- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво мислите за куклите дето имат всички...
кво да кажат виж ги кви са темерутиПървоначално написано от aka6a_vamp
а да! и ква плът бе, кви пет лева?! една мусака и вече са в рая
![]()
Първоначално написано от Riot
хаххахах нали....като 4уят мусака и ве4е са свър6или пет пътиПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
а па да не говорим като я опитатПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
аааа....тогава да не си около тяхПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
нарича се апокалипсисПървоначално написано от aka6a_vamp
![]()
и трябва да си спасява6 дупарата.колкот се може по-бързоПървоначално написано от soulja_girl4e
![]()
![]()
Еми то и да имаш всеки не е лесно...Искат се мн неща![]()
Кво сте седнали тука да злобеете,нека се радват момиченцата,то няма да е за дълто :P
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
aka6a_vamp и soulja_girl4e как ми оспамихте темата... другия път ше има шамари![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
abe tes malki kyrvi koito0 m0gat da imat wseki n0 za malk0 sa jalki i ottegcheni ot jiwota....te za to0wa m0m4etata sa kyrwari ot takiwa malki pikli koito izglejdat syper dobre..no neznaqt kakwo iskat i gi ispolzwat sam0 za sex...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми аз съм на 13 и ме харесват 18,25 годишниИмала съм много гаджета,мн по-големи от мен..Всички момичета ме мразят шото гаджетата ги зарязват заради..мен xDD истина е колкото и странно да звучи
Но не съм курва!Девствена съм!И орален секс не съм правила даже
И не мисля да правя в скоро време..Тва че другите момичеа на по 17-18 са грозни и момчетата не ги харесват не значи че тряа да си изкарват ядъ на малките невинни момиченца които иглеждат добре
![]()
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
бравооооПървоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
![]()
ExTaSy__BaBy <3, ама ние във форума всички сме така,бе, злато.![]()
само аз ли не съмПървоначално написано от AFT
![]()
Глупости! Ние от Родата сме най-желани.![]()
аз пък съм на 10 и ме харесват 25-40 годишни и големите жени ме мразят щото им развалям семействата ...Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
а пък освен това съм чувала как викат на моите гаджета педофили не мога да си обясня защо .... надали е от разликата ни която е пове4е от 10-тина годинки
![]()
![]()
![]()
![]()
So free
Имам въпрос. Само аз ли не мога да си видя постовете след 36 страница? Търсих една тема,ама не я намерих и почнах да си чета постовете,ама стигнах до 36 страница и т'ва беше. о.О
мойте са само 25 и се отварят
П.П. не е хубаво да ми оспамваш темата![]()
Еми, ще ме извиняваш, ама много ме вълнува тоя въпрос.Сега ще напсувам някой модератор.
![]()
Ама айде, нещо по темата: Долу всички мръсни курви!![]()
OMG без сърказъм моляне съм казала че излизам с 20 годишните чичовзи (за мен са такива) но все пак..Успокоявам се с тва че в моя клас има момиче което спа е половината село xD почти всички от 8,9,10,11,12 клас,после мина и бащите им
xD и 1 момченце от 5-ти
![]()
горкото дете..
Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]
много филми гледаш...Първоначално написано от ExTaSy__BaBy <3
изказвания от сорта на : "аЗ сЪм РетРо КукЛа беЗ сърЦе и зА ЧуЖдото мНениЕ нИ мЪ иБе!!! " напрао ми пълнат душата![]()
Първоначално написано от evi_vd
Не, не... Друго си е да си кажеме "КучКъЪ сЪъМ и К'ФфФооо?!?!?!??!?!?!?!"
или "КучКЪъ сЪм Ама НеЕ тФ0Яя"![]()
Не, определено не могат да имат всички![]()
ооо ннеееееПървоначално написано от inSane_baby
то е: "НаДуФка сЪм .. и кФо ??? "
mi krasivi sa momi4etata i mnogo mom4eta se zaribqvat po tova i trugvat sled tqh s teknali ligi ot ustite
az ne sum takuv naprimer mene ne moje da me ima vsqka 'kukli4ka' ne 4e mnogo sa me zaiskali ama...umrql sum im za krasotata mene me vulnuva da e mnooogo dobra,tolerantna i obi4liva natura i tova e ni6to drugo
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Темата изостава, аз отивам да спя, че след 3ч. ще ходя на кафенце, а трябва да съм отпочинала.![]()