- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Към момчетата-използвате ли грим?
Hora, momcheta nai-vecher, slagate li si nqkakyv grim? Kak podchertavate chertite si, ako izobshto go pravite? A kak vi se struva?
Macki, a vie kakvo shte kajete, ako gadjeto vi si slaga neshto po liceto?))
Редактирано от Цвети
1-ва и 7-ма точка
Първо,надали ще ми е станал гадже щом се маже така.2ро,ще му разбия зъбите поне да има какво да прикрива.Гнусно!
единствено балсам за устни, да не ти се напукват мисля, че е допустимо за момче...всичко останало под формата на грим те превръща в гей/емо![]()
Mislim, che e geisko,no v syshtoto vreme predpochitame dobre izglejdashto momcheta, a ne takiva, koito ne se poddyrjat!
A i vyprosa moje da se struva adski typ za nqkoi, no ima veche seriq kozmetika syzdadena samo a myje...Za tova pitam...ot liubopitstvo
Минало е покрай поддържане това и е отишло доста далеч...Първоначално написано от ht_7j
Ти имаш доста изкривено виждане за поддържано момче.
Първо уточни за каква козметика говоримЗащото рол-оните,кремовете,лосионите, родуктите за почистване на лицето и т.н. също са козметика
Ако това разбираш и ти под "козметика за мъже" - ми естесвено,че трябва да използвате такива неща!!!Всеки човек,който се уважава поне малко трябва поне такива неща да използва..без значение дали е момче/мъж или момиче/жена.Безцветния балсам за устни също е позволен
![]()
Нооо сега ако ми говориш за руж,молив,пудра,фон дьо тен и т.н.Естествено,че не става
![]()
Не слагам грим![]()
I Love
Vania
Kabakova
Ммм значи слагам си гланц щото балсамчиту е незабележимо... и си подчертавам миглите със спирала манхатан... и фон дьо тенче слагам, защоту да си прикривам пъпките... а вечер си слагам повечко грим, молив и сенки например... и момичитътъ многу ме харесвааттт
е нееее![]()
![]()
Ochna liniq, balsam za ustion, spirala za vejdi i besghe oshte enshto...Skoro vyv ANgliq e izlqzla takava....
P.S. Tova ne e moe vijdane za poddyrjan myj...No e ochevidno e vijdaneto na mnogo drugi hora, shtom cqla seriq specialno za myje e izlqzla...
Сега излезе, че си слагам по-малко грим от момчетата![]()
Не се ''поддържам'' сякаш... така му се казва вече... човек не е ''поддържан'', ако не се маже с един куп кремчета и балсамчета, не си изправя косата и не се цапа с един тон грим![]()
мдааа
По смъртно не бих си сложил грим иначе за подчетаване по-ярки и прилепнали дрехи вършат чудеса![]()
дабъл блякПървоначално написано от yaggi_v-power
Ми,аз познавам момчета които слагат малко фон дьо тен,за да прикриват белези и пъпки,както и безцветни гланцове през зимата.Но няма нищо лошо в това.
Иначе,познавам един,който се лакира,слага черен молив и е супер гадно![]()
Трябва да правиш разлика м/у козметични продукти - като кремове, лосиони, парфюми и други козметични продукти, които едно момче трябва да използва за да изглежда добре и поддържано, - и гримовете, които лично за мен са за момичета. Допустим е един балсам за устни,както казаха по нагоре, защото напуканите устни са страшно неприятни, но другото вече...си е чиста педерастия.
Незнам защо си мислиш, че поддържано момче значи момче използващо грим?! За да е поддържан, достатъчно е да знае значението на думите - душ, сапун, шампоан, рол-он...ии самобръсначка![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Еееее не!!! Ако и момчетата почнат да се гримират...Ужас!!! Представям си преди да изляза с гаджето го чакам да си оправи грима
![]()
Това е много тъпо!!! В моето училище има един дето си слага коректор и му се личи и е много грозно и смешно!!! А до бялата козметика-да може да използва! Нещо почистващо, нещо против пъпки... Но декоративна - НЕ!!!!!
ahah vijdala sam nito e gei nito e emoПървоначално написано от sladko_teenche_v
![]()
![]()
![]()
Е тва някаква гавра ли е?!![]()
Как ще се гримираме... добре ли сте.. или?!!?
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Предполагам,че авторката е имала предвид дали момчетата си слагат фон дьо тен,пудра,балсам за устни или коректор.На мен лично ми се струва гейско.Да вземе да му се разтече фон дьо тена,ако сме навън и завали дъжд....И да има някоя и друга пъпка,ше си я намаже с нещо и ще излезе без да се срамува,не да изпада в истерия при най-малкото червено петно и да почне да се клепа с фдт и пудра.Абсурд! Една приятелка ми разказваше как братовчед й си слагал пудра или фдт,когато излизал или имал пъпка.Аз гледах така
,а когато ми каза,че братовчед й олицетворява идеала й,едвам се сдържах да не се разхиля.Ама хора всякакви.
Аве я да се стягате кви гримове балсамове кви пет лева.... въййй![]()
![]()
![]()
da,toi moq vsqka sutrin me vika da hodq da go grimiram,4e o6te e neopiten vse pak.AAA daje zaedno si razglejdame nai-novite bro6uri na AVON.A kato se dvoumime mejdu dve spirali koq da i izbereme -az vzimam ednata,toi drugata i si gi menkame
![]()
Нормално е едно момче да използва бяла козметика. От декоративната - може някой коректор за пъпки или други белези по лицето.
Предпочитам момчето ми да е цялото в пъпки отколкото да си слага пудра или фдт
ДаААаАА КаК дЪ нИ ИсПОлСфЪмММм