Здравейте първо, сега на кратко да разкажа моята тийн история От 1 година и почеве познавам едно момиче което в началото ми беше симпатично но нищо повече (бяхме само приятели здравей - здрасти). Тя ходеше с един мой приятел около ... 5-6 месеца след което се разделиха поради някаква причина която не знам. След като те се разделиха минаха 2-3 седмици и с нея започнахме да си пишем в скайп, да излизаме късно през ноща и на така на поредното изпращане до вратата на къщата и започна всичко, целувки прегръдки и т.н . Всичко вървше добре в първата 1 седмица но след това на поредното излизане в 2 часа през ноща тя започна да се дърпа и да бяга от мен. Попитах я какво става и тя с насълзени очи ми отговори, че не може да сме повече заедно защото е объркаха и може би иска още стария си приятел. На момента нямаше какво да направя и се съгласих. На следващия ден и написах в скайп да излезем да си поговорим, казах и , че не мога без нея и че я искам за мен, а не за някой друг. Тя ми отговори да свиквам и че не е толкова трудно защото сме били само седмица заедно. Но, на другия ден приятели се бяхме събрали да гледаме филм и тя беше също там. Докато си бях легнал и се правех, че гледам филм се чудех какво да направя за да си я върна, в този момент тя ме хвана за ръката аз в началото много учудено погледнах но после .. След като свърши филма и всички си отидохме тя ме изчака да си ходим заедно и като я изпратих тя ми каза, че е много объркана все още и незнае какво прави, аз я прегърнах и я целунах (мислех, че тя ще се дръпне, но уви НЕ). Тогава отново в мен проблясна надеждата, която изгоря на следващия ден когато разбрах че си е хванала друго момче. Тогава пак я попитах какво става, и тя ми отговори, че незнае за какво е с него и че просто се опитва да забрави предишния си приятел с които ходеха. Тогава аз отново изгубих надежда за всичко, но когато ми написа в скайп да излезем на вън да се разходим отново грейна нещо в мен. Излязохме говорихме си разни общи приказки и когато я изпратих тя отново ме целуна, и ми каза да не се разчува за да не разбере другият и приятел. Така вече 3 дена и съм много объркан какво да правя... Как да накарам това момиче да е само мое? и има ли изобщо такъв варянт. Моля ви посъветвайте ме.