.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от krisito9212
    ...
    Искаш да кажеш, че вие си мислите, че й помагате? Заблудени души.

Цитирай Първоначално написано от f(x)
    Цитирай Първоначално написано от some_on3
    защо противозачатъчни така ли.... ами защото от 2 години правя секс със приятеля си, ту със презерватив ту без... и всеки месец когато доиде време да ми идва а то обикновенно закъснява той започва...а сега какво ще правим няма ли да ти идва... ужас ами ако си бременна...и тези въпроси ме изнервят..все пак аз не мога да кажа на организма си днес ще бъде утре ще бъде и така.... след като той няма вяра на себе си аз как да му имам ?
    Не. Не защо противозачатъчни. А ЗАЩО НЕ ОТИДЕШ НА ГИНЕКОЛОГ ДА ТИ ГИ ИЗПИШЕ, след като сте нередовни с презервативите?!
    ЗАЩОТО МАЦКА,НЕИСКА МАИКА И ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ ПРАВИ СЕКС, ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА ЧЕ Е СТРИКТНА И ПРИНЦИПНА КАКТО РАЗБРАХ,ЗАТОВА

Цитирай Първоначално написано от some_on3
    защо противозачатъчни така ли.... ами защото от 2 години правя секс със приятеля си, ту със презерватив ту без... и всеки месец когато доиде време да ми идва а то обикновенно закъснява той започва...а сега какво ще правим няма ли да ти идва... ужас ами ако си бременна...и тези въпроси ме изнервят..все пак аз не мога да кажа на организма си днес ще бъде утре ще бъде и така.... след като той няма вяра на себе си аз как да му имам ?
    ясно...ами тогава пробваи това с ампулката или си слагаите всеки път презерватив.а иначе само тази гинеколожка която е позната на маика ти ли е единствената в града ви.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    ...
    Ох абе айде моля без глупости. Кой прави хормонални тестове преди да изпише противозачатъчни? Ако сам не поискаш никой няма да се сети така че е все тая дали ще ти каже гинеколога как се пият и ще ти даде тези с които работи или ти ще си прочетеш. Единствената разлика е че ако има странични ефекти може да обвини гинеколога че не си е свършилработата а иначе сама си носи последствията

защото за да отида на гинеколог трябва да си взема направление, което трябва да ми го даде личната лекарка която познава мама и всичкиоте ми роднини, защото гинеколожката познава мама и най вече защото неискам мама да разбира че искам противозачатъчни...
    но да ти кажа ВЕЧЕ НЕ ИСКАМ... не се притесняваи...друг път ще помисля по въпроса сега ме объркахте още повече. благодаря на тези който искаха да помогнат.

чао от мен за сега

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    ...
    Ох абе айде моля без глупости. Кой прави хормонални тестове преди да изпише противозачатъчни? Ако сам не поискаш никой няма да се сети така че е все тая дали ще ти каже гинеколога как се пият и ще ти даде тези с които работи или ти ще си прочетеш. Единствената разлика е че ако има странични ефекти може да обвини гинеколога че не си е свършилработата а иначе сама си носи последствията
    остави я ние не сме доистоини да спорим с нея и да се противопоставяме на неиното компетентно мнение

Никъде не съм споменавала, че като отиде на гинеколог, ще й правят хормонални изследвания. Да, повечето изписват хапчетата, които им плащат да изписват и са най-широко разпространени. Въпросът е, че като отиде на лекар, ще й направят преглед, ще видят дали няма някакъв проблем. Няма да намесвам въпроса, че след като прави секс трябва да е ходила вече на преглед, защото ще стане много дълго, но поне преди да пие хапчета е задължително, не желателно.

some_on3, радвам се, правилно си решила! Използвай презервативи редовно, за да нямаш главоболия. Също така се научи да правиш разлика между помощ и мечешка услуга.

Никъде не съм споменавала, че като отиде на гинеколог, ще й правят хормонални изследвания. Да, повечето изписват хапчетата, които им плащат да изписват и са най-широко разпространени. Въпросът е, че като отиде на лекар, ще й направят преглед, ще видят дали няма някакъв проблем. Няма да намесвам въпроса, че след като прави секс трябва да е ходила вече на преглед, защото ще стане много дълго, но поне преди да пие хапчета е задължително, не желателно.

some_on3, радвам се, правилно си решила! Използвай презервативи редовно, за да нямаш главоболия. Също така се научи да правиш разлика между помощ и мечешка услуга.
    извиняваи ама никои не е умрял от противозачатъчни.наи-малкото че каквито противозачатъчни я съветваме ние да взима,такива ще и предпише и гинеколога така че...чаткаш ли?

