- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво мислите за куклите дето имат всички...
Чак пък всичко... ама к'о да мислим ... след като всичко им е на готово не знам къде им е тръпката и т.н. ... направо да си кажа, не ги разбирам![]()
браво, темата се развива утре ше прочета кво сте писали![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хахаха.. искрено се засмях като четох темата... е*и му майката нека да си има курвета.. ся нищо не можем да направим .. нека момчетата преценяват ..![]()
![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
Хубаво е да имаш човека,който искаш..но не по този начин по който го правят те!!!!!!
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
неги познавам..![]()
http://www.vbox7.com/play:1cb116cb - Yahoo
http://catlover.aha.bg/ - xaxa
http://impulse.bg/tqnko - tqnko
Според мен са готини.
Според мен останалите им завиждат.
Какво лошо да си красива, да можеш да имаш нещо и да си го взимаш.
Едно да си кучка, друго е да си курва
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Сички кукли са безмозъчни алкохолички.![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ако ги нямаше , всички щяхте да сте моралистки и щеше да е скучно....
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
мога да кажа че момчетата знаят що за стока са курвите..с тях са само за SEX..а през времето в което са с някоя курва търсят сериозно момиче![]()
![]()
СВЕТЪТ Е ПЪЛЕН С ТАЯ СГАН![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПИСНА МИ НАКЪДЕТО И ДА СЕ ОБЪРНА ДА МИ СЕ МЪДРИ НЯКОЯ *****
![]()
ДА ХОДЯТ ДА СЕ ЕБЪТ И ДА МИ СЕ МАХАТ ОТ ГЛАВАТА!КАК МОЖЕ ОТ 10 МОМИЧЕТА,1 ДА НЕ Е *****
![]()
Горе-долу това ми е мнението,ама си спестих малко,защото много грубо ще стане...НЕ ЧЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАТ ДЕ...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
емм.. нека си имат![]()
![]()
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
eми какво да се мисли?!Те са момичета,които никога няма да имат някаква по-сериозна връзка,по простата причина,че на тях никога не им се лепят момчета,които са сериозни,ами такива,които просто целят да ги изчукат и това еНа мен лично са ми мноооооо смешни и тъпи!
Дразнят ме с лекото си поведение,според мен едно момиче трябва да се държи на ниво,за да бъде харесвано,а не да се сваля на всички момчета!
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Не могат да имат всеки ! Малките курвички си хващат малки детенца, които не знаят откъде са се пръкнали.
Don't tell me what I can or can't do !
за тва ли се мъкнат с 20 годишни??Първоначално написано от Boyd
мъкнат се с 20 годишни,защото 20 годишните ги свалят лесно и успяват мн лесно да ги вкарат в леглото си...А малките курвички са тъпи и мислят,че тоя батко дет е с тях им сваля звезди,защото ги "обича",за това им пускат.Вие да не мислите,че на баткото му пука за тая пикла-да бе,да!И искам да кажа,че момичета като тези,за които tuzaro говори,искат прекалено рано да опитат нещата от живота.За това се стига до секс,дрога,алкохол,простит ция и т.н.Първоначално написано от tuzaro
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
така еПървоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
То и тия на 20 години не са с много улегнал акъл, но главно се мъкнат с тях заради по-горното мнение - не помня nickname (някаква Miss беше, ама..да ме прощава собственичката му). Свалят им звезди и ги "обичат". Затова става така.Първоначално написано от tuzaro
Don't tell me what I can or can't do !
може ли да попитам какви са тези момичета които наричаме курвички какви характерни особености ги отличават за да мога да се вклиуча и аз в разговора,сри но не съм чела предната тема по въпроса....![]()
aбе влез в някоя дискотека...тези,дет се натискат на всеки,изглеждат тъпи и ограничени,лигавят се и изглеждат перверзниПървоначално написано от sista
иииии са на доста по-малко от 18
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Reasons to be missed...
в дабъл вижън и амор ли трябва да влизам ,там са мн под 18 и са такива,а 4естно не ми се влиза там.ина4е според мен са такива момичета тези които искат да пораснат бързо,разбира се повлияни от телевизията и списанията.трябва да са момичета без мн акъл и собствено мнение.едно момиче ако е свободно може да флиртува с колкото си мом4ета пожелае,но е за предпо4итане да не спи с вси4ките тях.не е нужно да прилича на попфолк дива и да слага тонове грим за да бъде забелязана от някой мъж.а тези за който говорим(ако съм разбрала правилно),мръсниците които ни крадът мъжете
не могат да имат всеки а всеки може да ги има и то за колкото време си пожелае най 4есто за една вечер,а дали това момиче 6те се надява да й звънне вече е др въпрос.това са момичета който те първа започват да мислят 4е мъжете са всичко...а те не са както ние за тях не сме
![]()
ся се сетих за една песен на теодора-изневерявам ти, изневерявам тииииииии
ее... чалгар.. ш'е ти спукам джигерата... престани с тая чалга...![]()
Да, всъщност ме боли фараПървоначално написано от Pliok0019
![]()
we give it all.