.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Разделихме се ...

Здравйте! Ами това е моята история ... в събота скъсах с гаджето ми . Аз го оставих защото по най наглия начин се забиваше с едно др момиче пред мен ... стана ми супер кофти и реших че това е края защото и преди имахме разправии за др момичета .... и вечерта когато му писах смс той се напил и почнал да реве за мен .... Знам че ме обича и аз го обичам много но просто не мога винаги да преглътвам изневерите му ... Та исках да ви попитам вие бихте ли му простили или бихте продължили напред ... Знам че решението ще го взема само аз ,но просто искам да чуя и други мнения

Голям фен Аватара на soulja_girl4e
    Град
    Sofiq :)
    нз защо, но бих
    Цитирай Първоначално написано от Riot
    вечния въпрос "Кой съм аз и какво правя под масата"

Град
    Somewhere around nothing!
    Бих простила един път, но не и повече .. ако му се е случвало и друг път не бих му простила..ще приема, че си е такъв и няма да се занимавам с него повече

В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?

Никога не бих простила изневяра.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    където е текло пак ще тече.

Малии ква мъдрост лъха от мене.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

любовта прощава вси4ко (стига да я има и от 2-те страни и издънките не мн големи де)ако го оби4ах бих му простила
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    в лайната!
    нз.сиг бих простила изневяра щото и на мен са ми я прощавали

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    където е текло пак ще тече.

Малии ква мъдрост лъха от мене.
    Ahahaah to4no taka!

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

аз пък щях да му кажа да си гледа работата....Да не е само той?!?!
    оффф напоследък съм в някъв странен период и се искам да скъсам с пр ми, ама размислям затва приказвам така..
    Heaven just isn't hot enough
    Burn me alive, inside
    Living my life's not hard enough
    Take everything away

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Момиче, за изневяра ли говориш или за това, че се задява с други момичета !?
    Първо на първо защо тръгваш да се оплакваш, ако не си говорила с него преди за изпълненията му !?
    Едва ли си някаква срамежлива и спотайна, за да не му кажеш в очите какво ти е на сърцето и на душата.

А ако си говорила с него, тогава наистина трябва да премислиш добре ситуацията и да вземеш някакво адекватно решение, което да е от полза и на двама ви и такова решение, което ще е добре за теб и за това да не се измъчваш заради неговите задявки.
    Айде успех.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    рев рев тоя ми мяса на миро от биК брадър
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

хубаво е,че преди си говорила с него за това и че си му простила..но мисля,че вече му става много..ясно му е,че ти е кофти заради това(то няма как да не ти е) и продължава да го прави..
    ако бях на твое място едва ли щях да се събера с него отново..но ако наистина го обичаш може да му дадеш още 1 шанс;]

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Нека кажем, че вече от опит съм разбрала, че ако не се изчерпа и последната надежда, няма да го забравя. И за това бих простила. Всички сме различни, аз вече опознах себе си. Трябва и ти да го направиш. Ако можеш да го забравиш сега, значи така трябва, но ако не можеш, нежно е да му простиш.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Дълбините на канала :D

Re: Разделихме се ...

Цитирай Първоначално написано от gab3nc370
    Здравйте! Ами това е моята история ... в събота скъсах с гаджето ми . Аз го оставих защото по най наглия начин се забиваше с едно др момиче пред мен ... стана ми супер кофти и реших че това е края защото и преди имахме разправии за др момичета .... и вечерта когато му писах смс той се напил и почнал да реве за мен .... Знам че ме обича и аз го обичам много но просто не мога винаги да преглътвам изневерите му ... Та исках да ви попитам вие бихте ли му простили или бихте продължили напред ... Знам че решението ще го взема само аз ,но просто искам да чуя и други мнения
    само едно 6те кажа-НЕ ТЕ ОБИ4А!!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград

Re: Разделихме се ...

Цитирай Първоначално написано от gab3nc370
    Не познавам момчето,но щом ти мислиш,че ти е правил много "гадни" неща го зарежи.В крайна сметка и ти си го каза сама си решаваш.Успех и дано се получи
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Голям фен
    Град
    по морето
    каза че се е задявал с друга пред теб? Как може да позволиш да те унижава? Аз не бих го позволила никога ...

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Момиче, за изневяра ли говориш или за това, че се задява с други момичета !?
    Първо на първо защо тръгваш да се оплакваш, ако не си говорила с него преди за изпълненията му !?
    Едва ли си някаква срамежлива и спотайна, за да не му кажеш в очите какво ти е на сърцето и на душата.

А ако си говорила с него, тогава наистина трябва да премислиш добре ситуацията и да вземеш някакво адекватно решение, което да е от полза и на двама ви и такова решение, което ще е добре за теб и за това да не се измъчваш заради неговите задявки.
    Айде успех.
    Подкрепям!

И само искам да добавя...прощава се до едно време...и в един момент всичко се сгромолясва (поне в повечето случаи)...ти прощаваш с надеждата да се промени и да се оправят отношенията ви....,а той свиква с идеята,че каквото и да направи ти пак ще го приемеш...Ако искаш да живееш в този вечен кръговрат...прощавай си на воля...
    Само едно да знаеш....На мъжки сълзи не вярвай...,файда няма

Bih prpstila 1 pat no pove4e ne!!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от soulja_girl4e
    нз защо, но бих

съгласна съм и аз бих му простила

Идиотски истории. Ако знам, че Той се забива с някоя или още повече, ако го прави и пред мен... дотам. Най- мразя да ме правят на луда, особено по такъв унизителен начин. За подобни неща съм категорична, защото малко ми трябва да ме настъпят по Гордостта и да си покажа рогата. (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

sh3_1s_7h3_0n3 По принцип аз също съм мн горделива и не бих допуснала такова нещо но го обичам ... това е .. И честно казано преди да го срещна никога не съм вярвала че съм способна на такива компромиси .... И не изневяра не е имало просто задявки ..... и най се ядосах когато тя си тръгна и той дойде при мен и се опита да ме прегърне но аз не му позволих и му се развиках ... а преди няколко дено го бях попитала директно има ли друга и той категорично отрече .....

Град
    Пловдив
    Е аз съм казала, че изневери ли ми ... бих простила(ако е само секс и нищо повче) НО САМО 1 ПЪТ !!
    Макар че той е на мнението, че веднъж случи ли се ... пак ще стане. За тва съм ... поне малко по-спокойна
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Аз също съм ужасно разстроена от тази вечр.Ситуацията не беше същата,но подобна и ;( да ти кажа и аз съм се умислила и направо не знам какво да правя.Чудя се и аз...според мен можеш да му дадеш един шанс,но да му покажеш,че наистина е последния.А между другото от колко време сте заедно ?

Град
    в мазето ;dd
    аз бих простила ако например се е случило веднъж... но ако се повтаря няма смисъл колкото и да го обичам,защото може да стане отново и отново и отново ... пък и щом ти е изневерявал много пъти не заслужава да си с него

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Никога не бих простила изневяра.
    Обичам те <3 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си