- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 11 секс
пфф![]()
в днешно време всичко е нормално![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
подкрепям с 2 ръцеПървоначално написано от Wrathchild
не че не е нормално просто цялата тази работа е от хормоните
Хахах тряа си баси педераса да кажеш 17 или над(не си признаватеееее). Ест че е нормално на 11, сега навлизаш в пубертета.
Някои приутели на 9-10 години почват си фантазират![]()
Омг-аз още на 5 почнах да лъскам![]()
![]()
Огромна картинка!
.: machoka :.
Ама картинката даваше много добър съвет-нормално да е голяма
ami masturbirai...... ama ne prekalqvai 4e do 16 god 6a go izhabi6...
![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Защо да не е нормално?Аз на 11 само за тва мислехНе съм го направила още но това не значи,че немога да мисля за това...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Еми баш на 11 не е много нормално...Някъде на 12-13 минимум започват секс фантазийте![]()
ест че неПървоначално написано от sexy_kuku
![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
ai pak sa sravnqvameПървоначално написано от PLuScHeTo
![]()
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
оо и какво си им мислила на куклитеПървоначално написано от kotenceto_bonbon
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
еми просто времето ни беше такова, че си играхме и бяхме деца... а не като сега ...
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Много правилно го каза. +1 [/b]Първоначално написано от plmn``
Look here she comes now,
bow down and stare in wonder...
Аре сстига бе аз тогава си играех пред нас на улицата на миженица те за секс мислят яя фащай куклите![]()
![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
оооо ай стиа тва с куклите стаа банално" аз като бях на еди си ква възраст си играех с кукли " ЕМИ РАЗЛИЧНИ ПОКОЛЕНИЯ ПРИЕМАЙТЕ ГО !!!!
да го ева кви хора има .... аз пък 5ти клас не си мислих за кукли ! Нямах време аз или учих или излизах навън да се разхождаме или да играем на топка да караме колело и такиа раоти !
куклите според мене са за 7-8 годишни дето си развиват фантазията и така нататък , защо да не е нормално на момичето да му се прави секс ? еми хормони както казаха в началото
при всеки е минал тоя период кво искате да ми кажете че не сте си и помисляли за тва ... невъзможно
тка че или посъветвате с нещо нормално момичето или въобще с тиа коментари за куклите и тка нататъка да ги няма ....
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
още като се родих и награбих една лекарка за боските![]()
GTA Stunting
напълно нормално е ... почти всички почвамe да мислим за СЕКС от тази възраст...след време почваш да разбираш още неща за него,докато не почнеш да го практикуваш... Съвет : мисли за секс,но не бързай да пораснеш,изживей си детските годините ...![]()
I can remember,when we first met-all the promises you gave me...It was the perfect kiss that i could not resist...
i az ot kukli se interesuvah na 11 ... ne ne e normalno na 11 da iska6 tva apak da go naprai6 e napravo...![]()
![]()
На 11
Ми гледай сега... Има ОГРОМНА разлика между това да ти се прави секс и да ти се пикае
![]()
Бре..аз мислех че е нормално 1-2-3..годинки по-късно ама всеки се развива различноА кво ше кажете за тва че на мен ми се доеба в детската,ама тогава още незнаех?
йаа
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
като бях на 11 също както казаха и аз съм си мислила за кукли и секви такива....а иначе по въпроса ти не определено не е нормално![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
не е нормално.Препоръчително е засега да маструбираш![]()
Не знам дали е нормално да си на 11 и да ти се ебе,обаче да си на 6 и да си ебал си е голяма работа(не,че се хваля)
Незнаехме какво правим!![]()
I'm not angel!