- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми ме видя да мастурбирам
Мама в4ера се прибираше от работа и аз през това време мастурбирах и не съм видял кога е влязла в стаята тя ме видя и изпищя не знам какво да правя сега как да я погледна в о4ите![]()
Т.7
swords1010
Не са хубави раоти ...
ти па като си бийш чикии що не слушаш ве ?
//по-хуу се прави, че нищо не е станало
Както вика 1 фр прави се на чукнат![]()
майка ти би трябвало да знае,че това е нормално за момче на твоята възрастнай-вероятно ще те привика да поговорите "за онези неща".иначе ,че е кофти,кофи е,ама връщане назад няма,както каза момчето преди мен-прави се на чукнат и виж до къде ще я докараш.успех
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
На колко си години![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
е кво се едно преди не е знаела,че го правиш....това са съвсем нормални работи(особенно в наше време когато 12 годишните правят секс) ...тъка че няма от какво да те е срам
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Здравей!
Как ще я погледнеш в очите? Важно е като за начало да си наясно, че това което си направил не е нещо ненормално, срамно или причина да изпищиш (е, при нея по-скоро е било просто от изненада, надявам се). Мастурбацията е начин да задоволиш сексуалната си потребност и е нещо естествено. Знаейки, че не си направил нищо толкова особено (просто го обмисли, ще разбереш, че е така) ще можеш съвсем спокойно да я гледаш в очите. Ако чувстваш, че имаш нужда да обсъдите случилото се, или пък майка ти, но се притеснява да повдигне въпроса, започни ти. Обясни й, че не си чул, че се прибира и това, което си правил не би трябвало да я притеснява. Надявам се да имаш майка с либерални виждания относно тези неща.![]()
Абе,не се притеснявай.
Реакцията на майка ти просто е била първосигнална.Може би и на нея и е станало кофти,че те е сварила в тоя момент,эащото предполагам,че се е усетила,че на теб ще ти е кофти.Не си мисли,че тя пада от Марс и не е энаела,че се самоэадоволяваш.100% е наясно,че го правиш,дори и беэ да те е виждала.Не се притеснявай от това,което е станало,эащото ти не си правил нищо ненормално или лошо.Даже си правил нещо съвсем нормално.Така че иэобщо не обръщай внимание на случилото се,говори си с нея,дръж се нормално,всеедно нищо не е станало![]()
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
mislq 4e shte si napravq oshte 1 4ikiq dreme mi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Интересно ми е защо е изпищялаМи да свиква майката ти то е нормално
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Темата е ебавка.![]()
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Темата не е ебавка ... Нормално е да,но да те фане жена не е нормално ...![]()
![]()
Освен да седнете да си поговроите ... друго не виждам като вариант ...
Първоначално написано от goshe123
ХАХАХАХА взимаи пример от ония смешник от филма Американски пай мисля че беше.... като го завариха тяхните да си удря ножката !!! И ТАКА ХАХАХА !!!
Събрали се Абрамович, Дрогба, Лампард и Тери да играят белот. Абрамович е под ръка и пуска осмак купа. Тери връща спатия, Дрогба дава пика, а Лампард - каро. Абрамович пита: Е момчета нямата ли купи??Емиииии не..... те купите са в Манчестър !!!
Пред майка ти се прави, че нищо не е станало..
И се заключвай като маструбираш!![]()
Вижте го, че е същият малоумник, дето "пикае седнал", не му се връзвайте.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Що ли си мисля, че това е поредната ти съчинена историйка?![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
е майка ти преовеличава..кфо пищи пък..за сяко момче тфа си е съвсем нормално.... просто явно е трябва да си бил по дискретен..ма кфо ти дреме![]()