Оффф и аз по принцип пълня по един куфар от най-големите на колелца + един малак сак с хавлии и бански костюми Наблъсквам ги с 3-4 бански костюма,няколко чифта къси гащички + няколко полички,2-3 плажни рокли,2-3 парео-та,потничета,тениски,бельо, 2-3 чифта дълги дънки,някое горнище/яке/сако,хавлии и други глупости...
Нооо тази година ще ходим с компанията 6 коли с по 4 човека и трябва да се съобразяваме с мястото Ще си кажете "Е,че как няма да саберете 4 човека по един куфар?!" Дааа ама не Ще си носим и 8-9 палатки,спални чували и принадлежности за къмпинг,защото мислим 2-3 дена да сме на плажа И в крайна сметка за тази година багажа ми е: 2 големи и 2 малки хавлии,бельо,3 големи тениски за сън,1 цял бански и 3 от 2 части,2 парео-та,5 чифта къси шушлекови гащета (в тон с горнищата на банските),2 чифта дълги дънки,едно якенце и един суичар,дънкови гащета и дънкова пола+5 потничета,1 кецове и 2 чифта сандалки (отделно джапанките за плажа ) Добре,че след палатките ще сме в едно село с много готина вила и плажа ще ни е на близо и няма да се притеснявам много,много за облеклото ... АаАаАа и естествено ръчния багаж - i-POD (но той стои закачен за блузата или дънките ми),GSM-а и зарядното + несесера с гримовете (в случай,че отидем на диско ) ... И най-гадното е,че това ми е багажа за 15-20 дена!!! (зависи кога ще свършим парите )