.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 105 от общо 105
    Мега фен Аватара на fenkaaa
    Аз пия противозачатъчни и изобщо не е хубаво да ги започваш на своя глава.Най-добре е да ти бъдат предписани от специалист.Тези хапчета се използват посредствено за предпазване от бременност,а ГЛАВНО - за лечение.Всяко хапче е отделен хормон,а с тези работи шега не бива,поинтересувай се малко.

znam 4e e taka , na 17 sam i skoro 6te mi e 1viq pyt i osven s kondom iskam da piq i protivoza4ata4ni za po golqmo sigyrnost,za6toto dosta me e strah. Iskam da otida na lekar oba4e neiskam da kazvam na maika i se poly4ava dosta slojna sityaciq zatova pitam to4no za lindinet 20,kypyvala sam gi na kaka i samo za tqh znam.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз пия такива, за сега не съм забелязала нищо нередно... Но наистина иди първо на лекар, нека той да ти изпише хапчета...
    И все пак, препоръчвам ти да не си взимаш хапчета, каквито и да е... както ти казаха, това са хормони, не са полезни.. аз ги взимам като средство за лечение.. Карайте го на презервативи, няма какво да стане, ако знаете как да го сложите правилно, а то на листовката си пише

mom4eto e na 19 ima opit i my imam doverie, no vse pak malko se strahyvam i nai - veroqtno 6te otida na lekar. Blagodarq za informaciqta ))

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бе.. ако внимавате няма какво толкова да те притеснява.. Не се шашкайте така де, само ще си прецакате момента... А ти давам съвет по-добре да не пиеш, щото не са особено полезни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си