- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 11 секс
На 11 още вярвах в дядо Коледа![]()
аwe дете има дще много да учиш зя секса аз съм на 15 и още се кума това че вече сте учили как и откъде идват децата не значи че сте готови за чукане аз на 11 още не можех да си връзвам връзките на кецоветестани на 15-16 па са чукай кат искаш е с кучето на съседа не че ти давам кой знае колко акъл ама се пак 11 си е малка сума особено когато присъства и думата "секс"
![]()
![]()
![]()
13 се някак го приемам...14-ок ама 11 вече много ми идваебаси
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
до някаква степен да-може да се каже,че е нормално
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
Оо и аз на 11 си мислих само за куклиПървоначално написано от PLuScHeTo
Хич не ми е идвало на ум да мисля за такива неща,за каквито мислят сега 11годишните
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
То хубаво си мислиш,ама....гледай да си останеш с мислите. Иначе,ако трябва да отговарям откровено, и аз на 11 съм си мислила за такива работи.Но това нищо не означава. Не знам каква е причината,но явно е в човешката природа.
Само гледай да се самозадоволяваш за момента и тва е..
Аз лично бях под 17 когато ми се до еба и когато го напраих също бях под
а за тебе мисля чее...не е мн нормално..ама на тая възраст само прещракват некфи неща в главата
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Нормално е!![]()
![]()
NqMa RaDoSt,ImA SyLzI.iMa RaNi,KyRvQ6Ti V sYrCeTo.
Първоначално написано от Bubuu
Хаха.. И аз![]()
Sasho1988
Варна..
ми не е.....![]()
аз на 11 карах двете ми кукли барби да се ебътама на мен не ми се е ебало
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
по 17.. около 14-тата годинка си въобразявах някфи работи и яко ми се ебеше![]()
http://www.bgpetition.com/da_opazim_...eca/index.html --> Прочетете!
kategrichno NE!!molq te izchakai pone na 15 da si... 11 GODISHNA DA ISKA DA SE EBE E VECHE PREKALENO...Първоначално написано от sexy_kuku
![]()
PLuScHeTo написа:
само аз ли като бях на 11 си мислих за кукли ...
I az taka.Daje na 15 oshte si igraeh s kukli.
ехее тва е малко прекалено ... не че има нещо лошо ама е странноПървоначално написано от ive_nceto
![]()
![]()
![]()
Естествено че е нормално. Аз се изчуках за първи път на 12. А ми се беше доебало още на 10.Първоначално написано от sexy_kuku
В живота трябва да опиташ от всичко.
Не.Първоначално написано от sexy_kuku
Айде, на по 15 с кукли си били играли. Не кораб има в окото ви, ми цял Титаник. И ми е много смешно 'изчакай до еди кога си'. На момичето просто му се прави секс, не е тръгнала да се чука с всеки срещнат. Или да каже на нагона си 'няма да ми се прави секс до еди колко си'. Нормално е, тепърва влизаш в пубертета, хормоните си казват думата. Само гледай наистина да не скочиш в леглото.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ако не можехме да спираме всички желания и изпълнявахме всичко, което си намислим и ни е кеф, света щеше да е пълен хаос и анархия.Първоначално написано от galkata
+1Първоначално написано от Barbolinna