- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Противозачатъчни?
ок последен въпрос Mercilon или tri-regol да си взема ?
да ви кажа имам излишни 5 6 кг и големи гърди...нито искам да напълнея нито да ми порастнат гърдите...
и междъдругото момичето помоли чрез тая тема за помощ и не е нужно да я превръщате в панаир,всеки с мнението си и наи-важното преди да спорите с някои за нещо бъдете сигурни в тезата си,щото иначе се получава смешно![]()
![]()
ами ти сама си реши кое по изгодно ще ти излезе,за мен и двете са еднакво добри,само дето mercilon e по скъп.а гърдите не растат чак толкова драматично,наи мн 2см да се увеличат,а за напълняване-няма такъв проблемПървоначално написано от some_on3
Е добре нека момичето си взее някакви наблъскани с хормони дето никой не ги е и чувал само защото ти си качила 2 кгПървоначално написано от krisito9212
Казвам ти че в бг ми казаха да пия Ясмин или Жанин( които са по-евтитни доколкото знам )защото са ниско дозирани а Ясмин са и с някъв нов хормон не помня как се казваше....
Първоначално написано от krisito9212
Както вече ти казах не бях чувала за тези...И се извинихвсе пак това е форум а ние сме хора и правим грешки нали
А от форума научаваме нещо полезно
А колкото до авторката тя беше казала че не иска за месец-два да почва противозачатъчни и пита дали не става с нещо друго кеото не се пие секи ден...И аз два пъти й казах че има такива капсули...И не го превръщаме на панаир
![]()
Tri-Regol (Gedeon Richter Ltd)Първоначално написано от slun4ice
Розови таблетки (6 на брой), съдържащи по 0,03 мг етинилестрадиол и 0,05 мг левоноргестрел, бели таблетки (5 броя), съдържащи по 0,04 мг етинилестрадиол и 0,075 мг левоноргестрел, тъмножълти таблетки (10 броя), съдържащи по 0,03 мг етинилестрадиол и 0,125 мг левоноргестрел.
Трифазен ниско хормонален препарат. За разлика от монофазните хормонални препарати, Три-Регол осигурява минимално вмешателство в естествените процеси на репродуктивната система, проявяват се много по-малко странични реакции и се подобрява поносимостта на препарата. прочети и после говори![]()
slun4ice, за мен няма значение това колко пари са... от началото се навих за тези дето ти казваш ясмин но после прочетох и в други форуми че предизвикват първите месеци някакво кафеникаво течение... а аз искам като за начало да ги пия един месец и просто не ми вършат работа ако през този месец ме цапат и т.н.ина4е мн ти благодаря за съветите.
Благодаря на всички.ако някой има да казва още нещо нека каже, аз все още мисля дали Mercilon или tri-regol
Прочетох за тях както вече ти казах по-горе. И въпреки това за да изписват всички Ясмин и то не само в БГ ами и в другите държави значи не може да са толкова лоши нали?Първоначално написано от krisito9212
![]()
да разбрах че си прочела но просто продължаваш да твърдиш че са бълвани с хормони,което както виждаш далеч не е така,даже напротив.а за ясмин,казвам от личен опит че не ми деистват добре,за теб незнамПървоначално написано от slun4ice
да ясмин наистина цапат сега ще ти дам да прочетеш и изберешПървоначално написано от some_on3
Mercilon (N.V.Organon )
Mercilon® е комбиниран орален контрацептив. Всяка таблетка съдържа по малко количество от два различни женски полови хормона. Това са дезогестрел (вид прогестерон) и етинил-естрадиол (вид естроген). Mercilon® спада към групата на ниско дозираните орални контрацептиви.
Приемът на Mercilon® не се препоръчва по време на кърмене.
Tri-Regol (Gedeon Richter Ltd)
Розови таблетки (6 на брой), съдържащи по 0,03 мг етинилестрадиол и 0,05 мг левоноргестрел, бели таблетки (5 броя), съдържащи по 0,04 мг етинилестрадиол и 0,075 мг левоноргестрел, тъмножълти таблетки (10 броя), съдържащи по 0,03 мг етинилестрадиол и 0,125 мг левоноргестрел.
Трифазен ниско хормонален препарат. За разлика от монофазните хормонални препарати, Три-Регол осигурява минимално вмешателство в естествените процеси на репродуктивната система, проявяват се много по-малко странични реакции и се подобрява поносимостта на препарата.
да хубаво е да се направят изследвания,но не е препоръчително.момичето ако иска може да отиде ако не-няма.тя си решава.аз си казах мнението по темата дадох и съвет сега тя сама ще си реши какво да правиПървоначално написано от Diablue{F}
Първоначално написано от krisito9212
ДОБРЕ Криси майка ти е гинеколог и би рябвало да знаеш че на всеки организъм действат по различен начин,нали?Примерно на слънчице й декстват добре,ама на тебе не...На тебе ти понасят Три-регол,обаче да кажем на мене те няма да ми понасят...За тва ги има тея изследвания...
"проявяват се много по-малко странични реакции и се подобрява поносимостта на препарата"
za men e важно да не забременея и да няма странични реакци като напълняване окосмяване... най-гадните.... така че мисля дса си взема tri-regol.
а да ви питам все пак... ако ги ползвам само месец може ли да напълнея драстично (и по време и след като ги спра ) не говоря за 1 2 кг ами мн повече?
неможеш,наи-много 1-2 кг.но при мен дори и толкова не бяха,дори имах чувството че отслабнах.Първоначално написано от some_on3
разбира се че знам и за това казах че е добре да си направи изследвания,но не е задължително.а също и не споря по въпроса че ясмин са боклук като цяло,а че при мен така се е получило,също и не си налагам мнението че три-регол са наи-добрите като цяло а че за мен са такива.Първоначално написано от Diablue{F}
От какъв зор ще пиеш противозачатъчни 1 месец? То дори организма ти може да не се е настроил и въпреки, че пазят от първия ден, за по-сигурно не се прави необезопасен секс първият месец.
Благодаря много на всички! ще си взема три-регол и като започна да ги пия (първият ден след като ми спре цикъла) и ще ви пиша дали съм доволна![]()
Аз пия Диане.Първоначално написано от slun4ice
Към авторката.....не вярвам да си не море повече от 15 дни. А и 15 дни сами секс си е много. защо не пиеш Примолут-Нор. Не са противозачатъчни, ам поне мченструация няма да имаш.
Противозачатъчни се пият от 1-вия ден на менструалното кървене. Иначе не те защитават 1 седмица!Първоначално написано от some_on3
e на мен ми трябжат противозачатъчни...ще бъдем 10 дни на море но искам да съм из цяло защитена.
Точно противозачатъчните се приемат за пръв път през първия ден от цикъла ..Първоначално написано от some_on3
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
едно момиче във форума каза че ги пие първия ден след края на течението... незнам какво да правя и кой да слушам вече... а не искам да питам гинеколожката си защото е позната на майка ми... не искам майка ми да знае че пия противозачатъчни...
Лекарска тайна???!!Първоначално написано от some_on3
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii