- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3A KAKBO???
ZA kakvo nai-4esto sporite s gadjeto?
Руса кукличка
Общо взето за глупости.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Аз не споря,защото аз винаги съм прав.
и азПървоначално написано от w0sh
![]()
![]()
аз пък винаги гре6а....но продължавам да споря![]()
![]()
аз обикновено обичам да се заяждам с него и когато спорим то е на шегаи винаги аз излизам правата
![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
Единствено за глупости...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
абе като спори я удряш в тиквата, ако скъса с тебе значи не те обича истински!![]()
![]()
тва е голяма глупост
Raise your fist!
mmm..za razli4i1ta mejdu jenite i majete..i na koi pol e po trudnoili koe kak trqbva da se napravi..6toto toi si znae edno a aaz drugo...
plius kup gluposti koito iznikvat ei taka
no sardeneto prodaljava max 3 4asa..ako e rano za lqgane..inache nqkoi pat se sardq do sutrinta
![]()
апсолютно винаги за глупостии естествено винаги той отстъпва
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
За различния мироглед, който сме придобили с времето за света.![]()
Както и за това, кой от двамата е по-голяма "курва" и се поддава повече на изкушения.
Също и за това кой е по-силен от другия и може да го сбори на кълбе!
.. за това кой държи повече на алкохол... и всъщност всичко тръгва от един бъзик, но уж и двамата сме уравновесени, но почват да хвърчат некви луди искри и т.н и така![]()
Аве и аз по принцип винаги и съм права ама нищохаха предимно за глупости!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Споря,защото ми харесва и в повечето случай съм правПървоначално написано от angelcheeee_93
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
за лъжите му и секса
I can't stop myself from loving you <3
za glupostiiiiiiiii![]()
Най-вече за глупости! И за дребни неща.Чак понякога ни е смешно![]()
Aми за глупости разбира се и най-често тя е права ...даже винаги![]()
Glory,Glory Manchester United!!!
Мм не знам...Наистина за глупости.Ние си се карахме много и преди да тръгнем,така че общо взето почти нищо от приятелските ни отношения навремето не се е променило.Някой казал нещо,другия не разбрал или един от двамата решава да се цупи за най-малкото.Детски работи.![]()
Ревност, проявена от негова страна. От това, че не съм му обръщала достатъчно внимание.![]()
В повечето случеи аз имам различно мнение от неговото, а той "винаги прав".![]()
♥ ♥ ♥
До сега не сме се карали за нещо сриозно, но любимата му тема е формула едноспорили сме с часове
. Иначе и за друго спорим - аз съм от Левски, а той от ЦСКА големи скандали стават
!
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
+1Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
ми за глупости (поне за него са такива) а за мен се е случвало и да не е така но важното е да се сдобрим след това защото се е случвало един спор да се превърне в скандал и е неприятно но после всичко се оправя![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Първоначално написано от aka6a_vamp
аз съм същата,иначе повечето пъти се караме за момчета
![]()
само за глупости![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...