.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Момчета колко пъти...

Та любопитно ми е колко пъти можете да свършите за една вечер.Защото като правим секс с приятеля ми той свършва веднъж и вече не може да го вдигне.И моля ви без излишен спам и нереални хвалби от сорта на "10 пъти"
    Може и вие момичета да се включите, като споделите вашия опит по този въпрос.
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Еми зависи на мен след сяко свръшване ми трябват най-малко 10 минути и след тва сичко пак е ок ама повече от 3 пъти едва ли ще мога :P
    Истинският приятел е този който ако го събутиш в 6 сутринта с вик: "Копеле убих човек" той да ти отговори: "ОК.Къде ще копаеме?"

The life is a big madhouse, don't miss living in it

Град
    в куза :)
    може би много бързате за "втори полет"

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от EddieLomax
    Еми зависи на мен след сяко свръшване ми трябват най-малко 10 минути и след тва сичко пак е ок ама повече от 3 пъти едва ли ще мога :P
    И на мен за сега това ми е рекорда. Да го накарам да го вдигне три пъти подред. Не си мислете, че само на вас ви е трудно да вдигнете самолета, ами ние дето го пилотираме?
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Мда три пъти като третия видях малко зор ама се справих

2 puti za 1 wecher ... 6 puti za 1 den ...

Здрава ръка и здрав уй можеш да се гордееш

моят причтел свършва 4 пъти ... амм каза ми че с друго момиче е стигал до 7 тека

em ima si pri4tel ... ebe se seki den po 6.98 puti .. rajda na seki 9 meseca bliznaci i "TEKA" ....

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    hheh viq pa zehte da preovelichavate malko mai a ? Kfi sa tiq 3puti podred ?Malko stranno mi se struva puk i taka da e 3tiq put izhvurlqte li neshto ? (ne si mislete che se zaqjdam ili che sum nqkfo "lape" koeto si nqma dr rabota) a i sorry za ezika na koito pisha prosto tupiq flex type neshte da vari pa na drugite ne i razbiram

prochetoh kfi li ne gluposti...... az svyrshvam 1 put.. shte se obosnova i zashto.. pri polojenie che pravq izmoritelen kachestven sex 3 chasa daje i poveche... i ostavam bez vyzduh sled tova... kak da go pravq tripati na vecher? vse pak ne sym ot jelqzo...

7 тека , като между всеки тек минаваха по 2 часа!

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    може би много бързате за "втори полет"
    mhm
    ♥ ♥ ♥

Град
    Град на самотата, болката и тъгата
    25 пъти кандидатствах за рекордите на гинес с 12 часовата ми ерекция
    http://friend.ipbfree.com :P

Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ще праскам чикий и тва е по 2 3 пъти дневно и тва е спасението
    Цитирай Първоначално написано от Maximum
    ако отида в Аптеката и сам под 18 ще ми дадат ли презерватив

Град
    На края на дъгата :)
    ми с моя сме стигали до 2 пъти,ама мился че може и повече , щото ми се умилкваше ама аз бях вече гроги иначе ми е казвал че може до 5 пъти,ама трябва да го видим дали не ме лъже само ,мн си го обичам
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

(:

abe ako0 ne e prawil sex otdawna moje i ....ddz 5 pyti..zawisi ot m0m4eto0 wse pak...bivshiq mi iskashe pak i pak ..1 sled dryg...naprao0 ....

Град
    Brooklyn,New York
    Ама жените бая на "разбирачи" го удариха.Ми мога по 5-6 пъти ама когат ми е кеф иначе не повече от 3.....
    Life's about struggling and overcoming your shortcomings
    Not about huffing and puffing and crying without doing nothing
    Take them sour lemons, make lemonade, and stop SUCKing

2-3 ( 4 със зор ) ... След като свърши момчето има период 5-10 мин ,в който не може да го вдигне , но след тфа сичко си се оправя
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Град
    с0фия
    начи с моя сме успявали 3 пъти обаче като го направим задължително почивка половин час ако не и повече да се възтановим
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Според зависи някой пут 2-3 друг път ми се е случвало 5-6 много зависи,
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Голям фен
    2-3 пъти - не съм фен на много пъти. След втория път ми се губи желанието вече и трябва едва ли не на сила да го правя. Пък и обикновено първият път го правим повечко време - час-час и нещо и чисто физически после ми трябва време да се възстановя. Имало е случаи и по повече пъти, но за повече време - да речем 5-6 пъти за цялата нощ. Но много зависи от това колко дълго го правим и т.н., но обикновено няма проблеми за втори път 15-20 минути след първия

Град
    Асеновград, България
    Здравей!
    След оргазма при мъжете настъпва така нареченият рефрактерен период. Той може да трае от минути до часове. Това е период през който пенисът не реагира на стимулация и липсва сексуална възбуда. През рефрактерния период не може да бъде осъществен нов сексуален акт.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен
    Ние сме стигали до 3-4 пъти на вечер не че се хваля ама ми е предостатъчно

Явно е трябвало малко повече време да изчакаме
    НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DiVa SaMoDiVa
    Явно е трябвало малко повече време да изчакаме
    Ами не става веднага - поне 10-15 минути. Остави го през това време - вземете душ или нещо друго си правете и след двайсетина минути почни да му правиш нещо - свирка, чекия и т.н. Все пак след първия път става доста по-трудно да получиш и задържиш ерекцията, така че трябва и по-активно участие от твоя страна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си