Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
Цитирай Първоначално написано от tuzaro
Цитирай Първоначално написано от Lost_Kiss{}
Цитирай Първоначално написано от tuzaro
така е, търсят си го. Особенно в сайтовете като почнат да се снимат по гащи направо викат ела ми го сложи...
Е ок.. може да я искаш нали, но... Аз ей това искам да знам... би ли я обичал такава... ? Би ли вървял с нея по улицата и да се спре едно момче до тебе да се поздравите и на др ден като го видиш пак да ти каже "Ейй пич тая твоя приятелка здраво ми **** преди месец" ?? Или просто я искаш за едното......
за обич никой не говори, то на 13 години ако може да се обича... ама няма да ме е срам да вървя по улиците, и да ме спре някой кво да правим че му е правила някои неща. По същата логика може и да срещнем някое мое гадже и пак така става.
KillSwitchEngage-внимавай че тея са с 3 печата съдия-прокурор-затвор... на мене ми остава още малко да им се радвам безнаказано
Е е е тука вече може доста да поспорим,.. на мене първото момче което обичах бях на 14 години.. так че.. Пък и как става номера не е малка да прави секс, но е малка за любоф хаха.. странно
така се получава някак си, и аз едно време обичах ама разбрах че тва не е от най хубавите неща... малки са и за секс ама нямат мозък да го проумеят..