- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво мислите за куклите дето имат всички...
Да, най-точно казано. Всички могат да имат тях.Първоначално написано от Vikitooo
Мм tuzaro, може би трябва да се направи разграничение на това да те имат като приятел ии да те имат за една вечер (колкото да се задоволят)!
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Не ми пречат,но понякога ме дразнят.
По интересно ми е да гледам как бавните мъже и момчетаим се връзват,как езиците им падат до земята.
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Ми супер изкуствени са всичките с 500 тона фон дьо тен , пудра и какво ли не още и естесвено с много фотошоп на снимките в сайтовете за запознанства , хах то едно осветляване едно чудо да не им се виждат пъпките и да , така могат да имат всеки естествено кой няма да се навие (освен някой свестен) да ходи с такава . . пък и са лесни половината к*рвчки които се компексирали и станали кифли със марковите дрехи и айдеее вече сме уникални хах и да не забравя писането По ТоZи нАчiН . . . жалки са и то много![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
ми незнам дали могат да те имат като приятел, щото сички момчета искат да ги чукат, така че приятелството отпадаПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен това да имаш някой, означава той да те обича. Ааа това дали може някой да те има, си зависи само и единствено от теб, защото никой не може да те има, ако ти самият не му позволиш! Ии да, дразнещо е когато някоя зажадняла за ебане (с извинение) тийнейджърка се натиска на гаджето ти!Първоначално написано от tuzaro
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Момчето е длъжно да пробва нали?![]()
А оная като е "Barbie" дава и така нема приятелство. И така нареченото" FrienD СеКС", КОЕТО ЗА МЕН Е безсмислено!
♥ ♥ ♥
Тей ами не е лесно да си ''готин''![]()
![]()
![]()
по принцип не ходят само по момчета с гаджета, пък и гаджетата ви ако държат на вас ше ги отрежатПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
и аз имам един проблем винаги си харесвам момичета които имат гаджета, ама кво да се прави съдба![]()
И аз така мисля.Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Дразнят ме!![]()
![]()
![]()
Тузаро, ти па харесвай по-бързо майна.
К'во чакаш да завлякат гаджето и ти тогава се сещаш![]()
♥ ♥ ♥
ам така става щот сички хубави момичета си имат гаджета, пък аз грозни не аресвамПървоначално написано от Vikitooo
виж ти си жив пример
![]()
Ае вие знаете ли какво е КУРВА???Първоначално написано от Софинка
![]()
![]()
абе какво толкова ги мислите ?Всеки избора пътя си.... аз моя .... ти твоя .... и тези момичета са избрали да бъдат такива.....
На стола сядаш срещу мен и ме подтискаш..
разтваряш си краката уж без да искаш..
до ся още не са ме били че съм любовник на някоя начи не съм лошПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Тъжно ми е!![]()
Винаги има първи път ,нали знаешПървоначално написано от tuzaro
![]()
♥ ♥ ♥
дано не е скороПървоначално написано от Vikitooo
![]()
babity-кога ше си запознаем кучетата
Напълно невъзможно е! Мойта бабка ще му висне на врата за секунди.![]()
много ли е лошаПървоначално написано от babity
![]()
ама да не се отклоняваме от темата!
Хахаха, виждаш ли сега какво е да ти осерат темата, щоT ти редовно го правиш..ае нема се обаждам повече обещавам!![]()
♥ ♥ ♥
ам гадно е щото ше кажат темата стана чат по т.11 и ше я затворят... някой ден може и аз да стана модераторПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Оххх много обичам тая темичка за 'малките курви'Кво да мисля...не ги харесвам. Тъпо е още от 12-13 годишна да спиш с 34637567 момчета на месец.. Имам една фр дето е почнала от 13 годишна..Миналата Събота в дискотеката за 20 минути (засичала съм!) се натискаше с 3 момчета...По едно време изчезна нанякъде и след около 30 минутки се върна с една доволна усмивка на устата и после седнала да ми разправя "ама аз не съм леко момиче, те момчетата са боклуци и говорят така" ..Те момчетата без причина говорят нали
Се ми е тая. Живота си е нейн, тя си решава как да го живее. Но като цяло няма кво да се направи срещу тази често срещана сред момичетата болест - курви винаги е имало и винаги ще има
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..