- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Offffff
Не се нервирай ВСЕ ОЩЕ.Първоначално написано от spirtt
Бъди сигурен,после я пребии.![]()
Който не вярва -- ревнува : )
А не мислиш ли,че и тя се чуди дали пък ти не и изневеряваш..?
Просто и имай доверие
Е, спокойно, бе, човек.
От темата ти оставам с впечатление, че не е ревност, а завист, че тя си прекарва добре на морето, а ти тука си нямаш някво занимание дори на половина забавно колкото й е на нея в момента.
Be tired.
Дишай дълбоко, не се нервирай, щото така вредиш единствено на себе си.
Успокой се и излез с дружки да ударите по 3-4 уискита.![]()
Аз сега петък заминавам и аз на море и направо съм си казал че ще си прая яко купона , чак тогава и се обаждам всеки час да и казвам разни факти като например колко мноооооооооооого голи каки на по 18-19 години има
![]()
![]()
.: machoka :.
Ти съвсем си се побъркал...Вместо да пишеш теми изпълнени с ярост,може да поговориш с приятелката си и а да й споделиш,че не ти е приятно да ти казва всичко с подробности...
Де да имах дружинка в шибания ми град за да излезнем да пием по нещо , или тия който ги имам за дружинка не излизат по цял ден и си седят у тях и хич ги не грее за животаПървоначално написано от cherinka
Тя дразни ли те с голи батковци? -не, нали, тогава кво се палиш и ти, беПървоначално написано от spirtt
![]()
Май има нещо вярно ..Първоначално написано от cherinka
Пуу ама си.... ако ти е толко голям проблема ,що не замина с нея на море а ходите по отделноЛеле какви егоисти са момчетата....напрао си те е яд мнооо ......
Поздрав с Frankie Miller - Jealousyи успокой нервите
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Не МАЙ ИМА, ами си е така.Първоначално написано от spirtt
![]()
Ма ша се опраеш, бе.
Иди си изпържи картофи тогава, щом няма с кой да излезеш да пийнеш да успокоиш нервата.![]()
Е тя замина със техните, аз аз ще си ходя с нащеПървоначално написано от BeBsItO
Вече съм спокоен , сипах си 50 мл whiskey със 2 ледчета и си ми е добре , и чакам тука 1 момиче да я питам да излезнем сега ако иска , да се поразходим малко , таман ще ми улекне
Еееее приятел....ясно тогава.Първоначално написано от spirtt
Ама щом е с техните....вярвай ми нищо неа да направи....с никого
Най -много да кара водно колело с тати
И да ти звани за да те дразни
...което си е тъпо де.
А иначе на колко години сте?
Първоначално написано от ™G-Baby™
Аз съм на 18 а тя е на 16От един град сме си , и по принцип се виждаме всеки ден когато можем
![]()
а така!Първоначално написано от BeBsItO
Като, че ли баща й ще й позволи дори само да се доближи до някое друго момче въобще.....
!
майко мила....ти си некъв побъркан психопат.....горкото моми4е да бяга бързо,6тото може да я заколи6 с някоя лъжица![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Това пък за кой е ?? За мен или за Bai Toq
П.С. Никога не бих наранил момиче
тва с лъжицата бе6е в кръга на майтапа...ина4е да теб имах предвид-КАКВО О4АКВА6 ДА ПРАВИ ДОКАТО Е НА МОРЕ...МОМИ4ЕТО НЕ СТИГА 4Е ТИ СПОДЕЛЯ АМИ...иска6 да стой обле4ена като монахиня на плажа с поглед вперен в небето,мислейки си за теб????
Хей и аз се кефя на джетове с разликата, че ги карам сама. :P![]()
Иначе вместо да позволяваш на болезнената ти ревност да те побърква, се радвай за приятелката си и за тов, че си прекарва добре,макар и без теб.
Не бъди егоист, а съпреживявай емоцията, която долавяш в развълнувания и глас по време на телефонните ви разговори.![]()
Не я обсебвай е не я карай да се чувства виновна, ако наистина нямаш реалните основания да и нямаш доверия.
Гаджето ти е на море за да се забавлява, а не да се съобразява с теб, стига си въртял хипотези, ами звънкай на някой приятел и в първата възможна дискотека.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Знам че е тъпо но просто не съм го избирал аз да е така , просто аз самосебеси се поражда точа гадно чувство и може би завист ..Първоначално написано от aka6a_vamp
завист?!завижда6 на джета,4е тя е върху него,а не върху теб?Първоначално написано от spirtt
![]()
Спокойно аз не я подтискам изобщо , тя си споделя с мен , аз си се дразня но просто си мълча и си се държа нормално.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
П.С. Ако и кажа че отивам на диско ще изревнува пък тя![]()
Не , завиждам че и е много весело когато мен ме нямаПървоначално написано от aka6a_vamp
Браво деца мои!
Давайте в същия дух!
Правете си гадно напук!
Много ще просперирате.......