Първоначално написано от
voodoo.doll
Не съм курва, разбира се, нито мога с ръка на сърцето да заявя, че мога да имам всеки, което ми звучи малко смешно. Не мога да отрека, че момчетата винаги са ме харесвали и предпочитали пред другите ми приятелки (тук без да искам да се изтъквам), но това освен на външния ми вид и на самата мен като човек, се дължи и на факта, че не съм за всеки, от по-недостъпните съм - така съм възпитана просто, да не се давам на всеки и днес съм благодарна на моите родители. Точно тези момичета, които си знаят цената, са най-желаните. Това съм го разбрала отдавна и въобще не мисля да се променям. Аз съм си момиче с характер и не правя компромиси.
Мога да ви кажа, че съм говорила с много момчета на тази тема (за курвите и въобще леките момиченца) и съм чувала коментари от рода на: "Мани я тая!" по адрес на някоя прочута курва из нашия град, така че нещата не са точно такива, каквито са описани в заглавието на темата. Курвите никой не ги приема на сериозно, а са вземани на подбив. Пред тях малко са тези, които ще се осмелят да им кажат в очите, че са курви и не струват, но зад гърба им всички се смеят. Лошото е, че тези момичета един ден ще искат добро семейство, ама няма да има. От къде съм сигурна? Ами кой свестен мъж ще иска пачавра вкъщи, камо ли деца да има от нея? Абсурд. Затова мога да ви дам един съвет - момичета, трябва да си знаете цената (както правя аз) и не се давайте лесно, докато не ви се докажат. Подбирайте си хората и мислете преди да правите нещо, за да не съжалявате.