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от nEpBeP3HuK
    diane 35
    П.С. предполагам не пречи, че момче ти отговаря :P
    Пречи!
    Ясмин са едни от най-ниско дозираните и тези изписват в момента на всички млади момичета. Тях ми изписаха и в БГ и в Кипър и тука само тях изписват на девойките.
    +1
    И на мен ми изписаха Ясмин, пия ги от близо седмица и мисля, че добре ми понасят. И наистина е вярно, че масово се изписват от гинеколозите, защото са ниско дозирани. Жанин също са такива. Приблизителна цена и на двете - 15-16 лв една опаковка, която е за 1 месец.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    krisito9212, чудя се с този прием на ОК и ако приятеля ти свършва в теб, как така все още не си бременна. Сигурно редовно удряш 6-тици от тотото? И майка ти е гинеколог, казваш? Ето защо се носи лоша слава на жените гинеколози. Най-малкото във всичк хапчета им листовки, на които пише това, което написа slun4ice. Няма да повтарям, но тя е права, защото съм чела не 1 и 2 листовки и съм питала не 1 или двама гинеколози.
    А към авторката-вземи редовно да му слагаш гума. На 16-17 си. За Бога.истинско безобразие е на тази възраст да пиеш ОК, но е истинско безобразие да правиш секс без презерватив. Какво като сте 2 години заедно. Моето момиче-аз съм на 23, с приятеля си съм от 4 години и НИТО 1 път не сме правили секс без презерватив, ако аз не вземам хапчета. А дори и като пия, той НИКОГА не свършва в мен. А ти си 6-7 години по-малка от мен.....сама си вкарваш автогола. Ако решиш с вагинални таблетки да се пазиш, нека той по НИКАКЪВ повод да не свършва в теб. Ей, за това ви е рано да правите секс на 15-16. Аз го повтарям вече сума ти години по тоя форум, ам никой не си прави труда да прочете 1 ред!

krisito9212, майка ми на 2 пъти получи ужасни кръвоизливи от Марвелон мисля, че бяха. Преливаха й по 2 банки кръв и беше на ръба да оцелее. не ми казвай, че нвикой не е умрял от противозачатъчни, защото такива кръвои0зливи се случват!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    krisito9212, чудя се с този прием на ОК и ако приятеля ти свършва в теб, как така все още не си бременна. Сигурно редовно удряш 6-тици от тотото? И майка ти е гинеколог, казваш? Ето защо се носи лоша слава на жените гинеколози. Най-малкото във всичк хапчета им листовки, на които пише това, което написа slun4ice. Няма да повтарям, но тя е права, защото съм чела не 1 и 2 листовки и съм питала не 1 или двама гинеколози.
    А към авторката-вземи редовно да му слагаш гума. На 16-17 си. За Бога.истинско безобразие е на тази възраст да пиеш ОК, но е истинско безобразие да правиш секс без презерватив. Какво като сте 2 години заедно. Моето момиче-аз съм на 23, с приятеля си съм от 4 години и НИТО 1 път не сме правили секс без презерватив, ако аз не вземам хапчета. А дори и като пия, той НИКОГА не свършва в мен. А ти си 6-7 години по-малка от мен.....сама си вкарваш автогола. Ако решиш с вагинални таблетки да се пазиш, нека той по НИКАКЪВ повод да не свършва в теб. Ей, за това ви е рано да правите секс на 15-16. Аз го повтарям вече сума ти години по тоя форум, ам никой не си прави труда да прочете 1 ред!

krisito9212, майка ми на 2 пъти получи ужасни кръвоизливи от Марвелон мисля, че бяха. Преливаха й по 2 банки кръв и беше на ръба да оцелее. не ми казвай, че нвикой не е умрял от противозачатъчни, защото такива кръвои0зливи се случват!
    правила съм секс без презерватив с приятелят ми по време когато пия противозачатъчни наи-много около2-3пъти,заедно сме от 3 години.и аиде ако обичаш да не се засягаме на маика и на лоша слава,щото ми писна вече да споря с вас.и казваш на 23 години си,ами предполага се на твоите години трябва да мислиш малко по трезво а не да засягаш другите по такъв начин,така и баба знае

Хубаво ... сега аз да попитам за себе си ...
    Значи като отида на гинеколога, той няма сам да се сети да ми назначи хормонални иследвания ... така че, аз ли трябва да си поискам ... защото наистина дали някой от форума ще ми каже пии еди кфо си или той ще ми каже пий същото, без да ме е прегледам, няма огромна разлика, ако хапчетата не ми понасят, на мен ще ми е кофти ...
    Така че какви иследвания трябва да поискам от него ... И какви хапчета .. смисъл аз нямам намерение дори и като съм на хапчета приятеля ми да свършва в мен ... така че ... по-ниско хормонални или не .. смисъл той си знае работата, обаче процента хормони в тях оказва ли значение върху процента на предпазване???

