.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Цитирай Първоначално написано от delina
    Бих простила един път, но не и повече .. ако му се е случвало и друг път не бих му простила..ще приема, че си е такъв и няма да се занимавам с него повече
    +123456789987654321...........
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Заедно бяхме 6 месеца

Повече от фен
    Абе к'во ще прощаваш той си се е задявал там с другите, а ти си стояла като пън.По-добре, че си го зарязала, живота продължава има и по добри от него.

Бих простила един път, но не и повече .. ако му се е случвало и друг път не бих му простила..ще приема, че си е такъв и няма да се занимавам с него повече

i az sam sym na tova mnenie..ako go e pravil i dr pyt...znachi ne si zaslujava da si s nego SPORED MEN , inache ti si reshavash...Govori s nego...
    Ycpex
    DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}

Цитирай Първоначално написано от gab3nc370
    sh3_1s_7h3_0n3 По принцип аз също съм мн горделива и не бих допуснала такова нещо но го обичам ... това е .. И честно казано преди да го срещна никога не съм вярвала че съм способна на такива компромиси .... И не изневяра не е имало просто задявки ..... и най се ядосах когато тя си тръгна и той дойде при мен и се опита да ме прегърне но аз не му позволих и му се развиках ... а преди няколко дено го бях попитала директно има ли друга и той категорично отрече .....
    Стига с това "но го обичам". И какво като го "обичаш"?! Трябва да се примиряваш и да приемаш всичко, което прави, независимо дали те наранява, или не?! Компромиси - до едно време. Такива ку?венски мъжки номера, аааааааайде! Ще се задява с някоя и след това ще дойде при теб. Я пътя!
    Освен вече ако не се държи 'просто приятелски' с момичетата, но дори и така.. пак трябва да има някакви граници. Поговори с него и сама се опитай да прецениш ситуацията. (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Targovishte
    napylno s1m saglasna
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Веднъж бих му простила, но повтори ли се- не...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Фен Аватара на Duvessa
    Град
    Русе
    Добре си направила. Замисли се- ако те обичаше толкова, колкото твърдиш, щеше поне да се въздържа да прави такива глупости , за да не те нарани. А той какво? Забива се с момичета пред теб. Уж е много влюбен, пък те унижава, лъже и т.н. Аз не бих изтърпяла такова държание спрямо мен.

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не бих му простила, защото той няма да спре да ме наранява.Изневярата явно не е била един път, че да му я простиш и повече да не се повтаря.НО и нея не е заслужавал, щом пред теб се е забил с няк`ва, това е върха на наглостта.

Зависи от човека. Ако е просто "гаджето", не бих търпяла изневяра и бих го изритала при първото провинение. Но на човека, когото наистина обичам, бих простила абсолютно всичко.

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Изневяра ли?!?Тва никога не бива да се прощава.Веднъж простиш ли тва няя да спре а напротив-ще продължи!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Не бих си и помислила да му простя.
    Впрочем ми е най-смешно някой като каже 'ако го обичам абсолютно всичко ще му простя'. Да, разбира се, че ще му простите всичко. Да ви смаже от бой и да ви вкара в болница за 1 месец, след това да изчука сестра ви или най-добрата ви приятелка пред очите, да ви обижда на публични места и да изкорми майка ви... да, разбира се, че ще простите всичко.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Не бих си и помислила да му простя.
    Впрочем ми е най-смешно някой като каже 'ако го обичам абсолютно всичко ще му простя'. Да, разбира се, че ще му простите всичко. Да ви смаже от бой и да ви вкара в болница за 1 месец, след това да изчука сестра ви или най-добрата ви приятелка пред очите, да ви обижда на публични места и да изкорми майка ви... да, разбира се, че ще простите всичко.
    Брутална и справедлива.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Ами на мен са ми прощавали изневяра ... и аз може би ще простя веднъж,но втори път

Ne,ne bih turpqla podobni mujki pri6tevki...Az predi vsi4ko uvajavam sebe si!Ako toi naistina me obi4a,ne bi poglejdal vstrani!Popravete me,ako gre6a!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Ако беше се случило веднъж, щях да се замисля и вероятно да му простя, зависи от обстоятелствата, но 2-3 пъти и прочие... НЕ! Той със сигурност ще продължи само да те наранява с изневерите си.. Замисли се дали искаш да си го причиниш...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не,не бих му простила.Веднъж изневери ли,отново ще го направи. А резултата-аз ще съм глупачка в неговите очи и ще съм наранената.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си