- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво мислите за куклите дето имат всички...
Курва е относително понятие. Същото като "животът", "красотата", "самотата", "изневярата" и т.нПървоначално написано от Pliok0019
Как не ви омръзна да говорите за това сумати време.
Ае гледайте си живота, не психясахте ли вече да обсъждате едно и също...
може да не е лека ако е 100 килаПървоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
черешкена на на
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Всеки си решава сам за себе си .. мнението ми не е по-различно от това за всички други хора![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Кво ми споменаваш името, бе!
Забранено е ! ! !
Черинка е ийвъл! :P
сара сара на на на,Първоначално написано от cherinka
![]()
никоя к*рва няма да каже че е такаваПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Сара, Сара, ей ся ше ти Осере-Сере темата...
Моите лични наблюдения са, че тези, които имат курвенски изпълнения в живота си, те отричат курвенщината в женското съсловие и те се опитват да оборят другите и да се опитат да им докажат, че не всички са курвиПървоначално написано от Софинка
хахаха
напълно е възможноПървоначално написано от cherinka
![]()
може да ми викаш Киро, ако викаш по бързо ше стане Роки
![]()
Тва не съм го писала аз!Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе, кой го измисли т'ва Сара? И какво общо има с името ти, освен "С"-то?![]()
Една фр го измисли.Първоначално написано от AFT
Как, бе !?
Ние сме Сара Кара Мара при Силси ахахахахахааххаха
!!!
днес във родната казарма нещо вдига се аларма, май дошла е кака Мара, кака Мара курва стараПървоначално написано от cherinka
![]()
стига сте ми оаквали темата! ше ви бием![]()
Аре да не викна мара да та ошамароти на бъро и да те сбори на кълбе.Първоначално написано от tuzaro
Нашта мила МИ4КА у форумо влиза. ти ко знаеш
Мале какво самочувствие...разбирам увереност,но "няма такова момче,което не мога да спечеля" си е меко казано прекалено...но лично мнение,не се засягай...Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Абе темата не беше ли за куклитеа сега гледам вс казват-курвите еди си какво еди си какво
![]()
Та според мен има разлика между курва и куклаСпоред мен една мацка е курва,когато пуска на всеки.И когато едно момиче се облича добре,слага си там цаките и гримовете и има самочувствие,но не пуска на всеки и е вярна на приятеля си.....аммии тя едва ли е курва
![]()
![]()
Имам една кака,която наистина си е мацка,но не ми е направило никакво впечатление на курва![]()
emi kakvo da mislim za tqh osven che te mogat da imat samo myje/momcheta koito gi iskat tqh a makar i malko ostanalite svestni momcheta tqh gi nqmat![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Емии .. аз принципно постоянно трябва да отказвам на разни,просто защото едничко си ми стига .. Много мога да ги имам ама съм си доволна на мойто си![]()
ем курви могат само да впечетлят с курвенския си вид инече не могат да имат сички![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
4е и от тех има нужда на тоя свят...ина4е кой 6те ебете в самотните но6ти![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
ми разни гумени работи... или горещи американски пайове както в моят любим филмПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Първоначално написано от Riot
еее ма друго си е плът се6 се....абе мъжките да кажатПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()