- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Размера на сутиена ?
Подгръдната ти е 85, а си 40 кг. Силно ме съмнява ще ме извиняваш....Първоначално написано от Callisto
аз съм на 12 и ми е чудно дали съм за сутиен но ме е адски срам да попитам мама и тя не ме пуска да отида сама на центъра (старшно унизително).Може би не съм за такова нещо защото тежа 36 кг. и съм висока 1.50.
моляви пиишете щом можете![]()
П.П. Напълно съм объркана защото имам приятелка която носи а неините са по големи но сутиените й ми стават![]()
![]()
каква е тази лента беПървоначално написано от Pospalanka
![]()
Просто аз
lollymollyme и аз съм на 12 и аз съм така само дето съм 175см някъде и съм 43-44кг
Е къв е проблема ??Първоначално написано от lollymollyme
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
+1Първоначално написано от bloodyF
+1Първоначално написано от mynichka
супер много ги уважавм, стях може да се каже, че имам някви цици, само дето момчетата остават като гръмнати като ги махнеш![]()
spokoino .. po chesto [vinagi] v magazinite za belio sa jeni .. moje da im kajesh tova koe kazvash na nas... mislq che shte te razberat\
/
Ти отиди в магазина и продавачката ще ти помогне няма нищо срамно и не всички сутиени отговарят на номера. А и още нещо, тя може да ти предложи от тези които имат 2 пръста дунапрен и тези не ги купувай, защото са неудобни и тежки и ти правят гърдите по-големи. Дано съм ти помогнала!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честно казано дори не знам какъв размер сутиен нося![]()
На тези, които ми става от моите .. никъде не пише. Гръдна си обиколка един път като я меря 92... друг път друго ;д
Сутиени обикновено си купувам от един магазин на който познавам продавачката.. тъй че влизам разглеждам си там, което реша, че ми става.. пробвам и готово.
Питай продавачката кое ще е добре за твоя бюст и тя ще ти даде вероятно няколко да ги пробваш.. което ти е най-удобно него си вземай.
нямам си и на представа, пробвам пробвам докато уцеля нещо което да ми е удобно![]()
never never let you go you are the one i'm surching for....
Моят размер би трябвало да е 80А, но никъде го няма, затова нося 80В.
Аз като си купувах сутиена направо пробвах всичко,което имаше в магазинаА размера си го мерих преди 2 седм.Така,че според мен не е задължително веднага да си мериш бюста,има поне 10 размера сутиени...
![]()
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Аз съм на 12 години и всички мои приятелки носят сутиени, а от тях единствено една има по-малка гръдна обиколка от моята (на нея дори не и стават сутиените, но носи и и стоят добре). Висока съм 150 см и тежа 43 кг, подгръдната ми обиколка е 67см, а гръдната ми е 72-73см, но проблемът ми е че имам по-широк гръден кош и изглеждам много плоска, имам един сутиен 30/65, но почти не се забелязва че съм с него, пробвах с размер 34/75 който ми стой странно. Моля ви да ми кажете какъв размер
сутиен да нося така че да изглежда че имам нещо повече от това!
Сутиен с подплънки?Първоначално написано от MemorieSss
![]()
Всичките ми сутиени са с различна номерация...
А според калкулатора съм 70C/D (на границата съм). Любимият ми сутиен пък не е този размер.![]()
What you give is what you get!
Попринцип съм 70 B
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Аз нямам проблем с копуването. Последният ми сутиен си го харесах на пръв поглед и без да го пробвам го купих.Идеален е! Единственият ми проблем е, че майка ми ме мисли за малка. На 14 съм, а тя си мисли, че понеже имам много малки гърди не ттрябва да си копувам с подплънки.
![]()
![]()
Така, че си копувам тайно.
![]()
Абе спрете да носите сутиени като са ви малки циците,изглеждате смешно!Майка ти е права.Пък и съм чувала,че може да спре разтежа и вероятно е вярно малко или много.Изчакай ще порастнат.Първоначално написано от tainstvenomomi4e
Брях,брях
е с подплънки си е съвсем различно
бюста изглежда доста по-голям
имам абсолютно същия проблем ... когато поисках от майка ми да ми купи сутиен тя ми беше взела бюстие , но на мен вече ми омръзнаха пък и са супер неудобни (като си вдигна ръката и то се дига ) и мисля скоро като посъбера повече пари да ида и да си взема сама![]()
![]()
Първоначално написано от Zarity
++++
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
аз съм с 75 С.
Хич не харесвам сутиените с подплънки, стоят много твърди сякаш вътре си бухал една сурия чорапи, но за момичета с малки гърди са си доста добро решение.