- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Offffff
Нали за това пиша тука , за да не и се обаждам и да я нараня ...Първоначално написано от cherinka
.: machoka :.
Е мисля че ме успокойхте бая и ми мина , и започвам малко да се радвам за нея и за това че си прекарва добреЕн ся ще и напиша едно смс-че че я обичам
Просто когато ми се обади имах чувство че ми се фукаше и ме дразнеше ... но не е така !
Хей, много се радвам.
Спомогнахме за това да свършиш едно добро дело, което ще я зарадва/за смс-чето имам предвид/.
Наистина давай го по-спокойно и недей си пълни главата с бръмбари.
Явно и двамата сте доста ревниви, което не е никак хубаво, но няма идеални хора все пак.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Хих и тя ми каза че ме обичкаПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Леле колко ми помогнахтеМного съм ви благодарен
![]()
иееееееааааааааааааааа само така
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Луда тема...Към автора : обади и се и кажи ,че си сред миските дет се снимат по бански на морето
![]()
Какво и е лудото на темата ? И за какво да и се обаждам и да и казвам такава глупост ?Първоначално написано от kifla
Пак заповядай.
Радвам ви се на любовта.![]()
![]()
Пич, не ствай инфантилен. "На море с родителите" е подсказателно, че няма да се забива с други батковци. Пък другата година отидете 2-мата, по-хубаво от на море с гаджето няма
.
И аз на вас от този раздел .. че във раздела Секс е пълно със всякакви глупости който само промиват мозъка ..Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
ти си болен ве![]()
лечението: затварят те в стая пълна с гейове, за да ти домъчнее за женска плът... щот явно приятелката ти не ти липсва![]()
Първоначално написано от Riot
Хехе, страшни теми има в "Секса, а като пиша в този раздел имам чувството, че ставам част от латино сериал и все пак е някакво яко.
![]()
![]()
ХаХахах да не са ти прилагали това лечениеПървоначално написано от soulja_girl4e
П.С. Определено за женска плът много ми е домъчняло ... няма нужда от такава стаичка за да ми домъчнее ..
е според теб от де го знам?! я ни съм толко умна че сама да се сетяПървоначално написано от spirtt
![]()
Опа , извинявам се за стаичката .. ти си момичеПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
Иначе да ти кажа че ми е домъчняло за женска плът и без да ме затварят в стаичка със извратеняци
![]()
случва се с всички...Първоначално написано от spirtt
![]()
ма недей да се гавриш с гаджето си, само защото е карала джет, милата!![]()
Тя се е возилаПървоначално написано от soulja_girl4e
Няма да се гавря
![]()
вече мога да спя спокойно, направих едно добро дело!Първоначално написано от spirtt
![]()
Няма по-лошо от тва да си с гадже на море повярвай ми!И за да се убедя в това ми трябваха няколко поредни години,всяка от които с гаджето ми за момента,и всяко от тези морета беше повече от провал.Лятото е за партита,разнообразие,нови хора,И да се ходи с приятели.Щото като си с гадже нали се сещаш колко ще ти е и свободатаПървоначално написано от kato` limonche
![]()
Офффффффффффффффффффффффф фф питах я с кой се е возил и тя ми каза че с кякакъв батко , и после я питах дали го е била гушнала и тя ми каза "Просто се държах"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
От неща, които не знаем, няма как да ни боли !Първоначално написано от spirtt
Абе, тази те дразни, ти пък се връзваш.. бля, бляПървоначално написано от spirtt
![]()
Шми гушка тя други и ще ми се кефи ......... аз лягам и няма какво да се занимавам , казах и каквото мислех пък да се оправяАз ще ида на море ... и аз ще гушкам мацки и ще и се фалааааа
садфффффффффффффффффф лека ви , и мерси че ми помогнахте........ бахтииииииииии и ми вика "мале аз се возих на джет , знаеш ли колко беше готиноо" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма тема -=> заключвам.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята