- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бръснато или...
аз разбира се съм без, но не ми харесва гаджето ми да е без косми... забранила съм му! някак си не е същото
даваш на гаджето ти да се обезкосмява?! на мен хич не ми харесваПървоначално написано от LiGlA G BeBzZz
Първоначално написано от keti92love
em toi po princip ne e syper kosmat.obeskosmqva si podmi6nicite i patkata.po krakata ima malko kosmi no tam ne gi maha.drugade nqma. ne obicham kosmqsali maje/momcheta vaobshte prosto nekfo gadno mi e neznam tva e lichno mnenie![]()
хах... май са малко като мен. Истинския мъж е естествения!!
Чисто и гладно когато я лижа да не ми боде.
Не съм чак толкова космясал,така че зависи от сезона.Лято да,зима не![]()
чисто и гладко...и няма да легна момче което не се бръсне
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
зимата да ти топли ли квоПървоначално написано от petet
![]()
Аз космата не мога да се понасям и махам вси4ко. Но обезкосмен мъж не ми е най-любимото. Нямам много против, но пове4е ми харесва космат![]()
![]()
Робинята на Quench
Ми не държа толкоз да е обезкосмен...Както му харесва така да си е.
Евала!Първоначално написано от keti92love
spored men momi4eto da e obrusnato a mom4eto da ima ne6to vse pak e mom4e
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
mi az ne se ponasqm s kosni nz 6to i se obezkosmqvam
ama za mom4et ne ma burka
![]()
![]()
![]()
отдоло аз си махам сичко мразя когато имам..колкото до партниопа..нямам нищо против косми на краката..ама отдоло ще ме отврати![]()
Надуваш се,не постигаш нищо!Мислиш се за нещо,пак си нищо!Обаче много ме радваш,че си вярваш!
Гладкуууууу![]()
![]()
![]()
При мен е, всичко махам, същото трябва да важи и за партньора ми :P
Нормално че за предпочитане е гладкото,но и когато са наболи пак си ме кефат
i az taka misla pak i namoia priqtel kosmite sa mn malko taka4e za kakvo da gi mahaПървоначално написано от keti92love
Обичам Андриан
емии често казано не си оставям никфивълнички и простотий...чиста е работата![]()
..Ми ний не сме майМуни..Пвечето бубита от силнИя пОл..Чуят ли махане на косми..веднага свързват продцедурата с гейовете..Аз лично предпОчитам мъжът да е обезкосмен..По възможност навсякъде..
..Момчета[Мъже]..Повярвайте ми мнОго по сексапилни сте обезкосмени
..КОлкото до момичетата..Космата жена не е Жена
![]()
..Ужастт !
If You LoVe Me, don’t KiSs Me...!♥
If yoU KiSS Me, don`t toUch me..!♥
If yoU ToUch me Don`t FucK me..!♥
If yOu fuck me..DON'T STOP..!!!
Neznam ..... az po princim si4ko brusna : Vejdi , miglite gi skubq si4kite , kosmite po rucete , kosmite po prustite , po prustite na krakata , i taka![]()
ѹ WoW - nO7 4 g4m3 , 1'7s 4 w0rLd ѹ
Първоначално написано от StillNoob
![]()