.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 78

Размера на сутиена ?

Hi hora :} Znachi moq problem {ako moje taka da se nareche} e sledniqt : do sega wse sym nosila biustieta i weche mi pisna i iskam da si kypq sytien . .. obache ne iskam da otida w magazina i da pochna da se chudq kakyw razmer mi trqbwa za towa moje li da mi kajete nqkakyw nachin da rzabera kakyw razmer sytien da si wzema ?
    Дqwolа сегаа ме каRа паk i пак даа го напраwq .... ;]]]
    таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]

избери си един от сайтовете и изчислявай

http://margobg.com/size/

http://www.triumph.com/bg/page_9864_...1%82%D0%BE.php

http://drehi.5-avenue.com/drehi/eshop/size.jsp

а по принцип по-опитните продавачки само като те видят ще ти дадат подходящ размер да пробваш

Aulelee ujas ... e to izliza che trqbwa da si wzema 70A ...to namrawo nqmam smisyl ot sytien men she me e sram za wleza w magazina
    таНнцуwaaм sяkaSh праwQq SeXx iiи гlэdaт саmo mEн и теbb . . . wsэЭ звЕзdiи и все Ст3э паdaShтииi ; ]]

Е какво му е срамното Има много момичета с малки гърди и си купуват сутиени Няма от кой да те е срам! Аз съм излизала за бельо с моя фр която също има малък бюст и на нея хич не и дреме!!!

има и малки размери, няма страшно

е що си с малък бюст - щото си слабичка, нали
    по-добре малък, отколкото да си като млекоцентрала и само да ти тежи

Мн не се доверявай на продавачките!
    Влизам аз в Seven Seconds
    и 1 от продавачките ме пита
    този размер ли си търсите,
    а той всъщност нямаше нищо общо с моя..
    Иначе аз като си купувах първия
    просто ги погледнах
    и вече знаех кой ще ми стане,
    пък си има и пробни -
    взимаш си различни размери,
    от модела, който ти е хар
    и като ги пробваш ще прецениш

^ be ne sym ot nai slabichkite

Град
    София
    1.Премери гръдната си обиколка,точно бод бюста.
    2.Ако се получава нечетно число-прибави 13см.,а ако се получава четно-10см.
    3.За да разбереш каква чашка ти е нужна,премери най-изпъкналата част на гърдите си:
    -Ако двете мерки съвпадат ти трябва чашка "АА"
    -Ако двете мерки се различават с 2.5см,ти трабва чашка "А"
    -Ако двете мерки се различават с 5см,ти трябва чашка "В" (бе)
    -Ако двете мерки се различават с 7.5см,ти трябва чашка "С" (це)
    -Ако двете мерки се различават с 10см,ти трябва чашка "Д"

Спок, и мене страшно ме беше срам да вляза в магазина, пък какво оставаше да меря и купувам. Ама всичко минава и после хич не ти пука.
    Така че не се притесняваи, мн са като тебе.

Я спокойно
    Мен майка ми ме принуждаваше да си взема , даже ме заплашваше,че ще ме накаже
    Иди,пробвай нещо и си прецени.
    П.П. В Цезар и Клеопатра има хубави неща,а и доста промоцийки

ааааа нее.....тоя сайт е фалшив....излиза че нося 75Б а всичките ми сутиени са 85Б.....и ми стоят идеално

Повече от фен Аватара на plamka
    Най - добре отиди в някой магазин и попитай продавачката кой размер ти трябва. Тя ще ти види гърдите ( не на голо ) и ще ти предложи някакъв. Ако ти е голям ще прецениш г/д 1-2 размера по - малък, а ако ти е малък по - голям. Няма нищо срамно не си нито първата, нито последната която за пръв път си купува сутиен, а и на тях това им е работата.

