.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!

Бенката ми падна!

Тя е една такава голяма, сега я бутнах.. от няколко дена ме сърби.. и се разчопли, като коричка от рана. Почти полвината се е откъснала.
    Няма кръв и не съм махнал коричката напълно.. какво да я правя сега, случват ли се такива работи или е нещо сериозно?
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Залепи я

ПС: с канокалит Е става
    w00t, I commented

Град
    Русе
    случвало ми се е да си изчопля бенка .. мислех я за кърлеж ама пак си порасне де

Град
    Terra incognita!
    С бенките шега не бива,щом ти си я раздразнил,по-добре се консултирай с лекар.На мен също отдавна ми падна една голяма от гърба,но съвсем не съм усетила или нещо подобно,нямаше никакви проблеми,защото се случи от само себе си.Сега си стои бяло петънце и дори от слънцето не потъмнява,мн сладко,а ти непременно говори с лекар..
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Бенките са ракови образувания,така че не си я чопли ей така,защото е опасно.
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Град
    в лайната!
    Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    С бенките шега не бива,щом ти си я раздразнил,по-добре се консултирай с лекар.На мен също отдавна ми падна една голяма от гърба,но съвсем не съм усетила или нещо подобно,нямаше никакви проблеми,защото се случи от само себе си.Сега си стои бяло петънце и дори от слънцето не потъмнява,мн сладко,а ти непременно говори с лекар..
    +1

Както някой каза преди това са ракови образувания. Бенката може да е злокачествена или доброкачествена, като първите не трябва да се излагат на слънце или да се пипат изобщо. Така, че при първа възможност тичай при кожен лекар, защото рядко може да доведе до големи последствия, но рискът го има.

Цитирай Първоначално написано от valentinka_1990
    Бенките са ракови образувания,така че не си я чопли ей така,защото е опасно.
    ^^ така е...още утре ще ти дам кординатите на една много добра лекарка,аз ходя при нея за да ми лекува невродермити ,тя лекува и бенки.Наистина е много добра,от няма и 10 процедури и кожата ми е почти нормализиранa.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    The Land Of Shadows, Sofiq
    И на мен ми се е случвало, но JP-то ми каза, че щом няма кръв, зачервяване или дразнене не е проблем. Не се притеснявай, бенките найстина са ракови образувания, но рак (недай си Боже) не се хваща толкова лесно. Миналата година леля ми си закачила бенка, текло е кръв и са й изписали някво мехлемче, досега няма оплаквания. За по сигурно иди на лекър
    `*The day I learn to fly, I'm never coming back...^

Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!

•●HEROES●•

нз на мене преди 1-2 години ми падна и на мене така една сама излезе ми пъпка точно под нея и започна да става бяла пъпката отгоре и избута бенката и тя сама си падна без кръв , без нищо и ми казаха , че щом сама паднала нищо ми нямало ...

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    На баща ми му беше паднала и ходи на кожен лекар и му предписа едно мехлемче да се маже.. защото наистина не си е шега работа, все пак всяка една бенка е раково образувание
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

brat tova s benkite e mnogo seriozno. sqkvo raz4oplqne ili ot roda moje da dovede do rak! dosta e opasno tei 4e vnimavai!

ЗадължителнО Е ходенетО на лекар.. и кактО казаха по-нагОре с бенкитЕ шега не бива..Изобщо,ама изобщо не я барай,защото много лесно предизвиква рак..
    ♥Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!♥
    --------------------------------------------------------
    I'm buSy..you are ugly..have a nice day..! (bye)(finger)(smile)

brat tova s benkite e mnogo seriozno..hodi na lekar

Бенките не са ракови образувания!!! Те са просто скупчвания на меланоцити (клетки, произвеждащи меланин - пигментът, който определя цвета на кожата)!
    Задължително посети дерматолог, защото бенките могат да бъдат изключително опасни! Не се бави и не отлагай! Най-тежката форма на рак на кожата - меланомът, метастазира изключително бързо и е смъртоносен, ако не се вземат мерки навреме!

И аз съм съгласна с другите по-добре да посетиш лекар,защото на мен не ми се е случвало(Дай Боже и да не ми се случва).
    Живей днес,защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде!

Град
    София :Pp
    и аз мисля че ми паднаха 2 бенки но не съм сигурна дали са били бенки или просто корички от рани... но като ми паднаха изобщо не ме заболя и не ми тече кръв и нищо ми нямаше дали е нещо сериозно?
    Прекалено голям подпис!

.: machoka :.

А,бе аз имам още от малка,бенка около устата,която ми придава чар,така да се каже.Та може ли да ми падне някога?

Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..

Град
    where no one needs a reason..
    Някаква приятелка на баба ми си беше разчоплила бенка на крака и се стигна чак до дупка в крака, после с някви лазери и глупости.. Не казвам, че и при теб е така, може да си е просто обикновена бенка, но нищо не губиш, ако се посъветваш с лекар.
    Come feed the rain..
    Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
    Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..

и аз имах такава но като израстък който стана лилв и на др ден падна сама докато съм спала не усетих нищо и сега ми няма нищо

Аз познавам лечител в Пловдив, който помага при такива случаи - маже с лекарство бенката, става коричка, пада и така се премахват лошите клетки. Който се интересува, да ми пише на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Testis unus,testis nullus...

Град
    Пловдив
    Отиди на лекар, не си играй със здравето си!!!

Голям фен Аватара на mistake
    Град
    Наоколо
    Ходи на лекар. Бенките са доброкачествен рак.
    "...но все не мога да обясня добре.И дори да можех, не зная дали би ми се искало."
    Дж.Селинджър

еми то бенките не трябва много да се чоплат щото може да стане нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си