- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Препоръчайте !!!
Ами...става въпрос за баща ми.По принцип има едни косъмчета по скулите и си ги маха редовно с кола-маска,фризьорката му я прави.Момичето обаче е отишло на море,а на колежките й не им се занимава с това.Та мисълта ми е какви лентички да взема и да му ги махна тея косъмчета ?Да спомена,че не мисля да давам повече от 4 лв.
Не може ли просто да си ги обръсне като нормалните мъже...![]()
Тея косъмчета се падат точно под очната ябълка.Естествено,че си бръсне брадата,не е от онея нежните ,но е много грозно да си ги бръсне.При положение,че между брадата и тея косъмчета има около 4-5 см разстояние.Супер смешно става.по-добре да ги маха тея гадни островчета(
) с кола маска,от колкото с бръснача.Пак казвам ,те НЕ са част от брадата.
Ми ако са малко може с пинсета или има едно на Veet за вежди, може с него мисля че ще стане и за там или с ленти! Взимаш само една и му ги махаш с нея! Не са скъпи!!!
На Вийт нищо не купувам.Абсолютни боклуци!С пинсетка няма да иска.Предпочита да се махнат отведнъж.Де мек,трябват ми лентички,стана ми ясно.Именно затова написах темата,за да ми препоръчате някакви.Не много скъпи и ефикасни.
Таки или Личия.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
Въобразяваш си нещо.....не са пълни боклуци. Стреп са добри също
Първоначално написано от ™G-Baby™
Крем Депилатор за лице![]()
Лентички за лице на Стреп му вземи![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
щом ходи на козметик и му ги махат с кола маска направи същотоили пробвай с восък за лице
Find your own tools
Find your own path
Find your own joy ...(:
PEACE \\//
На Личия са добри ..
Отиваш в аптеката и казваш лентички за депицалия на лице и те ще ти дадат такива малки лентички .. Струват май 3 и 80![]()
![]()
![]()