- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С приятеля на плаж
Zdraveite..Ytre zaminavame na moreto..s priqtelq mi..shte budem samo az i toi..Daite mi savet kak da si prekarame mnog0o qk0 na m0reto0 po tovhn0 ytre..
za drugite dni shte vidim..Daite mi nqkakvi saveti..kak da se durja..kakvo da pravq...
nqkkakfi takiva rab0ti...molq momchetata da kajat kakvo iskat da pravqt kogato sa cql den s priqtelkata si na plaj..
P.S..Molq ne razvalqite temata..i pishete samo po neq..blagodarq predvaritelno
т.7
krem4et0
Е, какво може да правите, то е ясно.. говорете си, гушкайте се .. такива работи![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Хубава тема!
Ся щи обясня всичко.
Трябва много да го прегръщаш и
целуваш и закачливо да го обарваш![]()
Трябва да влизате двамата във водата,
да го целуваш и да му намекнеш,че искаш
да го направите във водата.
Трябва да играеш с него белот и покер на събличане.
Трябва да се напукате здраво на обяд.
Трябва да го оставиш да заспи под чадър следобед.
Трябва да си играеш с него на волейбол![]()
Трябва да го направите вечер на плажа.
И така![]()
Правете тва което правите по принцип-гушкайте се целувайте се и такива неща!Може да се разходите вечерта сами по плажа и за се държите за ръце и да си повтаряте колко се обичате ако наистина го чувствате.Гонете се по плажа както правят малките деца.Ех тва любомта било страхотно нещо.Само да ти кажа супер много ви завиждам на тебе и на приятеля ти.Приятно изкарване!
![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Искаш,ама няма![]()
Mersi mn0g0 za 0tg0v0rite..
ak0 se seshtate drugi rab0ti pishete.. xhix
добавям че каквото и да ти струва трябва да го направите!Първоначално написано от Bai Toq
Първоначално написано от Riot
+123456789987654321 .... Напълно съм съгласна!Първоначално написано от miss_asi
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
+ по някое време, така, да го оставиш на спокойствие....Първоначално написано от Bai Toq
![]()
говорете си,мажете се с масло,напивайте се,яжте,плувайте,гонете си,играйте волейбол,на някое хубаво местенце гледайте залеза гушнати...дискотеки,кръ4ми... .има мн работи
I can't stop myself from loving you <3
Напълно съм съгласна с miss_asi и Bai Toq
Ще добавя и нощно къпане в морето..
Охх.. спокойно.. няма как да не си прекарате незабравимо на морето.. късметлии![]()
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
междудругото и мояПървоначално написано от Pliok0019
иначе ами всички казаха преди мен бъди миличка и играйте забавлявайте се,но оставяй го и да си почива понякога
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
Боже Господи, ти някакво дърво ли си та да не знаеш какво да правиш??? Сигурно и преди да излезнеш с гаджето си питаш \"какво да правя\"????![]()
♥ ♥ ♥