- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МрАзЯ сЕсТрА сИ ... пРеСпА с ГаДжЕт0 мИ !!!
Бих я смазала от бой на твое място...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
ak0 si mislish 4e b0q shte po0m0gne mn0g0 se lujesh....![]()
![]()
![]()
![]()
А в случая какво друго? Те не се понасят, едва ли ще се трогне, че е наранила сестра си.Първоначално написано от zlAtInKAa--
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
e ni6to li4nu ma ae nedei se ebava6 tka po dobre pusni nqkva ist istoriq sry no nemoga da povqrvam no vse pak ...ako nqkoi se e hvanal na istoriqta ti bih kazala 4e sestra ti e dosta zlobna pazi se!
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
----------------------------------------Първоначално написано от Wrathchild
ami az kazah kakvo0 bih naprawila na nein0 mqsto0..i m0ga da ti kaja ot lichen opit 4e ne e t0lk0wa lesno0 da prebiesh sestra si..ne e taka kakto0 se biqt dwe sywsem razlichni m0mi4eta..kolkoto0 i da q mrazish sega .......shte widish 4e to0wa m0m4e ne e edinstven0t0 i shte ima o0shte 1000 vajnoto0 e da i dadesh nqkakuf yro0k 4e da razbere 4e koeto0 si e tv0e e samo0 two0e a ne o0bsht0...![]()
![]()
![]()
Не се обиждаи, но сестра ти е кучка, е ти май си го знаеш! Щом се радва на това че си нещастна значи е компексарка! Знае че ти си по-добра от нея и ти завижда и се чуди как да те нарани! Тегли и една! Нищо че ти е сестра! Тя не се е замислила преди да се чука с гаджето ти, така че и ти не му мисли ...![]()
И аз така мисляПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
А ваще как риягираха?Щяха да я убият веднага.Първоначално написано от BiTcH*Fr0m*HelL
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
За тфа е тъпо да имаш близначка или близнак....ама сестра ти не те харесва май,за пръв път виждам сестри,които се чудят как да си направят гадно една на друга...![]()
![]()
Tova Naistina e Mnogo gadno ako e istina,tipichno v stil kuchka
Решението е едно-САМОУБИЙСТВОНяма две мнения
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
убийство![]()
![]()
ако ти се нрави идеята да убиеш нея - направи гоноо ако не си намериш пистолет звънкай- аз имам калашник
има и друго решение САМОУБИЙСТВО му е майката![]()
варни и го тапкано тва ако е сестра аз трева да паса![]()
Ако е истина наистина сестра ти е ужасен човек. Не е било правилно и честно спрямо теб!
Не съм за теб, не си за мен
Айсберг на две разделен.
Не е война, но любов ли е , питам,
щом се ранихме така.
Щом нежността като гълъб отлита,
стреснат от твойта ръка.
![]()
vupreki vsi4ko,ne govori taka za sestra si,prosti i,pogovorete,a pak toq mn hybavo,4e si go zarqzala,ako bqh az sig. 6ah da my ydarq edin
posle gorko my,se pak tq ti e sestra,ne si zaslyjava da se karate za edno mom4e,oh milata,(hug)
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
hvani q za kosata i ometi celiq kvartal s neq![]()
shte ti olekne
![]()
![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again