- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво мислите за куклите дето имат всички...
пш баце кво стана с твойта любов, не намери ли друга вечеПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
нажи му 'курва' и не го обиждай пойче...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Наскоро си мислех, че ако някоя "кукла" реши да ме има хич нема да ми е зле.![]()
![]()
![]()
ного ясно чичи парфюмирани,лъскави,женкиПървоначално написано от babity
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
aбе то според мен си е важно да се поддържа,ама да не е лека...Първоначално написано от skatemore
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
някое ново мнение??
баси мразя ги!!! п*тки мазнимога си ги псувам сял ден!!!
харесах си някое момче и то се хвърлило на най-голямата курва!! е бива ли такова нещо.... ама всъщност какво му е лошото.... хубаво си е момичето, с 365432135652 тона грим къса пола, вдигнала си бюста като кръстосала две презрамки и гледай кви цици вади...... нали така момчета?!
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
нямах търпение вече някой да го напише!Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
и на мене ми аресват такива![]()
добреПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
![]()
![]()
Те са едни обезмаслени тъпи кифли,чакащи някой голям курасан с шоколад да ги оправи.
може и с бял кремПървоначално написано от MartyParty
![]()
Същото,ама не исках да се проявявам в толкова провокативна светлина.Първоначално написано от tuzaro
аз съм уана-би кукла
ама съм с леко крив фейс
и нямам шанс
Според мен курвите са някави пропаднали момичета ,които пушат цигари ,гримират се с второкачествен грим ,обличат се с дрехи от наи-циганския пазар в града ,не учат ,не се интересувта от нищо друго освен от това какво перо да си сложат , единственото им четиво е списание за мода и грим и пак не се знае дали го четат или само гледат снимкитеи т.н и т.н. В наши дни по-голямата част от момчетата си пада по точно такива момичета ,защото вероятността да им пусне е много по-голяма ,от колкото някое момиче с мозък , за това са много търсени ,но само за сега ,след 10 години ще се намират в краен квартал с две деца и професия като продавачка на барачка , и видът им ще е доста потресаващ ,така че нека да се радават сега и да въртят опашка още малко
Punk Is Not Dead!
чесно казано ми е все едно за тях.. имам много неща които те нямат, но главното е акъл..![]()
пп не всички 'кукли' могат да имат всичко![]()
Курвите трябва да бъдат жестоко преследвани, обиждани, хванати, изтезавани, измъчвани и жестоко пребивани, в най-добрия случай- убивани.Предлагам да й заврем турбушон у "любимото й място" и да го извадим с все сила!![]()
Ще ги заградим с бодлива тел заедно с мангалите.![]()
Ами аз мисля че прекаляват със самочувствието...мислят се за велики...имат мама и тати, които им купуват всичко...а тези, на които не им купуват всичко- си го купуват от циганския пазар!Почти всички споменахте, че те са тъпи...Повярвайте ми има и умни, но те не го показват, да не би да вземе някой да им се подиграва, че знаят нещо! Общо взето са ми антипатични, но и те са хора...може и да има някой нормален екземпляр от тях!
![]()
![]()
Понякога благодарение на добър ритник получаваш криле...
+99999999999999999999999999999999999Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
[?]şĦŧ
[quote="[!]silver[!]"]Мога да те уверя,че мен неможеш.Зависи,но като се знам ще те изритам като нищо.Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
Не умея да губя !
Курви![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
[quote="Redo"]дайте да видим колко можете...Първоначално написано от [!
![]()
[quote="tuzaro"]@tuzaro ти ще търпиш ли 1 пикла на която не знае дали и се ебе или пикае глупостите и да ти се качва на главата ? (извинявам се за цветущия израз!)Първоначално написано от Redo
![]()
Не умея да губя !
[quote="Redo"]незнам, ако наистина я харесвам може би 1-2седмици.Първоначално написано от tuzaro