- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво мислите за куклите дето имат всички...
Zavisi nqkoi moje da sa qki ama nqkoi nishto ne struvat...Първоначално написано от KillSwitchEngage
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
ei takiva izkazvaniq sa na malki typi kurvichki i kato vzemat da pishat taka vse edno sa mnogo interesni...prosto nz veche ko moje da se kaji za tqh...Първоначално написано от evi_vd
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
мии даа сещам се ии познавам такива момичета...просто се мислят за повече от другите ама отговора е ясен.,,: НЕ СА!
ии кфоо секи ги иска..така де по тях тичат момчета от типа "дебна да ебна"....мии нека си се поддават просто праат си лошо за тях
няма смисъл в това неморално поведение
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от tuzaro
нях нях нях ... опрей са малко бе подобие на нормално човешко същество .. надали ако бях на твоите години щях да се гордея с тва, че излизам с "20 годишните чичовЦи" ....![]()
![]()
![]()
So free
i az taka mislq no koto si praqt go praqt na sebe si shtoto sled izvestno vreme kato si tyrsqt seriozna vryzka nikoi nqma da gi priema na seriozno...Първоначално написано от LoLLyPoP*
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
мн точноПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
никой не ебава да пише...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
ЕеЕ Тузаро, сбъдна ти се желанието за мнoгoто страници тема![]()
♥ ♥ ♥
Курвите са за забавление според мен никой нормален не би тръгнал сериозно с такова момиче ама те сами се цакат после ще плачат за сериозна връзка ама нямааа![]()
"La sonrisa es el unicо virus que no hace da
Ема още не е стигнала заветните 25Първоначално написано от Vikitooo
![]()
![]()
![]()
Та тъй де кукли, кукли ама и те ше умрат ... даже сигурно преди мене![]()
So free
Явно не си попадала на момче,което не можеш да спечелиш,но бъди сигурна че има много такива,защото нито си незаменима,нито пък си единствената жена в светаПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
Ще видиш, че ще минеш през ситуации,в които ще бъде предпочитана друга пред теб. Сигурен съм че тази твоя самонадеяност е въпрос на време и по точно въпрос на време е кога ще бъде срината
Затова ще се осмеля да те посъветвам да не летиш много високо,че падането със сигурност ще боли. Приятен ден и успех в спечелването на всяко момче
![]()
bravo mnogo tochno kazanoПървоначално написано от Master_88
:P
www.slynchic3.aha.bg
I'm not lovesick
Тц тц тц човек да е уверен в себе си и сички го нападатПървоначално написано от vesinka91
![]()
Ха на мен пък не ми пукаВярвам в себе си и никой не може да промени това
![]()
ти само по такива ли си падаш, че се интересуваш?Първоначално написано от tuzaro
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
аз мисля че нямат всичко.. това че имат привлекателна външност не значи че ще си намерят човек който би се интересувал не само от нея
Няма момиче което да може да има всеки !!!
Винаги се намират умни момчета а и доста от тях като мен например мразят точно този тип момичета![]()
![]()
!!! КУРВАЛАКА Е ДО ВРЕМЕ ПИЕНЕТО ДО ГРОБ !!! рядко курвите си намират приятел дет да не ги заебе точно щот са му казали че е курва![]()
!!! Н@Учи пР@ВиЛаТа п0дР0бн0 З@ Д@ М0жеШ ПоРяд@чН0 Да Ги НаРуш@В@ш !!!
не бих заформил нишо сериозно с подобно момиче..ако съм в някъв гаден период може нещо за седмица-две макс и след това ще я разкарам
Ами вярно е,че курвите могат да накарат 99,9% от момчетата да прекарат нощта с тях!Но според мен достойни за обсъждане са всички момичета,които могат да се похвалят с връзка продължила повече от половин година!Връзка,която прави щастливи и тях и партньорите им и в която разбирателството,изслушва ето и уважението са на първо място!Всяко едно такова момиче вече заслужава да се говори за него!А курви по път и над път!
не ме вълнуват .. но пък и не е задължително да си курва , за да можеш да имаш всеки![]()
By myself but not alone ...
ми не могат да имат всички момчета...ето пример менхич не ги харесвам такива момичета имам си една от нашия клас и ми е много смешна...тя попринцип си има гадже ама пак си ме пипа там дето не тряя
колкото и да ги гониш идват...курвата си е курва
![]()
Хм ... ами като гледам накъде върви света може да има известна истина в това,че курвичките могат да имат почти всяко момче което пойскат ... Понеже всички ги знаеме какво представляват и как се държат,представете си да започнат така да се закачат с някое момче според вас то би ли отказало ??? За него това не е нищо лошо ... само ще се хвали после,че и нея я е минал ... А пък на нея какво и пречи,при условие,че вече си е спечелила славата на курва ?!Пък и повечето момчета според мен не биха устояли .. при условие,че на днешно време всички мислят как да намерят някой с който да се натискат .. евентуално секс и т.н ... Но все пак съм сигурна,че е останал и малък процент момчета,който си търсят свястно момиче което да е различно и да не е толкова лесно като всички останали !
![]()
![]()