.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Град
    Велико Търново

Как описвате половинката си?

Kak opisvate polovinkata si i za6to ste vlubeni v nego/neq???

т.7
    krem4et0
    Руса кукличка

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Амммм направи само една тема и обедини всичко което искаш да питаш в нея.....Щтото още сигурно 200 теми ще напрайш.

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    С 2 вежди.... ама успоредни.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    Това какво тебе те интересува
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Град
    На края на дъгата :)
    Нежен,мил,очерователен,люб еобвилен,сладък с 2 думи МОЕТО МИЛО
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Град
    с0фия
    ем страхотен човек не е без недостатък ама лично за мен е уникален мил сладък нежен понякога дразнещ ама .. радвам се че съм с него
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Като се появи ще я опиша

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    дребен, сладък, досаден, страстен, нагъл, много мил, мошеник, добродушен, използвач, дивак, добър приятел, пияница, добър любовник, побойник.. деанам кво още.. си4ко!

Умна,чаровна,красива,да ме разбира

и за момента -- не съществуваща!

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мил всеотдаен човек с чувство за хумор аве и аз ще се изразя с две думи моята любов!!!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Цитирай Първоначално написано от snowyy

Като ти гледам аватара и да я има с тези очила, тип маска на електроженист, няма й да я видиш...

най-прекрасния;]

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Единствен, мил, забавен, грижовен, отзивчив, добросърдечен, романтичен, сладък, лицемерен, влюбен в друга...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

влюбена съм в него щот съм страааашно тъпа не мога да го забравя въпреки 4е знам 4е е пълен задник.оби4ам го...може би щото е забавен,гледа ме мн яко,говори страхотно и ме възбужда като никой друг
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    somewhere over the rainbow
    Сладък,мил,грижовен...с чувство за хумор,нетърпелив,понякога( ма само понякога) егоист.Старае се да е нежен.НЕ приема,че не е прав,не и без бой.Лошото е,че аз съм от красноречивите и каквото и да каже,то може да бъде използвано срещу него.Смел,безрасъден,емоци нален и с невероятен състезателен дух.Ако не е първи във всичко,няма да е той.Знам,че мога да разчитам на него.Понякога ми се струва откачен(да бе виж кой го казва).Можеби е заради всичко екстремно около него...Не знам,няма значение...Често действа прибързано и говори разни неща без да мисли...Има глас изразяващ пълен непукизъм и безхаберие. Когато гледаш в очите му,сякаш се взираш в морска вода-винаги можеш да намерш нещо ново.Не знам защо,но косата му никога не стои така ,както аз искам.Ако беше моя,до сега да съм я махнала. И те така....

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Моят мъж е най, нема какво да го описвам. Мамин златен
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от snowyy

ak0 stawa wypr0s za t0wa i ti 0tg na moite kriterii [k0et0 se symnqwam] da te wzimam

Град
    Пловдив
    Красив, мил, умен(макар че понякога се налага да му повтарям по 3 пъти нещо , за да го схване ), добър, търпи ме, спокоен е, което поема ударите на моята нервност, гласът му е адски възбуждащ, нежен, лигльо(но в границите на нормалното) слабичък, висок, военен... уха... не мога без него !
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Град
    Стара Загора
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    влюбена съм в него щот съм страааашно тъпа не мога да го забравя въпреки 4е знам 4е е пълен задник.оби4ам го...може би щото е забавен,гледа ме мн яко,говори страхотно и ме възбужда като никой друг
    И при мен е така.Никой не целува като него...

Сладък като шоколад..вкусен като кафето.Очите му -сини като море!!!Гледат ме толкова дълбоко,всякъш проникват в моите ... Косите му-меки ,руси ,нежни..галят ме ...Лицето му-красиво-докосва се до моето.Излъчване-магнетично,пламенно!Поглед а му-страстен- казва ,,желая те..искам те до мен''.Изпива ме с очи!Устните му-сочни,жадни да се допрат до моите...Ръцете му-силни..,желаят цялата да ме обгърнат!Кожата му-като кадифе.Гори,щом се долепи до моята..

Бре ,бре от къде ми дойде всичко това.В интерес на истината аз го измислих,дойде ми музата.Ами наистина мойто бебе си е това което описах ,ако не и нещо повече ))

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Той си е... моят плюшко. Всичко, което съм искала - амбициозен, умен, упорит, обичащ да спори (не обичам хора, които се съгласяват от раз ако са с друга гледна точка), знаещ какво иска, общо взето като характер е малко чепат, но не се различаваме особено в това отношение. Приятно е общуването с него. И най-важното, освен интимен партньор ми е и най-добрият приятел.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Висок,сладък,рус,синеок,тъп ..мисля че тва е достатътчо..ходим от скоро и не го познавам добре
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Град
    Пловдив
    мил,умен,упорит,обича да спори обича много да говори непрестава романтичен,страстен,инат..н о за мене на всичко е способен...,има цел в живота..и се бори за нея най-скъпия човек за мен и най - добрия ми прияятел....

Град
    В бъдещето.
    Цитирай Първоначално написано от Vikitooo
    Моят мъж е най, нема какво да го описвам. Мамин златен
    На колко си ?
    Къде живееш ?
    Как се казваш ?
    Това ти ли си на аватара ?

I LVE 69. I LVE

Мега фен
    Град
    SF