.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мила,ослепяващо красива-както съм си я представял винаги-мн добра приятелка и наборка(на по 20 сме),изкушаваща-и най-важното което не намерих в другите-прави компромиси и оценява момчето до себе си

Мега фен Аватара на babity
    липсващ

Град
    на плажа =)
    Не е нищо особено.. но факта, че е МОЙ го прави най - специалния..

моят има малко кофти характер и се кара мн с приятелите си, но с мене няма проблеми и си се обичаме вече 1 година и 1 месец а иначе си е норнален хахаха това което искам... моят бебчо и не си го давам

Висок,русичък,зеленоок,кра ив сладкиш,който е страшно мил,нежен,страстен,внимате ен,забавен,умен,амбициозен ,упорит,понякога голям инат,разбиращ(или поне опитващ се)малко ревнив,но прекрасен човек.Най-добрият ми приятел и най-голямата ми любов.Единствен !Мойто си слънчице ...

...hate my nickname

Супер фен
    Думите не ми стигат ... някой ще каже,че не е нищо особено.Да!Не е,но е моето момче и го обичам адски много такъв какъвто си е ... обичам дори и недостатъците в него.
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    GLAMOROUS
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    липсваща
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

na purvo mqsto toi e strahoten 4ovek...zabaven e...vinagi znae kak da me razsmee..mnogo e 4aroven...ujasno hubav i sladuk...mnogo e dobur...seriozen i umen...toi e nai-sladkoto slun4ice v celiq mi mra4en jivot...obicham go..ami nqma pri4ina...prosto go obi4am!!!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    Paradise
    em mn e sladak...hiper grijoven,samo da kihna i ve4e e dokaral apte4kata biva go v sexa
    i ne e nqkoi egoist ami gleda i az da sam na kef... zabaven e,1 takova idiot4e,vse me razsmiva s prostotii...i raceto mu ne mardat ot gardite mi....

Град
    bLaGoEvGrAd
    ПеРфЕкТеН И КрАсИв КаТо КрИсТиАнО РоНаЛдО :P
    OnE HeArT...OnE SouL...OnE LoVe... MaNcHeStEr UnItEd.

C. Ronaldo

Обичам го,защото е най-невероятния и готин човек в целия свят,а и е супер абавен.
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

обикновен,човечен,инатлив, рижовен,ОБИЧАН,скучен,синп атичен,МОЙ

Аз половинка нямам, ама бившия го описвам с две думички: курвар и щангист (мисля, че това ще изчерпи богатото ви въображение какъв е той аджеба )

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    Аз половинка нямам, ама бившия го описвам с две думички: курвар и щангист (мисля, че това ще изчерпи богатото ви въображение какъв е той аджеба )
    моя идол
    той ли?

моя идол
    той ли?

мхм , по неговия пат сам се насочил (pride)

Успехов, пич! мацката ти няма да е въодъшевена!

Още не съм влюбена защото съм от два дена с него,но иначе бих го описала като много луд,адски мил и готин и ужасно ревнив !!!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

евала на тебе тогава! Ейй издигна ми се в очите!

евала на тебе тогава! Ейй издигна ми се в очите!
    и в моите

Цитирай Първоначално написано от nevit{}
    най-прекрасния;]
    +

Мии значи .. най - много в него ми харесват очите му .. незнам само като ме погледне и се разтапям .. направо се зачервявам .. а като ме гледа в очите и ме моли за нещо е почти невъзможно да му откажа .. Ахх тЕзи СИньо - зЕлЕни очиЧКиии .. Друго което много ми харесва в него .. охх много е хах .. ще изброя това,което не ми харесва ! Ами значи .. малко повече си пийва .. ( даже пусна коремче с тая БИРА и ся съм го поставила пред предизвикателството бирЕна диетА ;д ) С приятелите му хич не си допадаме и тва е много лошо .. сички много ме дразнят ама няма как негови приятели са .. това е тъпото положение .. та тва май ни е единственият проблем за ся .. ПРИЯТЕЛИТЕ МУ ! Иначе сичко си е ОКАУ .. Обожавам го .. всичко в него .. толкова е сладък

Град
    Враца
    ши кажа че е единствена
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    некъде из Сливница...
    нежна,мила,красива,голяма сладурана..ммм абе страхотна е много си я обичам...

висок сладък мил ... знаещ какво точно да каже и кога точно да го каже така че да ме размекне ... (;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си