- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Реакция на родителите,когато разбраха,че ...
И двамата го приеха нормално. Никога не са правили проблем за това. Единствената им молба беше да мисля с главата си, за да не съжалявам след време.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Нашите са аптекари и заради това го направиха може би, но като се има на предвид и коментара "И мисли и с горната, не само с долната глава" не съм напълно убеден какво и се е въртяло в ума на горката жена!Първоначално написано от Impossible`Is`Nothing
Човек живее без въздух 3 минути, без храна 3 седмици, а без акъл цял живот!!!
хихи, добре еПървоначално написано от Insalutary
ММм яко е родителите ти да са фармацевти. Квото да ти потрябва някога взимаш ключа за склада и отиаш и си го взимаш
![]()
![]()
Let love be the song that always makes you sing!
And hope it will touch your heart and stay there forever!
Първоначално написано от miss_asi
мойте още не знаят,ама мисля че предполагат-на 20 съм все пак![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
аааа наще не знаят недай си боже и да узнаятсамо сестра ми знае и трябваше с подробности да и опиша всичко
![]()
На рождения ми ден приятелят ми остана да спи в нас щото живее далече, обаче на наще нищо не бях казала .. в пет часа майка ми ми звъни по телефона да ми чете конскоа на сутринта ми връчи презервативи, а репликата беше нещо от сорта на " Не искам внуци"
аз и казах че няма за какво да се шашка още, нищо не е станало... тя вика: "Нищо, да се пазиш"
и тъй де.. на 15 съм
![]()
след като го направих с бившия (първия ми) се ччудех да кажа ли...да не кажа ли...Е казах на мамаама само за да знае...След това тя започна да ми дава пари за да зимам презервативи или тя ги зимаше (всички познават тати от мгазина и са големи клюкарки) и...когато излизах някъде му исках с 2-3 лева повече...(мисля си че вече знаеше,щото постоянно бях с гаджето и...) Пък и после започнах да пия ОК и той ся ми дава мангизите за тях или ходи да ми ги купува (живея в мн тъп квартал и понякога нямам възможност да си ги купя навреме)
![]()
Никой нищо не ми е казвал
мойте родители са кул
![]()
на 16 съм вече ,но тогаз бяха на няма и 15![]()
късметлии ...наще си мислят че съм малка дори и за гаджета...камоли за целивки..апък за секс сиг и през ум не им минава![]()
...те вече на 12 правят секс...ама тва е родителите ти да не са либерални
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Супер сте си вие! Аз, ако трябва да кажа на майка ми - по-добре да съм си събрала багажа навреме...![]()
![]()
П.П. не съм на 12-13......все пак, но тя е доста консервативна!!![]()
Жалко, за което. Винаги съм се надявала на това, че мога да споделям всичко с нея, но с годините осъзнах, че това никога не може да стане. А защо е така.....просто си има други разбирания, за жалост и нищо не може да приеме. А така се чувствам гузна, че не съм споделила за тази стъпка в живота ми, но искам да избегна някоя караница...
![]()
![]()
![]()
^^ и при мен беше така....Първоначално написано от Aleandra
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Нямам такива премеждия![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ми те не знаята и по добре^^
още преди години ме предупредиха да вземам предпазни мерки, защото щяло да бъде супер тъпо да им доведа няко бременна
но не водя активен сексуален живот, така или иначе
Не са разбрали![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Това ми напомня, как след партито за рождения ми ден, майка ми се обади сутринта и аз казах "Спим". Тя попита с кого и аз казах "С двама приятели."Първоначално написано от nqkfa_malka
![]()
![]()
![]()
Правех нещо само с единия от тях, другия ми е най-добър приятел.
Ами, аз вече съм споменавал... не сме го обсъждали, но знам, че знаят. Не знам, дали са се сетили, че съм Би, но със сигурност са на ясно, че доста неща стават... по-скоро се чудят много и някой път ще искат да им изясня нещата.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
"нали се пазите?"
..this world is watching me..
Първоначално написано от asasfdf
+1, s popravkata, 4e 6te me gledat takaako razberat 4e sam bremennta
![]()
Първоначално написано от nefchi_bs
Ако аз ти бях баща ти щеше да си търсиш нов дом.
Това не е просто гадно... По-лошо от това не може да стане!Първоначално написано от zero
не съм имала такива взаимоотношения,въпреки че родителите ми си мислят друго,но не ми се разказва това е дълго и широко![]()
бащата го боли хуя , майка ми вика, секс праиш ли и аз викам що и тя вика внимавай че ги има секви курви болни от секви работи , викам е знам и тя вика айде излизай
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
от време на време (като ми закъснее) майка ми ме пита дали има защо да се притеснявам.. а аз най-спокойно и заявавам НЕ.. и до тук.. мисля че не знаят
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}