.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 78
    Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Цитирай Първоначално написано от Callisto
    Тези калкулатори не са много в ред. Искарват ме, че съм чашка Ц, а аз нося Д и даже той ми става вече малък и пощурявам. А иначето имаше едно исказване то типа, че ако имаш малки гърди значи си слаба и следователно обратното ако си с голям бюст значи си дебела. Ми аз съм 85Д, но тежа 40кг. Всичко е много индивидуално и не бива да съдим за килограмите по размера на бюста.
    Аз лично отивам в магазина, харесвам си някой модел, гледам да е 85 и после само си харесвам чашка, понеже не винаги си отговарят. Меря и като нещо ми стане си го взимам.
    Аз лично имам една приятелка с която влизаме в един магазин за бельо и вика дайте ми най-големият сутиен, който имате. Дават и размер Е и тя го мери и гърдите и пак искачат от сутиена...обиколили сме цяла София и така и не си намери сутиен, а и тя е слабичка 52кг е.
    Подгръдната ти е 85, а си 40 кг. Силно ме съмнява ще ме извиняваш....

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93

+1..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

аз съм на 12 и ми е чудно дали съм за сутиен но ме е адски срам да попитам мама и тя не ме пуска да отида сама на центъра (старшно унизително).Може би не съм за такова нещо защото тежа 36 кг. и съм висока 1.50.
    моляви пиишете щом можете
    П.П. Напълно съм объркана защото имам приятелка която носи а неините са по големи но сутиените й ми стават

Град
    [На Метри От Земята]
    Цитирай Първоначално написано от Pospalanka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Моето мнение е, че сутиените с подплънки са второто най-велико изобретение след тоалетната хартия! Сериозно, приказни са.. А ако си вземеш сутиен с подплънки и с лента под чашките... хем повдига, хем оформя и бюстът изглежда ... съществуващ
    А тая смешна номерация не знам откъде я знаете - но А размер няма. В смисъл, има де, но не е по българска номерация. Аз съм 70-75 B, обаче банският ми е по няква супер странна номерация и е 38C
    +1
    каква е тази лента бе
    Просто аз

Град
    вкъщи :D:P
    lollymollyme и аз съм на 12 и аз съм така само дето съм 175см някъде и съм 43-44кг

Цитирай Първоначално написано от lollymollyme
    .Може би не съм за такова нещо защото тежа 36 кг. и съм висока 1.50.
    Е къв е проблема ??
    "A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)

Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93

+1..
    +1

Цитирай Първоначално написано от mynichka
    PinkPan7her, напълно съгласна с теб за сутиените с подплънки
    +1
    супер много ги уважавм, стях може да се каже, че имам някви цици, само дето момчетата остават като гръмнати като ги махнеш

spokoino .. po chesto [vinagi] v magazinite za belio sa jeni .. moje da im kajesh tova koe kazvash na nas... mislq che shte te razberat \/

Ти отиди в магазина и продавачката ще ти помогне няма нищо срамно и не всички сутиени отговарят на номера. А и още нещо, тя може да ти предложи от тези които имат 2 пръста дунапрен и тези не ги купувай, защото са неудобни и тежки и ти правят гърдите по-големи. Дано съм ти помогнала!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Честно казано дори не знам какъв размер сутиен нося На тези, които ми става от моите .. никъде не пише. Гръдна си обиколка един път като я меря 92... друг път друго ;д
    Сутиени обикновено си купувам от един магазин на който познавам продавачката.. тъй че влизам разглеждам си там, което реша, че ми става.. пробвам и готово.
    Питай продавачката кое ще е добре за твоя бюст и тя ще ти даде вероятно няколко да ги пробваш.. което ти е най-удобно него си вземай.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    нямам си и на представа, пробвам пробвам докато уцеля нещо което да ми е удобно
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Моят размер би трябвало да е 80А, но никъде го няма, затова нося 80В.

Аз като си купувах сутиена направо пробвах всичко,което имаше в магазина А размера си го мерих преди 2 седм.Така,че според мен не е задължително веднага да си мериш бюста,има поне 10 размера сутиени...
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Аз съм на 12 години и всички мои приятелки носят сутиени, а от тях единствено една има по-малка гръдна обиколка от моята (на нея дори не и стават сутиените, но носи и и стоят добре). Висока съм 150 см и тежа 43 кг, подгръдната ми обиколка е 67см, а гръдната ми е 72-73см, но проблемът ми е че имам по-широк гръден кош и изглеждам много плоска, имам един сутиен 30/65, но почти не се забелязва че съм с него, пробвах с размер 34/75 който ми стой странно. Моля ви да ми кажете какъв размер
    сутиен да нося така че да изглежда че имам нещо повече от това!

Супер фен Аватара на pressiana
    Цитирай Първоначално написано от MemorieSss
    Аз съм на 12 години и всички мои приятелки носят сутиени, а от тях единствено една има по-малка гръдна обиколка от моята (на нея дори не и стават сутиените, но носи и и стоят добре). Висока съм 150 см и тежа 43 кг, подгръдната ми обиколка е 67см, а гръдната ми е 72-73см, но проблемът ми е че имам по-широк гръден кош и изглеждам много плоска, имам един сутиен 30/65, но почти не се забелязва че съм с него, пробвах с размер 34/75 който ми стой странно. Моля ви да ми кажете какъв размер
    сутиен да нося така че да изглежда че имам нещо повече от това!
    Сутиен с подплънки?

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Всичките ми сутиени са с различна номерация...
    А според калкулатора съм 70C/D (на границата съм). Любимият ми сутиен пък не е този размер.
    What you give is what you get!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Амиии 80 или 85 B ( на 13 съм )

Мега фен Аватара на mynichka
    Попринцип съм 70 B
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Аз нямам проблем с копуването. Последният ми сутиен си го харесах на пръв поглед и без да го пробвам го купих. Идеален е! Единственият ми проблем е, че майка ми ме мисли за малка. На 14 съм, а тя си мисли, че понеже имам много малки гърди не ттрябва да си копувам с подплънки. Така, че си копувам тайно.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenomomi4e
    Аз нямам проблем с копуването. Последният ми сутиен си го харесах на пръв поглед и без да го пробвам го купих. Идеален е! Единственият ми проблем е, че майка ми ме мисли за малка. На 14 съм, а тя си мисли, че понеже имам много малки гърди не ттрябва да си копувам с подплънки. Така, че си копувам тайно.
    Абе спрете да носите сутиени като са ви малки циците,изглеждате смешно!Майка ти е права.Пък и съм чувала,че може да спре разтежа и вероятно е вярно малко или много.Изчакай ще порастнат.
    Брях,брях

е с подплънки си е съвсем различно
    бюста изглежда доста по-голям

Град
    ------
    имам абсолютно същия проблем ... когато поисках от майка ми да ми купи сутиен тя ми беше взела бюстие , но на мен вече ми омръзнаха пък и са супер неудобни (като си вдигна ръката и то се дига ) и мисля скоро като посъбера повече пари да ида и да си взема сама

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Цитирай Първоначално написано от tainstvenomomi4e
    ....
    Абе спрете да носите сутиени като са ви малки циците,изглеждате смешно!Майка ти е права.Пък и съм чувала,че може да спре разтежа и вероятно е вярно малко или много.Изчакай ще порастнат.

++++
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

аз съм с 75 С.
    Хич не харесвам сутиените с подплънки, стоят много твърди сякаш вътре си бухал една сурия чорапи, но за момичета с малки гърди са си доста добро решение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си