.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да правя ?

Здравейте първо, сега на кратко да разкажа моята тийн история От 1 година и почеве познавам едно момиче което в началото ми беше симпатично но нищо повече (бяхме само приятели здравей - здрасти). Тя ходеше с един мой приятел около ... 5-6 месеца след което се разделиха поради някаква причина която не знам. След като те се разделиха минаха 2-3 седмици и с нея започнахме да си пишем в скайп, да излизаме късно през ноща и на така на поредното изпращане до вратата на къщата и започна всичко, целувки прегръдки и т.н . Всичко вървше добре в първата 1 седмица но след това на поредното излизане в 2 часа през ноща тя започна да се дърпа и да бяга от мен. Попитах я какво става и тя с насълзени очи ми отговори, че не може да сме повече заедно защото е объркаха и може би иска още стария си приятел. На момента нямаше какво да направя и се съгласих. На следващия ден и написах в скайп да излезем да си поговорим, казах и , че не мога без нея и че я искам за мен, а не за някой друг. Тя ми отговори да свиквам и че не е толкова трудно защото сме били само седмица заедно. Но, на другия ден приятели се бяхме събрали да гледаме филм и тя беше също там. Докато си бях легнал и се правех, че гледам филм се чудех какво да направя за да си я върна, в този момент тя ме хвана за ръката аз в началото много учудено погледнах но после .. След като свърши филма и всички си отидохме тя ме изчака да си ходим заедно и като я изпратих тя ми каза, че е много объркана все още и незнае какво прави, аз я прегърнах и я целунах (мислех, че тя ще се дръпне, но уви НЕ). Тогава отново в мен проблясна надеждата, която изгоря на следващия ден когато разбрах че си е хванала друго момче. Тогава пак я попитах какво става, и тя ми отговори, че незнае за какво е с него и че просто се опитва да забрави предишния си приятел с които ходеха. Тогава аз отново изгубих надежда за всичко, но когато ми написа в скайп да излезем на вън да се разходим отново грейна нещо в мен. Излязохме говорихме си разни общи приказки и когато я изпратих тя отново ме целуна, и ми каза да не се разчува за да не разбере другият и приятел. Така вече 3 дена и съм много объркан какво да правя... Как да накарам това момиче да е само мое? и има ли изобщо такъв варянт. Моля ви посъветвайте ме.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Не можеш да я накараш.
    Н(З)аеби я.

Град
    Boulevard of broken dreams
    хмм ми не знам да ти кажа... знаех че ние момичетата сме странни ама твоята приятелка ее... еми просто помисли какво искаш и една вечер като си се разхождате пак повдигаш темата и започваш да говориш. казваш си всичко и тогава заедно двамата с нея започвате да търсите решение... успех

Аз знам какво искам, искам да е само моя, но незнам дали ще е възможно това в тази ситуация

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Fam0us
    но незнам дали ще е възможно
    Няма невъзможни неща.
    Има само труднодостижими.
    Според мен се отдръпни от нея за няколко дена, а може би и седмица и отгоре.
    Не й пиши, не я търси и един хубав слънчев ден я попитай дали е с теб или против теб! Няма смисъл от много натегания, щом иска време да мисли и да си оправи объркано състояние - дай й го! А ти не си възлагай толкова много надежди, защото всичко може да тръгне в обратна посока (както и в посоката, в която ти желаеш). Нз кво друго да ти кажа.....

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    но незнам дали ще е възможно
    Няма невъзможни неща.
    Има само труднодостижими.
    Според мен се отдръпни от нея за няколко дена, а може би и седмица и отгоре.
    Не й пиши, не я търси и един хубав слънчев ден я попитай дали е с теб или против теб! Няма смисъл от много натегания, щом иска време да мисли и да си оправи объркано състояние - дай й го! А ти не си възлагай толкова много надежди, защото всичко може да тръгне в обратна посока (както и в посоката, в която ти желаеш). Нз кво друго да ти кажа.....
    мерси за компетентното мнение, ще опитам!

Град
    Дълбините на канала :D
    тая ми мяза на курва

Момичето сигурно не е много голямо? Това "объркана съм и не знам при кой да отида..." си е чиста подигравка с човека на когото го казва. Та тя те разиграва и едва ли държи на теб.

Град
    Somewhere around nothing!
    Аз пък си мисля, че само те разиграва, защото вижда че и обръщаш внимание.. Не се занимавай с нея, прави се, че не ти пука и тя сама ще те потърси.. само внимавай да не започне да ти върти пак същите номера

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    тая ми мяза на курва
    И ми и на мене!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Благодаря на всички

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от delina
    Аз пък си мисля, че само те разиграва, защото вижда че и обръщаш внимание.. Не се занимавай с нея, прави се, че не ти пука и тя сама ще те потърси.. само внимавай да не започне да ти върти пак същите номера
    +123456789987654321
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Аз знам какво искам, искам да е само моя, но незнам дали ще е възможно това в тази ситуация
    Аз искам на морето с момчето, което оставих.. на морето. Ама не става. Искаш я само за теб, но тя иска.. и тя не знае май какво всъщност иска .
    Имай търпение, "Щастието продава на нетърпеливите хора голям брой такива неща, които даром отстъпва на търпеливите.".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си