Цитирай Първоначално написано от Whisskas
Дори не прочетох всички постове...
Просто съм ужасно сигурна в това, което ще кажа...
Времето не лекува, не може да лекува, и просто няма как да излекува нещо истинско...
Да, хипотетично- на 16 години си, имаш някакво си там гадже, той те зарязва, а ти наистина много си си падала по него, тъпо ти е няколко седмици, месеци и после просто ти минава, защото ти се случват нови неща... И си казваш умно "Дааа, времето лекува". И след пет години дори не ти пука и пак, също толкова умно си казваш "Дааа, времето лекува всичко".
Обаче има чувства, има неща, които времето не може да изтрие...
И тук е въпрос на психическа сила да направиш място за нови чувства и спомени в живота си... Обаче когато ти се е случило нещо толкова силно, красиво и истинско, мисля, че никога времето не може да го изтрие от спомените ти и да го излекува.
Понякога си щастлив цял живот, обичаш, обичат те, обаче този спомен остава... И винаги пари някъде там, дълбоко в history-то на живота ти..
Тези неща просто са така...
Нали не говорим за изтриване на спомени . Естествено като ти се случи нещо значително в живота , то да го пазиш дори и "завинаги" в съзнанието си . Един, два , три месеца , година , ДВЕ да те боли за раздялата ти . След 5 години като се сетиш ,ще ти потрепва отвътре нещо "ехх колко хубаво беше с този човек,имахме много красиви моменти двамата " , но да твърдите ,че след години болката няма да стихне и да се МАХНЕ ... ммммне съм съгласен ! Времето лекува болката , НО НЕ ИЗТРИВА СПОМЕНИТЕ !