- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как описвате половинката си?
Kak opisvate polovinkata si i za6to ste vlubeni v nego/neq???
т.7
krem4et0
Руса кукличка
Амммм направи само една тема и обедини всичко което искаш да питаш в нея.....Щтото още сигурно 200 теми ще напрайш.![]()
--------------------------------------------------------
С 2 вежди.... ама успоредни.
Това какво тебе те интересува![]()
Нежен,мил,очерователен,люб еобвилен,сладък с 2 думи МОЕТО МИЛО![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
ем страхотен човек не е без недостатък ама лично за мен е уникален мил сладък нежен понякога дразнещ ама ..радвам се че съм с него
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
дребен, сладък, досаден, страстен, нагъл, много мил, мошеник, добродушен, използвач, дивак, добър приятел, пияница, добър любовник, побойник.. деанам кво още.. си4ко!
Умна,чаровна,красива,да ме разбира
и за момента -- не съществуваща!![]()
![]()
![]()
Мил всеотдаен човек с чувство за хумор аве и аз ще се изразя с две думи моята любов!!!
![]()
![]()
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Като ти гледам аватара и да я има с тези очила, тип маска на електроженист, няма й да я видиш...Първоначално написано от snowyy
най-прекрасния;]![]()
![]()
Единствен, мил, забавен, грижовен, отзивчив, добросърдечен, романтичен, сладък, лицемерен, влюбен в друга...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
влюбена съм в него щот съм страааашно тъпане мога да го забравя въпреки 4е знам 4е е пълен задник.оби4ам го...може би щото е забавен,гледа ме мн яко,говори страхотно и ме възбужда като никой друг
![]()
I can't stop myself from loving you <3
Сладък,мил,грижовен...с чувство за хумор,нетърпелив,понякога( ма само понякога) егоист.Старае се да е нежен.НЕ приема,че не е прав,не и без бой.Лошото е,че аз съм от красноречивите и каквото и да каже,то може да бъде използвано срещу него.Смел,безрасъден,емоци нален и с невероятен състезателен дух.Ако не е първи във всичко,няма да е той.Знам,че мога да разчитам на него.Понякога ми се струва откачен(да бе виж кой го казва).Можеби е заради всичко екстремно около него...Не знам,няма значение...Често действа прибързано и говори разни неща без да мисли...Има глас изразяващ пълен непукизъм и безхаберие.Когато гледаш в очите му,сякаш се взираш в морска вода-винаги можеш да намерш нещо ново.Не знам защо,но косата му никога не стои така ,както аз искам.Ако беше моя,до сега да съм я махнала.
И те така....
Моят мъж е най, нема какво да го описвам. Мамин златен![]()
![]()
♥ ♥ ♥
ak0 stawa wypr0s za t0wa i ti 0tg na moite kriterii [k0et0 se symnqwam] da te wzimamПървоначално написано от snowyy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Красив, мил, умен(макар че понякога се налага да му повтарям по 3 пъти нещо , за да го схване), добър, търпи ме, спокоен е, което поема ударите на моята нервност, гласът му е адски възбуждащ, нежен, лигльо(но в границите на нормалното) слабичък, висок, военен... уха... не мога без него !
![]()
![]()
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
И при мен е така.Никой не целува като него...Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
Сладък като шоколад..вкусен като кафето.Очите му -сини като море!!!Гледат ме толкова дълбоко,всякъш проникват в моите ... Косите му-меки ,руси ,нежни..галят ме ...Лицето му-красиво-докосва се до моето.Излъчване-магнетично,пламенно!Поглед а му-страстен- казва ,,желая те..искам те до мен''.Изпива ме с очи!Устните му-сочни,жадни да се допрат до моите...Ръцете му-силни..,желаят цялата да ме обгърнат!Кожата му-като кадифе.Гори,щом се долепи до моята..
Бре ,бре от къде ми дойде всичко това.В интерес на истината аз го измислих,дойде ми музата.Ами наистина мойто бебе си е това което описах ,ако не и нещо повече))
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Той си е... моят плюшко. Всичко, което съм искала - амбициозен, умен, упорит, обичащ да спори (не обичам хора, които се съгласяват от раз ако са с друга гледна точка), знаещ какво иска, общо взето като характер е малко чепат, но не се различаваме особено в това отношение. Приятно е общуването с него. И най-важното, освен интимен партньор ми е и най-добрият приятел.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Висок,сладък,рус,синеок,тъп..мисля че тва е достатътчо..ходим от скоро и не го познавам добре
![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
мил,умен,упорит,обича да спориобича много да говори
непрестава
романтичен,страстен,инат..н о за мене на всичко е способен...,има цел в живота..и се бори за нея
най-скъпия човек за мен и най - добрия ми прияятел....
![]()
На колко си ?Първоначално написано от Vikitooo
Къде живееш ?
Как се казваш ?
Това ти ли си на аватара ?
![]()
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Въл4о![]()
![]()
Робинята на Quench