- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво мислите за куклите дето имат всички...
+1 ... Макар че .. неопитни колко искаш ... Влюбчиви - още толкова ... Какво да ги правиш.. И те ще се осъзнаят ... Но има и хора,които ги поставят на мястото им..Ахх да бях и аС 1 такъф индифит.. тежко им на леките.. щяха да полетатПървоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Ами всеки си решава какъв да бъде,не че съм на тяхна страна,но и не ги обвинявам,безразлично ми е
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Мии,мразя ги!В момента си имам работа с една такава...Първо се закачаше с гаджето на мойта бест фр.,а сега с едно момче,което на мене ми харесва...Ами,опитвам се да ги тъпча тия девойки,защото много ме нервират и се опитвам да ги слагам на местата им...![]()
![]()
![]()
Дай п1к сега ти като го харесваш никои друг да не го пипаПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
![]()
Opredeleno ne mogat da imat vseki. Vinagi se namirat mom4eta 4iito mozak e v gornata glava i tarsqt ne6to pove4e ot sex. Na men 1 takava mi otmakna 1 gadje i bqh ubedena 4e krai,taka e s vsi4ki mom4eta - vidqt li kasa pola i 6iroko dekolte go sledvat kato bezdomno ku4e parjola. No sega sam s drugia tip mom4e i si promenih napalno mnenieto. Toi po skoro bi si otrqzal kraka otkolkoto da me narani zarad nqkoq takava... tai 4e don't worry, ne sa 4ak tolko vsemoga6ti, ne mogat da imat vseki...A kogato polu4at nqkogo to e za mnooogo kratko
![]()
![]()
![]()
Не съм курва, разбира се, нито мога с ръка на сърцето да заявя, че мога да имам всеки, което ми звучи малко смешно. Не мога да отрека, че момчетата винаги са ме харесвали и предпочитали пред другите ми приятелки (тук без да искам да се изтъквам), но това освен на външния ми вид и на самата мен като човек, се дължи и на факта, че не съм за всеки, от по-недостъпните съм - така съм възпитана просто, да не се давам на всеки и днес съм благодарна на моите родители. Точно тези момичета, които си знаят цената, са най-желаните. Това съм го разбрала отдавна и въобще не мисля да се променям. Аз съм си момиче с характер и не правя компромиси.
Мога да ви кажа, че съм говорила с много момчета на тази тема (за курвите и въобще леките момиченца) и съм чувала коментари от рода на: "Мани я тая!" по адрес на някоя прочута курва из нашия град, така че нещата не са точно такива, каквито са описани в заглавието на темата. Курвите никой не ги приема на сериозно, а са вземани на подбив. Пред тях малко са тези, които ще се осмелят да им кажат в очите, че са курви и не струват, но зад гърба им всички се смеят. Лошото е, че тези момичета един ден ще искат добро семейство, ама няма да има. От къде съм сигурна? Ами кой свестен мъж ще иска пачавра вкъщи, камо ли деца да има от нея? Абсурд. Затова мога да ви дам един съвет - момичета, трябва да си знаете цената (както правя аз) и не се давайте лесно, докато не ви се докажат. Подбирайте си хората и мислете преди да правите нещо, за да не съжалявате.
То кой ги обича? Всички ги вземат на подбив, гледат им сеира, подиграват им се. Истината е, че малко са тези, които ще идат и ще им го кажат в очите, а зад гърба какво става, е ясно - всеки се смее. Имам няколко такива приятелки.Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
Едната "приятелка" е малка златотърсачка и излизаше с "едно богаташче", както каза самата тя. Тя не е произхожда от добро семейство и е типична селянка. Няма да се впускам в подробности, защото ще се уплашите за какъв ужасен и низш човек говорим, но ако по-късно проявите интерес, ще ви разкажа по-подробно. Та, тази същата "приятелка" му се продаде един вид на това момче. Тя ми се изфука с голяма гордост, че момчето й плащало сметките по кафенетата, водил я на хубави места, показвал я пред хората и дори щял да й подари кученце чао-чао, но се разделили. Искаше ми се да я питам какво спечели тя от това, че се продаде за двете кафета и не се ли срамува от себе си вече, защото за мен лично това да се хванеш с някой, за да ти плати едната сметка, е едно от най-големите САМОунижения!!