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от black_wish
    Хубаво ... сега аз да попитам за себе си ...
    Значи като отида на гинеколога, той няма сам да се сети да ми назначи хормонални иследвания ... така че, аз ли трябва да си поискам ... защото наистина дали някой от форума ще ми каже пии еди кфо си или той ще ми каже пий същото, без да ме е прегледам, няма огромна разлика, ако хапчетата не ми понасят, на мен ще ми е кофти ...
    Така че какви иследвания трябва да поискам от него ... И какви хапчета .. смисъл аз нямам намерение дори и като съм на хапчета приятеля ми да свършва в мен ... така че ... по-ниско хормонални или не .. смисъл той си знае работата, обаче процента хормони в тях оказва ли значение върху процента на предпазване???
    Кажи му че искаш да почнеш да взимаш противозачатъчни и искаш да ти направи пълни изследвания и хормонален тест. Ако пушиш най-доре спри.

Ако пушиш най-доре спри.
    Пуша ... и спирането ще е проблем ... А ако не спра ... смисъл, просто се интересувам какво би могло да стане?

Град
    Германия
    Ако пушиш най-доре спри.
    Пуша ... и спирането ще е проблем ... А ако не спра ... смисъл, просто се интересувам какво би могло да стане?
    Има по-голяма опасност от... тромбози май...Абе опасно е.

Жените които пушат и използват противозачатъчни таблетки са подложени на по-голям риск от сърдечна атака и инсулт в сравнение с тези които не използват хормонални хапчета и са непушачи.така че по добре или спри да пушиш или не използваи противозачатъчни

"Важно е да се знае, че каквито и противозачатъчни да приема жената, следва консумацията на алкохол и пушенето да се намалят. Комбинацията от цигари и противозачатъчни увеличава многократно опасността от сърдечно-съдови заболявания."

"Намали до минимум цигарите или ги спри.Аз пих противозачатъчни цяла година и пуших по кутия на ден.Направих тахикардична криза и спрях и цигари и хапчета.А и едната вена на крака вече е отишла.Моя позната направи флеботромбоза,самослед 3 месеца противозачатъчни и цигари."

пфффф.. кфоти тръпка .. е аз опр. не пуша като кумин ... 1 кутия за 2-3 дена ... а и пуша леки - лилава ева ...
    Обаче да ги спра незнам ... 1 се пробвах и след една седмица на всичките около мене им бях ... ляляля ... целия род и тн ... може 1 цигара да е на ден, ма да я има,/.... голям съм образ,... нз, ще вида кфо ще праа ...

Град
    Hidden Village of Konoha
    Относно мнението на krem4eto - нали целта на противозачатъчните хапчета е да не се налага използването на други предпазни мерки. Ползването на презерватив от момиче, което редовно пие ОК ми се вижда малко пресилено пазене (освен ако не се пазите от болести, разбира се). Пък и гинекологът ми ми каза, че по принцип тези контрацептиви са измислени именно за млади девойки, защото са най-застрашени от нежелана бременност. А и освен това презервативите имат 85% сигурност срещу забременяване, а хапчетата - 98-99%.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Свищов
    Не правим секс с презерватив, когато пия ОК, е, в началото да, ама после само на тях си караме. Но се налага да се правят паузи. поне 3 цикъла годишно трябва да са ти нормални, без хапчета. тогава ползваме презервативи. И в двата случая не свършва в мен. Като знам какви каръци ще сме от 3-те% забрменяли със здрав презерватив и от 2-та промила забременели въпреки хапчетата!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Защо да е пресилено ползването на ОК и презерватив? Хапчетата пазят от бременност, а презервативът- от всичко останало. Дори това е съветът на повечето гинеколози- ОК+ презерватив.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Свищов
    Е, като си с постоянен партньор наистина е пресилено....ама все пак знае ли се дали се знае.

А и както казва мъжа-ти си се пази там, както си искаш. Мое задължение като мъж е да те пазя.....Не съм забременявала

Най-добре иди на гинеколог или ако те е срам попитай в аптеката там също са по-компетентни от повечето от нас

a da popitam za lindinet 20 dobri li sa za protivoza4ata4ni?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си