.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Писна ми !

Писна ми !

Istoriqta zopo4va predi 1 mesec.Zapoznax se s 4-5 mom4eta..1-2 ot tqx pichove drygite obiknovenni :].Vsi4ko e prekrasno subirame se,prikazvame si lafim,no i tova ima krai!Vlubix se vuv ednoto mom4e.No kakto vinagi vsi4ko se precaka ;/ toi zamina na more.Ok nqma lo6o,no otkakto si e do6ul ve4e polovin mesec ne me tursi-pravi se 4e ne me poznava..opitax da se svurja s nego,no bez rezultat.Minalata ve4er go vidqx sus fr mu i minaxme,no toi pak se pravi 4e ne me poznava.Ot 5 mom4eta s koito predi se subiraxme samo 1 me pozdravi vsi4ki drygi ne me poznavat?!?DNes otnovo se razminaxme i pak po su6tiq na4in-ne se poznavame..v skype ne pishe..nqmam vuzmojnost dori da mu kaja zdr a i prez ym da ne mi minava da govorim..ne sme se karali..prosto neznam v kakvo e pri4inata!Molq vi daite mi suvet ;/
    Blagodarq predvaritelno :}

Голям фен

Re: Pisna mi!

Цитирай Първоначално написано от cveteto_2007
    Istoriqta zopo4va predi 1 mesec.Zapoznax se s 4-5 mom4eta..1-2 ot tqx pichove drygite obiknovenni :].Vsi4ko e prekrasno subirame se,prikazvame si lafim,no i tova ima krai!Vlubix se vuv ednoto mom4e.No kakto vinagi vsi4ko se precaka ;/ toi zamina na more.Ok nqma lo6o,no otkakto si e do6ul ve4e polovin mesec ne me tursi-pravi se 4e ne me poznava..opitax da se svurja s nego,no bez rezultat.Minalata ve4er go vidqx sus fr mu i minaxme,no toi pak se pravi 4e ne me poznava.Ot 5 mom4eta s koito predi se subiraxme samo 1 me pozdravi vsi4ki drygi ne me poznavat?!?DNes otnovo se razminaxme i pak po su6tiq na4in-ne se poznavame..v skype ne pishe..nqmam vuzmojnost dori da mu kaja zdr a i prez ym da ne mi minava da govorim..ne sme se karali..prosto neznam v kakvo e pri4inata!Molq vi daite mi suvet ;/
    Заговори го ти ако пак се дръпне му теглиш майната....

Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt
    kak..toi me podminava..zdr ne kazva a da govorim...

Град
    Boulevard of broken dreams

Цитирай Първоначално написано от RoCk-SpOt

kak..toi me podminava..zdr ne kazva a da govorim...
    ами като го видиш го хвани за ръката и му кажи здр...
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Град
    РЮАР

Аз бих прод1лжил на пред на твое място... не си заслужава...

Щом прави така, в крайна сметка всичко си има граници, а ти пък си имаш Достойнство, затова го пази! Като той не те поздравява и ти няма да го правиш, в крайна сметка няма да се натягаш там, където не си желана Пък и той не заслужава да комуникираш с него, щото е Пундьо :P

abe da ne ti puka nqma smisal da mu se obajdash .. taka samo shte mu nadignesh washkite .. ako pak mn mn go hareswash i pochwash da se wliubwash hwani go za raka drapni go i pogoworete
    s мeтbл w глawa , s лoпaтa w rbка , нb чaлгariтe нeщasтнi мuzikaтa az щe sпra *!*

ами то е ясно... явно той не иска да има нищо общо с теб.... дори и невинно приятелство.... ми оставай го.... изобщо не си прави труда го поглеждаш другия път...... ТОЙ ГУБИ!!!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

щом се праи на интересен тегли му една да не би само тои да е на света

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Причината е в алкохолния делириум,
    който ги държи от морето.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Отвърни му по същия начин.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Провай да поговорите ако пак се дърпа просто не си заслужава да го гониш
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

Град
    в мазето ;dd
    абее тегли му майната

другият път когато се засечете му кажи .... " ооо вече се подминаваме а ? едно здравей ли няма ми кажеш .. " и ако нищо не ти каже и те подмине отново .... тогава просто не се занимавай с него

Град
    Bulgaria | On tEh Moon
    Има много идиоти от моя град които си мислят, че като са били на море и са вече голямата работа ... зае*и го
    7 days left...until the total annihilation...

Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    другият път когато се засечете му кажи .... " ооо вече се подминаваме а ? едно здравей ли няма ми кажеш .. " и ако нищо не ти каже и те подмине отново .... тогава просто не се занимавай с него
    Shte go popitam..ako togava pak me podmine po-dobre da si stisnem rucete i da si kajem sbogom ne se poznavame

Цитирай Първоначално написано от Lacey_66
    Shte go popitam..ako togava pak me podmine po-dobre da si stisnem rucete i da si kajem sbogom ne se poznavame
    Дам но аз все пак се надявам да не те подминава

az sus dve ruce moga da kaja 4e shte me podmine..neznam ne sme se karali nqmam ideq za6to go pravi?!?

az sus dve ruce moga da kaja 4e shte me podmine..neznam ne sme se karali nqmam ideq za6to go pravi?!?
    Ем тогава другия път и да те подмине .... просто отиваш спираш го и го питаш напрао за кво се държи така щот ше има да си чакаш много ако си мислиш че сам ше дойде да ти каже ....

Град
    Дълбините на канала :D
    ти не осъзнава6 ли сама 4е тва е някъв надут тъпак на който не му пука за теб и тряя да го забрави6?

няма как да знам при4ината за това-но каквато и да е тя на него явно не му пука особено за теб и трябва да го забравиш-ако бях на теб щях да го блокна в скайпа и пове4е да не го поглеждам
    I can't stop myself from loving you <3

Казах ти, защото е Пундьо

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Нещо да си направила през времето, рпез което е бил на море - напримр да си се забивала с някой друг в дискотека или нещо такова. Може , ако някое от момчетата те е харесвало и е видяло това, сега цялата компания да е солидарна.
    Но каквото и да е , по-добре си намери нова компания и не им се бутай, щом не си желана там.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Нещо да си направила през времето, рпез което е бил на море - напримр да си се забивала с някой друг в дискотека или нещо такова. Може , ако някое от момчетата те е харесвало и е видяло това, сега цялата компания да е солидарна.
    Но каквото и да е , по-добре си намери нова компания и не им се бутай, щом не си желана там.
    Da,subirax se s kompaniqta mu,no ne sme se zabivali..lafixme si smqxme se,no nikoga ne sum flirtyvala s tqx.Az si obesnqvam i drygo poneje edna ve4er slu4aino mina s negovite fr i az bqx si slojila rukata na edin fr i moje bi si e pomislil 4e go xaresvam...prosto oburkana sum i nqmam izxod..

ми кво чакаш в скайп тои да ти пише... пиши му ти ве кажи ми кво чувстваш и чакай да ти отг е толкос ли не зацепваш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си