- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Размера на сутиена ?
Hi hora :} Znachi moq problem {ako moje taka da se nareche} e sledniqt : do sega wse sym nosila biustieta i weche mi pisna i iskam da si kypq sytien . .. obache ne iskam da otida w magazina i da pochna da se chudq kakyw razmer mi trqbwa za towa moje li da mi kajete nqkakyw nachin da rzabera kakyw razmer sytien da si wzema ?![]()
Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
избери си един от сайтовете и изчислявай
http://margobg.com/size/
http://www.triumph.com/bg/page_9864_...1%82%D0%BE.php
http://drehi.5-avenue.com/drehi/eshop/size.jsp
а по принцип по-опитните продавачки само като те видят ще ти дадат подходящ размер да пробваш![]()
Aulelee ujas ... e to izliza che trqbwa da si wzema 70A ...to namrawo nqmam smisyl ot sytien men she me e sram za wleza w magazina![]()
таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]
Е какво му е срамнотоИма много момичета с малки гърди и си купуват сутиени
Няма от кой да те е срам! Аз съм излизала за бельо с моя фр която също има малък бюст и на нея хич не и дреме!!!
![]()
има и малки размери, няма страшно![]()
е що си с малък бюст - щото си слабичка, нали
по-добре малък, отколкото да си като млекоцентрала и само да ти тежи![]()
![]()
Мн не се доверявай на продавачките!
Влизам аз в Seven Seconds
и 1 от продавачките ме пита
този размер ли си търсите,
а той всъщност нямаше нищо общо с моя..
Иначе аз като си купувах първия
просто ги погледнах
и вече знаех кой ще ми стане,
пък си има и пробни -
взимаш си различни размери,
от модела, който ти е хар
и като ги пробваш ще прецениш![]()
^ be ne sym ot nai slabichkite![]()
1.Премери гръдната си обиколка,точно бод бюста.
2.Ако се получава нечетно число-прибави 13см.,а ако се получава четно-10см.
3.За да разбереш каква чашка ти е нужна,премери най-изпъкналата част на гърдите си:
-Ако двете мерки съвпадат ти трябва чашка "АА"
-Ако двете мерки се различават с 2.5см,ти трабва чашка "А"
-Ако двете мерки се различават с 5см,ти трябва чашка "В" (бе)
-Ако двете мерки се различават с 7.5см,ти трябва чашка "С" (це)
-Ако двете мерки се различават с 10см,ти трябва чашка "Д"
Спок, и мене страшно ме беше срам да вляза в магазина, пък какво оставаше да меря и купувам. Ама всичко минава и после хич не ти пука.
Така че не се притесняваи, мн са като тебе.
Я спокойно
Мен майка ми ме принуждаваше да си взема , даже ме заплашваше,че ще ме накаже![]()
Иди,пробвай нещо и си прецени.
П.П. В Цезар и Клеопатра има хубави неща,а и доста промоцийки![]()
ааааа нее.....тоя сайт е фалшив....излиза че нося 75Б а всичките ми сутиени са 85Б.....и ми стоят идеално
Най - добре отиди в някой магазин и попитай продавачката кой размер ти трябва. Тя ще ти види гърдите ( не на голо ) и ще ти предложи някакъв. Ако ти е голям ще прецениш г/д 1-2 размера по - малък, а ако ти е малък по - голям. Няма нищо срамно не си нито първата, нито последната която за пръв път си купува сутиен, а и на тях това им е работата.![]()
Според това излиза, че трябва да нося 75 А, пък нося сутиен от 3 години и си познавам бюста абсурд да се побера в чашка А,така че най -добре отиди в някои магазин и пробвай различни размери и модели.
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
Честно, не мога да разбера как ги помните тия размери сутиени и какво изобщо означават ???? Аз откакто се помня не си знам размера, просто определям на око, защото нещо не мога да я схвана тази номерация.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ми не я помним хичПросто преди пазаруване на бельо поглеждам номера на най-удобния ми сутиен
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това за преценяване на размера на сутиена е тъпо, просто защото различните модели сутиени стоят по различен начин. Навсякъде си има пробни избираш си някой, вземаш няколко размера - продавачката ще те ориентира д/г кои размери и пробваш - за да си сигурна че не само отговаря като размер, но и че стои добре, защото има някой, които отговарят като размер, но стоят не както трябва... лично поне така съм забелязвала, затова пробвай, за да не се окажеш с неподходящия сутиен![]()
П.С. Няма от какво да те е срам.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Да бе и аз пробвах да запомня номера на сутиена, който ми е най-удобен и да търся него, ама те ми се падат все някакви с различни видове номерации. Даже бях видяла едни сутиени, номерирани S, M, L, XL и т.н. Ей затва ми е проблема... Ама както и да е . Четох, че около 70% от жените цял живот си носят грешния размер, така че и да го знам, и да не го знам, все тая. Вече всичките ще ги пробвамПървоначално написано от kalpazanka
![]()
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Много е важно да попаднеш на продавачки...аз от 1 година си копувам на Пиротска от Триумф и продавачките са супер любезни и ти дават да пробваааш хиляди докато избереш....![]()
Down On The Farm!!!
На колко си?И аз съм със същия размер,но ако си на 12-13,че даже и на 14-15,няма за какво да се тревожиш.Първоначално написано от [DoLLy
Bring me to life...
Ето как да си измериш и да разбереш кой размер сутиен да си купиш-мериш си обиколката точно под гърдите/подгръдната обиколка/Ако тя е примерно 75 значи сутиена ще е 75, аа чашката-за нея нз как се мери, ноо ако имаш мнооооого малки цици чакшата е А, ако са пак малки, но не чак мн малки чашката е Б и т.н.
и аз съм така..Първоначално написано от Janeta_
![]()
in defense of our dreams...
1.Мериш гръдната си обиколка,точно под бюста.
2.Прибави 13 см.,ако се получава нечетно число и 10 см,ако е четно,Това е размерът на сутиена ти.![]()
Излизаче трябва да нося 75 А а като подгръдна е тясно и затова си купувам 80 А,ама то зависи от номерацията.Иначе не се притеснявай.Аз първия път като си купувах сутиен казах да ми покажат от най-малкия към малко по-големите размери и пробвах и си намерих.Иначе вече на око мога да преценя кое как ще ми е като чашка и само поглеждам номера,за да не ми е тясно.![]()
Влизаш и мериш. Момичетата препоръчаха няколко магазина.
Аз първия като си го купувах просто влязох, мерих един и той се оказа, че е точно моя размер.![]()
По сметките трябва да нося 80/Б, а всичките ми сутиени са 85/С.![]()
Забелязвам нещо много странно, понеже обикновено си търся по-голяма чашка на сутиена и малко трудно започнах да намирам. Имам чувството, че правят бельото все едно ще се носи в Китай, всичко идва като възможно най-малкия размер. От Клеопатра не знам от колко години не мога да си намеря хубав сутиен, който да ми стане.![]()
На различните марки сутиените един и същи размер стоят по много различен начин.
Принципно нося 80Б,но на 2-3 места се е случвало да ми стане и 70Ц... което е..![]()
Smile!?