- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разделихме се ...
+123456789987654321...........Първоначално написано от delina
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Заедно бяхме 6 месеца
Абе к'во ще прощаваш той си се е задявал там с другите, а ти си стояла като пън.По-добре, че си го зарязала, живота продължава има и по добри от него.
Първоначално написано от delina
i az sam sym na tova mnenie..ako go e pravil i dr pyt...znachi ne si zaslujava da si s nego SPORED MEN , inache ti si reshavash...Govori s nego...
Ycpex
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
Стига с това "но го обичам". И какво като го "обичаш"?! Трябва да се примиряваш и да приемаш всичко, което прави, независимо дали те наранява, или не?! Компромиси - до едно време. Такива ку?венски мъжки номера, аааааааайде! Ще се задява с някоя и след това ще дойде при теб. Я пътя!Първоначално написано от gab3nc370
Освен вече ако не се държи 'просто приятелски' с момичетата, но дори и така.. пак трябва да има някакви граници. Поговори с него и сама се опитай да прецениш ситуацията. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
napylno s1m saglasnaПървоначално написано от delina
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Добре си направила. Замисли се- ако те обичаше толкова, колкото твърдиш, щеше поне да се въздържа да прави такива глупости , за да не те нарани. А той какво? Забива се с момичета пред теб. Уж е много влюбен, пък те унижава, лъже и т.н. Аз не бих изтърпяла такова държание спрямо мен.
Не, не бих му простила, защото той няма да спре да ме наранява.Изневярата явно не е била един път, че да му я простиш и повече да не се повтаря.НО и нея не е заслужавал, щом пред теб се е забил с няк`ва, това е върха на наглостта.
Зависи от човека. Ако е просто "гаджето", не бих търпяла изневяра и бих го изритала при първото провинение. Но на човека, когото наистина обичам, бих простила абсолютно всичко.
Изневяра ли?!?Тва никога не бива да се прощава.Веднъж простиш ли тва няя да спре а напротив-ще продължи!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не бих си и помислила да му простя.
Впрочем ми е най-смешно някой като каже 'ако го обичам абсолютно всичко ще му простя'. Да, разбира се, че ще му простите всичко. Да ви смаже от бой и да ви вкара в болница за 1 месец, след това да изчука сестра ви или най-добрата ви приятелка пред очите, да ви обижда на публични места и да изкорми майка ви... да, разбира се, че ще простите всичко.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Брутална и справедлива.Първоначално написано от Wrathchild
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ами на мен са ми прощавали изневяра ... и аз може би ще простя веднъж,но втори път![]()
Ne,ne bih turpqla podobni mujki pri6tevki...Az predi vsi4ko uvajavam sebe si!Ako toi naistina me obi4a,ne bi poglejdal vstrani!Popravete me,ako gre6a!
Ако беше се случило веднъж, щях да се замисля и вероятно да му простя, зависи от обстоятелствата, но 2-3 пъти и прочие... НЕ! Той със сигурност ще продължи само да те наранява с изневерите си.. Замисли се дали искаш да си го причиниш...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Не,не бих му простила.Веднъж изневери ли,отново ще го направи. А резултата-аз ще съм глупачка в неговите очи и ще съм наранената.