нищо не мисля безразлични са ми да са живи и здрави
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Елементарни и безразлични момиченца които могат да имат девствени момчета и момчета които са на зор, а то няма мн такива
Искаше ми се да я питам какво спечели тя от това, че се продаде за двете кафета и не се ли срамува от себе си вече, защото за мен лично това да се хванеш с някой, за да ти плати едната сметка, е едно от най-големите САМОуниже
Я , я , по кротко. Не се прави на добрата самарянка. Процентът на момичетата които лижат гъзовете на момчетата за щяло и не щяло е доста на критично ниво. Сещаш ли се ? Момичетата които НЕ правят това не знаят как стоят нещата в България, но и на тях ще им дойде акъла като се научат как срещу 5 лева и кола в най скъпото кафе ще врътката най невероятните с*ирки![]()
![]()
. Затова и съм предубеден към момичетата. Гледам ви и ви третирам като животни защото вие самите сте като такива и срещу пари правите абсолютно всичко, а доста често и за без пари. Кефите се като ви черпим, а ние не правим нищо особено, докато вие влагате цялата си енергия за това нещо, а на всичкото отгоре после давата да ви е*ем. Нямате никакво САМОУВАЖЕНИЕ момичета, никакво. Станахте прекалено лесни, но така е като нямате акъл да направите добри пари опирате до нас момчетата
![]()
Достатъчно е момчето да има кола, да я паркира пред някоя дискотека и да се наслаждава на успеха![]()
![]()
И аз нещо подобно . .. .защо непременно трябва да си курва?!? ..Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Могат да имат всеки защото дават на всеки да ги чука!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изобщо не съм съгласна.Тея,които "могат да имат всеки",защото им дават да ги че*ат ... е супер .. хъх не е в тфа смисъла.Мислех,че идеята е да имаш всеки... чрез усилия..смисъл чар,секси усмивка,готин характер и т.н. Ама явно в тая тема определено се говори за СЕКС . .Първоначално написано от Amateur
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Imat vsichki = Vsichki gi imat = Prekaleno sa lesni = Burzo omruzvat)))))))))))))
~Remember,remember...25th of November~
Абе напоследък мноого ме заглеждат по улицата пък не съм курва и не се държа такав смисъл за мене курвите са тея където се предлагат на всеки и момчетата им се връзват..ии все пак мисля че има момчета които не си падат по курви и не им обръщат внимание..
пък има и такива които приличат на курви и изглеждат така но пък не пускат на момчетата..![]()
![]()
![]()
Нз да ви кажа..
ам мисля,че не всички хубави момичата са курви...
You don't want to hurt me,
But see how deep the bullet lies.
Unaware that I'm tearing you asunder.
There's a thunder in our hearts, baby.......
Тия кифли всъщност нямат никой ако се замислиш... секи ще ги мине и ще си замине..![]()
Ми, какво мога да мисля за тях... че много хора им завиждат?
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Кво да мисля за тях ? Вярно, че могат да имат всеки.те момчетат(повечето) амо да им намекнеш и вече са в леглото по бельо.иза тва малко ми дожалява за тия момичета ама те сами са си избрали да бъдат такива.
ei tova eПървоначално написано от UnABooMBeR
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
spored men ne mogat da imat vseki![]()
Знаете ли, много често се случва тези, които не могат да имат никой, да плюят тези, които "могат да имат всеки" (макар че такива всъщност няма).
Интересно е, например, че темата е пусната точно от момче, което периодично си проси запознанства и се вайка, че никоя не му връзва...
Интересно е, че има разни индивиди, които хулят "ку*вите", като им намигне някой батко и веднага се озовават авторки на "Как да го накарам да ме хареса?!?!?!" .
И доста други интересни неща има, но те не са важни явно. Важно е да се обсъжда кой колко е зле, а ние колко сме добре. Мила, родна обстановка![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Младото си е младо ! Пък си е друго като знаеш че имаш повече опит...![]()
Не умея да губя !