- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как описвате половинката си?
Мила,ослепяващо красива-както съм си я представял винаги-мн добра приятелка и наборка(на по 20 сме),изкушаваща-и най-важното което не намерих в другите-прави компромиси и оценява момчето до себе си![]()
липсващ![]()
Не е нищо особено.. но факта, че е МОЙ го прави най - специалния..![]()
моят има малко кофти характер и се кара мн с приятелите си, но с мене няма проблеми и си се обичаме вече 1 година и 1 месец![]()
а иначе си е норнален хахаха това което искам... моят бебчо и не си го давам
![]()
липсваща![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
na purvo mqsto toi e strahoten 4ovek...zabaven e...vinagi znae kak da me razsmee..mnogo e 4aroven...ujasno hubav i sladuk...mnogo e dobur...seriozen i umen...toi e nai-sladkoto slun4ice v celiq mi mra4en jivot...obicham go..ami nqma pri4ina...prosto go obi4am!!!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
em mn e sladak...hiper grijoven,samo da kihna i ve4e e dokaral apte4katabiva go v sexa
i ne e nqkoi egoist ami gleda i az da sam na kef... zabaven e,1 takova idiot4e,vse me razsmiva s prostotii...i raceto mu ne mardat ot gardite mi....![]()
![]()
![]()
![]()
ПеРфЕкТеН И КрАсИв КаТо КрИсТиАнО РоНаЛдО :P![]()
![]()
![]()
OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.
C. Ronaldo
Обичам го,защото е най-невероятния и готин човек в целия свят,а и е супер абавен.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
обикновен,човечен,инатлив, рижовен,ОБИЧАН,скучен,синп атичен,МОЙ![]()
Аз половинка нямам, ама бившия го описвам с две думички: курвар и щангист (мисля, че това ще изчерпи богатото ви въображение какъв е той аджеба)
той ли?Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Първоначално написано от KillSwitchEngage
Успехов, пич! мацката ти няма да е въодъшевена!![]()
![]()
Още не съм влюбена защото съм от два дена с него,но иначе бих го описала като много луд,адски мил и готин и ужасно ревнив !!!![]()
![]()
евала на тебе тогава! Ейй издигна ми се в очите!![]()
и в моитеПървоначално написано от The_iMMortal_f
+Първоначално написано от nevit{}
Мии значи .. най - много в него ми харесват очите му .. незнам само като ме погледне и се разтапям ..направо се зачервявам .. а като ме гледа в очите и ме моли за нещо е почти невъзможно да му откажа
.. Ахх тЕзи СИньо - зЕлЕни очиЧКиии ..
Друго което много ми харесва в него .. охх много е хах .. ще изброя това,което не ми харесва ! Ами значи .. малко повече си пийва .. ( даже пусна коремче с тая БИРА и ся съм го поставила пред предизвикателството бирЕна диетА ;д ) С приятелите му хич не си допадаме и тва е много лошо .. сички много ме дразнят ама няма как негови приятели са .. това е тъпото положение .. та тва май ни е единственият проблем за ся .. ПРИЯТЕЛИТЕ МУ !
Иначе сичко си е ОКАУ .. Обожавам го .. всичко в него .. толкова е сладък
![]()
![]()
![]()
ши кажа че е единствена
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
нежна,мила,красива,голяма сладурана..ммм абе страхотна е много си я обичам...![]()
![]()
висок сладък мил ... знаещ какво точно да каже и кога точно да го каже така че да ме размекне ... (;