- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Реакция на родителите,когато разбраха,че ...
Как реагираха вашите,когато разбраха,че имате по-интимни отношения с половинката си?
майка ми разбра чак след като скъсах с него и се хвана за главата
"ама той те е отворил!??!" .. е не го каза по този начин ама много се съсипа жената..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Майка ми реагира съвсем нормално, баща ми не знае...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
нямама такива отношения![]()
майка пита "нали използвате предпазни мерки?" аз и отговорих и това беше,татко-не знам дали знае![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Мама го прие навътре, но се опита да покаже, че го приема за нормално. И каза много да внимавам.
а баща ми и той така... и на двамата им се стори рано, не им беше приятно като го научиха, но се наложи да го приемат, защото вече беше станало факт.
Само баща ми малко ми дигна тон "И да ползаш презерватив, ЧУ ЛИ!"
и двамата го приеха съвсем нормално, никой от нищо не се е шокирал,а и нямаше от какво![]()
EveRything y0u think y0u kn0w baBy...iS wR0ng!And evEryThing y0u thInK y0u hAd bABy...iS g0nE!
а казвайте и на каква възраст...щот е нормално на 18 ако сте да не се шокират![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Ми на нашите просто си им стана ясно в един момент - като през ве4ер ходех да спя у въпросното мом4е, то трябва да си малоумен, 4е да не схванеш. Ама изобщо не са повдигали въпроса.
![]()
Робинята на Quench
засега по-далеч от натискане не съм стигала,но майка като разбра доста навътре го прие ама се направи,че го приема нормалноа баща ми полудя главно защото не харесваше момчето,но с времето всичко се оправи
на 12 бях тогава,ако има значение...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Ми баща ми каза:
Внимавай какви ги вършиш да
не ставаме на кълбо![]()
Майка: Има презервативи ..
да внимавате![]()
Ами всичко споделям с тях , не са ми се карали , даже ме питат "Как беше?"![]()
На 15 год момче!![]()
ем бех пред огледалото и и казах че излизам навън и после може у гаджето и тя изведнъж нз как и хрумне ми каза надявам се да използвате некви предпазни средства че после ... и аз спокойно си и казах да мамо спокс и смис само майка ми знае прие го добре се пак не ходя с гаджето от 1 месец и си споделям доста неща с нея мн приятен ччовек е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Гадно е да си момиче и да разберат ващеПървоначално написано от NightGuardian
![]()
обаче по-гадно е да си момче и да те хване
бащата на момичето с нея на калъп (в тях)![]()
Ами аз си й казах на майка ми. Интересното беше, че го прие далеч по-спокойно, отколкото когато ми дойде. Каза ми само 'Не съм особено очарована, но беше ясно, че в един момент ще се случи. Впрочем аз като го направих за 1 път, след това ми беше едно странно, на тебе не ти ли беше?'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Майка ми не знае, че съм спала с бившия ми. Просто не сметнах за нужно да и казвам. Винаги когато имам някоя по-сериозна връзка, майка ми ми казва, че е нормално да спя с него, но трябва да се предпазваме. С баща ми не се виждаме.
На 16 съм.
хах аз не съм правила но мама получи шок когато научи че съм се целувала на 13![]()
![]()
цяла лекция ми чете 1 час
![]()
![]()
не си предствям как ще реагира за секса не ми се и мисли с толкова остарели възгледи е за някои неща ама иска не иска ще го приеме
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Първоначално написано от haterkata
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
i az nqmam takiva intimni otno6eniq..no mislq4e maika mi i kaka mi sa nqsno 4e sm se natiskala,celuvala...ba6tamii si misli 4e sm nai dobroto lapi na sveta - dori ne mu minava prez glavata a dnes malkata mi sestra vidq kak se celuvam s edno mom4e i me e strax da ne kaje 6tot super 6te se nasera![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
Kysmetlii,pove4eto imate liberalni roditeli![]()
Никога не бях виждала майка ми да изглежда по този начин,все едно са и отнели нещо.Е преживя го бързо,по-добре отколкото очаквах и се радвам за което.Все пак не съм малко дете.А на баща ми май изобщо не му пукаше.![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Баща ми не знае,а на майка ми не съм и казвала,но тя си знае и се прави на разсеяна..като и кажа че ще спя в приятеля ми тя казва:и да се пазите..На 17 съм![]()
Наще разбраха, но не защото им казах, а защото се прибраха по рано!
Тогава бях на 15(сега съм на 18 ), не че ми пречеше ама си беше доста неудобна ситуация, но все пак съм благоарен, че не бях на нейн терен!
После майка ми беше почнала да ми зима презервативи в промишлени количества щот си ме знае какъв съм идиот!
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
Майка ми каза само: "Внимавай. Ако има някакви проблеми - казвай всичко навреме!"
Баща ми: "И хареса ли ти"
Със сестра ми не говоря на тая тема и по-добре![]()
П.п: Insalutary, а на теб ти ги е купувала майка ти, а на мен почна да ми оставя повече джобни![]()
![]()
![]()
Let love be the song that always makes you sing!
And hope it will touch your heart and stay there forever!