Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
Аууу, аз щях да бъда просто цъфнала и развързала, ако имаше. Имам предвид ... тогава няма оправия, сигурна съм в това . Трудно е да го обясниш ... може би има късче илюзия, но ето как стоят нещата от моя гледна точка: Използвам интернет, за да се запозная с хора, които споделят интересите ми. Около мен подобни индивиди няма, имам си френдс, но с тях си гооврим други неща. Но е друго да споделиш баш страстите си, един вид, да се разпалиш по историческите спорове, да имаш достоен опонент и така ... аз винаги съм му се възхищавала и ми е било много приятно да си говорим, а от споровете ми с него доста съм се обогатила, мога да кажа. И в един момент виждаш този човек на живо, осъзнаваш, че той говори, диша ... и +това знаеш какво представлява горе-долу неговата личност и ... БАМ. Хубав е, но едва ли би ми направил особено впечатление, ако го бях срещнала случайно на улицата, например, без да знам нищо за него.
Ето го отговора на въпроса ти...Ти му се възхищаваш,свикнала си с присъствието му,макар и по интернет...Мисля,че това не е любов...И сега ако вложиш малко мисъл и помислиш реално...сама ще си отговориш на въпроса...Че всичко,това е интернет...,защото на живо нещата са малко по-различни ...По думите ти разбирам,че не сте имали кой знае колко срещи *реални*...и сега като събереш две и две,мислиш ли че нещата могат да бъдат същите...и извън интернет пространството?Да възможно е,спор няма...Но щом си даваш сметка сама,че това е невъзможно...,значи все пак в теб има капка съмнение...Възползвай се точно от тази капчица съмнение...и се опитай да мислиш за него,като за приятел,а не като обект на желанията ти...С малко воля,ще успееш да го преодолееш и без да се налага да прекратявате отношенията си.