Според това излиза, че трябва да нося 75 А, пък нося сутиен от 3 години и си познавам бюста абсурд да се побера в чашка А,така че най -добре отиди в някои магазин и пробвай различни размери и модели.
    The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Град
    Hidden Village of Konoha
    Честно, не мога да разбера как ги помните тия размери сутиени и какво изобщо означават ???? Аз откакто се помня не си знам размера, просто определям на око, защото нещо не мога да я схвана тази номерация.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ми не я помним хич Просто преди пазаруване на бельо поглеждам номера на най-удобния ми сутиен

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Там, където е сърцето...
    Това за преценяване на размера на сутиена е тъпо, просто защото различните модели сутиени стоят по различен начин. Навсякъде си има пробни избираш си някой, вземаш няколко размера - продавачката ще те ориентира д/г кои размери и пробваш - за да си сигурна че не само отговаря като размер, но и че стои добре, защото има някой, които отговарят като размер, но стоят не както трябва... лично поне така съм забелязвала, затова пробвай, за да не се окажеш с неподходящия сутиен

П.С. Няма от какво да те е срам.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Hidden Village of Konoha
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ми не я помним хич Просто преди пазаруване на бельо поглеждам номера на най-удобния ми сутиен
    Да бе и аз пробвах да запомня номера на сутиена, който ми е най-удобен и да търся него, ама те ми се падат все някакви с различни видове номерации. Даже бях видяла едни сутиени, номерирани S, M, L, XL и т.н. Ей затва ми е проблема... Ама както и да е . Четох, че около 70% от жените цял живот си носят грешния размер, така че и да го знам, и да не го знам, все тая. Вече всичките ще ги пробвам
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Софийско поле
    Много е важно да попаднеш на продавачки...аз от 1 година си копувам на Пиротска от Триумф и продавачките са супер любезни и ти дават да пробваааш хиляди докато избереш....
    Down On The Farm!!!

Цитирай Първоначално написано от [DoLLy
    ]Aulelee ujas ... e to izliza che trqbwa da si wzema 70A ...to namrawo nqmam smisyl ot sytien men she me e sram za wleza w magazina
    На колко си?И аз съм със същия размер,но ако си на 12-13,че даже и на 14-15,няма за какво да се тревожиш.
    Bring me to life...

Ето как да си измериш и да разбереш кой размер сутиен да си купиш-мериш си обиколката точно под гърдите/подгръдната обиколка/Ако тя е примерно 75 значи сутиена ще е 75, аа чашката-за нея нз как се мери, ноо ако имаш мнооооого малки цици чакшата е А, ако са пак малки, но не чак мн малки чашката е Б и т.н.

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    Цитирай Първоначално написано от Janeta_
    Честно, не мога да разбера как ги помните тия размери сутиени и какво изобщо означават ???? Аз откакто се помня не си знам размера, просто определям на око, защото нещо не мога да я схвана тази номерация.
    и аз съм така..
    in defense of our dreams...

1.Мериш гръдната си обиколка,точно под бюста.
    2.Прибави 13 см.,ако се получава нечетно число и 10 см,ако е четно,Това е размерът на сутиена ти.

Град
    Велико Търново
    Излизаче трябва да нося 75 А а като подгръдна е тясно и затова си купувам 80 А,ама то зависи от номерацията.Иначе не се притеснявай.Аз първия път като си купувах сутиен казах да ми покажат от най-малкия към малко по-големите размери и пробвах и си намерих.Иначе вече на око мога да преценя кое как ще ми е като чашка и само поглеждам номера,за да не ми е тясно.

Влизаш и мериш. Момичетата препоръчаха няколко магазина.
    Аз първия като си го купувах просто влязох, мерих един и той се оказа, че е точно моя размер.
    По сметките трябва да нося 80/Б, а всичките ми сутиени са 85/С.
    Забелязвам нещо много странно, понеже обикновено си търся по-голяма чашка на сутиена и малко трудно започнах да намирам. Имам чувството, че правят бельото все едно ще се носи в Китай, всичко идва като възможно най-малкия размер. От Клеопатра не знам от колко години не мога да си намеря хубав сутиен, който да ми стане.

Град
    София
    На различните марки сутиените един и същи размер стоят по много различен начин.
    Принципно нося 80Б,но на 2-3 места се е случвало да ми стане и 70Ц... което е..
    Smile!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си