.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Роклиии?

Роклиии?

Не знам дали е за тук темата,ама къде иначе?!
    Та..рокли за бал.Кажете от къде взехте,какви бяха,колко време избирахте и ако не е тайна - за паричките

Град
    in the shadows...
    Мии от магазин някъв си..След час и половина си пиех бира..Въобще не ме вълнуваше роклята.. Къса, сребриста -330 лв. Болеро към нея- 60 лв.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    След като нищо не си харесах си поръчах.Шарена,къса,с връзки по гърба...за 250лв.
    Сега си я продавам-ако някой го интересува или просто иска да я види-раздел Борса.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Sestra mi zavyrshi tazi godina i chestno kazano oshte v pyrviq magazin si haresa roklq i q kupi. Ne sme obikalqli vyobshte. Tq e v svetlo rozov cvqt, s rozichki, prilepnala po tqloto, no s obrychi dolu okolo krakata. Eto i snimka

http://prikachi.com/users/thelittleangel/1A.jpg
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Сестра ти е била много сладка

Аз обаче търся просто рокля.Нещо,което ще мога да го нося не само тая вечер,в която е бала.Търся нещо семпло и обикновето.Някой може ли да препоръча магазин.Като име.

Blagodarq i az mislq taka Tazi roklq e ot edin bulchinski salon vyv Veliko Tyrnovo i ne moga da ti preporycham nqkoi konkreten magazin. Razhodi se iz magazinite za oficialni rokli i moje da namrerish neshto podhodqshto. Uspeh!
    Като бебче да ме гушнеш,

То е ясно,че ще има ходене по мъките,най-вече заради майка ми.Имам чувството,че тя иска пак да си изживее бала.
    Мерси

E zaradi maika ti... Kaji i che kakvoto si haresash tova shte si vzemesh. Vse pak tova shte e tvoqt bal. Az kato se znam kakva sym sled 3 godini shte ima dosta da obikalqm iz Tyrnovo za roklq. Za razlika ot sestra mi sym mnogo pretenciozna. Ujas
    Като бебче да ме гушнеш,

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аууу аз ей ся преди няколко дена бях в Търново и какви рокли видяях направо ми останаха очите.
    А и в софия ако бях изчакала 1-2седмици преди бала,а не още началото на май да е готова сиг щях да си харесам от тия дет ся са модерни.

Da ti kaja nqma koi znae kakva golqma razlika koga shte si q vzemesh, zashtoto shte e aktualna roklqta. Daje ima mnogo magazini, koito prez mart nqkyde veche spirat da vzemat porychki. Pone v Tyrnovo beshe taka.
    Spored men ne trqbva da se otlaga za posledniq moment, no vse pak e vypros na lichen izbor. Mejdudrugoto v koi magazini si hodila zashtoto az znam edin (napyt za uchilishte mi e), v koito sa bojestveni?
    Като бебче да ме гушнеш,

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ам да ти кажа не съм много запозната с града...като тръгнеш от Майката надясно по тая улица към паметника на Велчова завера(не знам как му викате) отляво някъде се пада.
    А аз имам предвид обикновени роклички дет всички ходя с тях по улиците тука в сф,че съм си харесала мъничко преди бала.Ако знаеех щях да изчакамама тогава като обикалях всичко беше смешно.

В София,в някакъв търговси център около Халите има много красиви рокли.Веднага успях да си харесам.
    На входа му има изложена булчинска рокля.
    Само да се сетя къде беше точно и ще едитна.
    The words you say don't have a meaning

Arc7ic's Fan :P

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Би трябвало да е на пиротска.Може би малкия ЦУМ...тя цялата пиротска общо взето е улицата за абитуриентски и сватбени дрехи.

мойта си я взех от Асеновград, защото там бяха най-сносни цените. Бутиците са страшно много и си заслужава да отидеш до там, за да си избереш, когато дойде времето.
    Роклята ми излезе супер скъпа, защото се оказа италианска с оригинален Сваровски по нея - 440 лева.
    А ето я и нея:

не гледай колко смешно съм излезнала, съсредоточи се върху роклята

Пиротска,точно.

Прическата ти е била супер.

az tazi godina imah bal Roklqta si q napravih po pora4ka pri Virginiq Zdravkova ,no mi izleze nqkolko hilqdarki-25 000 .Eto i s snimka

http://www.sexyglezla.snimka.bg/albu...lbum_id=267091
    Istinski 4ovek e samo onzi,koito 4uvstva i 4ujdata bolka!!!

25 000 li?! Hubava e roklqta, no ne mislish li che sa mnogo tezi pari? E te sa si tvoi de, no na men mi se struvat malko mnogo za edna roklq.
    Като бебче да ме гушнеш,

Град
    in the shadows...
    Аз щях да съм по- практична на нейно място и да си купя кола вместо да ги давам за някъв парцал. Да не ме разберете погрешно роклята е прекрасна и й стои чудесно. Но..разни хора, разни идеали..В крайна сметка щом може да си го позволи защо не? Пък и има перфектната фигура за подобен тоалет..

От една страна,наистина са бая кинти,обаче щом може да си позволи.
    Поне ще си има рокля точно каквато иска.

Аз бях дама на бал тази година на приятеля ми и си взех роклята от магазин "Snejanka". Струваше около 400лв. и болерото към нея по поръчка беше 60 -70лв мисля. В магазина има страшно свежи идей намира се в една пряка на графа. Успех!
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си