- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кво мислите за куклите дето имат всички...
Всички мъже/момчета си падат по девойки по гащички и сложили 300 тона фон дю тен.Така че какво изобщо има още да говорим по темата?!?Първоначално написано от aLL|aLoNe
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Всъщност тях ги има всеки ..)
~Remember,remember...25th of November~
дали пък някоя която си е извадила сутиена вънка, и е с едни такива къси гащи дето едвам и скриват пичката не може да има всеки??Първоначално написано от mirelS
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
предполагам тази тема е са я превъзмогнали масата от форумците.. ест не се отнася за доверчивите и наивни ILY ILY ILY LoFF LOff LoFF-човци... bullshit
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
Типичен пример за гадже на целия град!Първоначално написано от tuzaro
![]()
Не умея да губя !
нали и аз съм от града, как да не я уважаПървоначално написано от Redo
![]()
познаам една и знам че сички я мразят щот е богата и надута
If you want to be my boy, lick my pussy for my joy,
lick it out, lick it down , lick my pussy all around!
момиче съм
Лелел Тузаро сбъдна ти се мечтата за мнoгoто страници![]()
Какво толкова ги коментирате тия девойки, незнам. Важно е една мадама да е красива, ама май, май акала и е по-важен...Shot един мъж как го завъртиш така ще е.![]()
♥ ♥ ♥
Мисля, че никой не е в състояние да има Всичко, още по-малко всички мъже / хора...
Don't worry, be happy!
+1 Напълно съм съгласна..Първоначално написано от Bubbly
още трябваПървоначално написано от Vikitooo
како ше ти скъсам обицата на пъпа с език
![]()
няма ли кво друго да кажете??![]()
Абе не всички кукли са надути,сред тях има и доста земни и приятни момичета...Първоначално написано от SabrinaAa
A qui
според мене не е честно една курва да върти всички момчета и добри и лоши. но не ми пука да се оправят до себе си имам наи-красивият и добър човек на света!!!
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
защо пък всички да сме моралистки??не мисля че малко романтика ако не друго е голям морал..пък и тоо на 13-14 каква ти романтика и любов?? хахаПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
![]()
нищо друго не искам от тея момичета освен да са малко по-сдържани и да не се правят на важни защото това е грозно и всеки непознат ще си каже "е тая е ебати к***та" ии т.н. просто да не си мислят че могат да притежават всеки и всичко..пък и никога няма да е скучно защото винаги ги има..така че..
kurvi4kite si stroqt v1zduj6ni zam1ci koito mn lenso moji da se razru6at na glavite im....
www.nagradite.net/divdiv molq vi davaite mi to4ki! :P
Azzzzz!
Не схванах идеята! Как могат да имат всеки? Това НЕ е вярно! от самата прекрасна думичка се подразбира точно обратното, че почти всеки може да ги има(да не кажа и всеки)![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
курвите са си курви..знаят как да получават мъжете,но не знаят как да ги задържат !
Мислите ли че в форума има такива момичета?
За колко страници се боришПървоначално написано от tuzaro
![]()
A qui
не, тоя въпрос не е за трупане, просто ся се сетих да питамПървоначално написано от Erica
за курви ли питаш?Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...