- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да кажа на майка ми че съм го правила
нз как помогнете ми
молч не развалчите темата![]()
зависи...на колко си?
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
apff... cuk-cuk ... ot Glupawi po-glupawi wuprosi... nasekade kadeto otworish tema samo prostotii se pishat.. neyki hora... "kak da kaja na maika mi che edin mi prusna slivata" .... ne i kazvai.. LOCK!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:bbb59eec
4ever !!! :]
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
я се еби бе![]()
Най-лесно е да пробваш първо с букви...подреждаш ги в думички..тях нареждаш в изречение...казваш го бавно и спокойно и готовооо![]()
За к'во е нужно да й казваш ...![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Първоначално написано от Bubuu
+1![]()
![]()
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Първоначално написано от martyy
+111 пич пич![]()
![]()
Ами..задължително ли е да казваш.Това си е леко лична работа това със секса затова не е наложтелно да казваш на майка ти.Просто излишно напрежни ии..излишни нерви от нейа страна.Ако всичко споделяш по принцип ..е сега е време да направиш нещо само твое нещо за което да не знае цлият свят.Аз подкрепям това ,че е хубаво да споделяш с родителите ти..но не е нужно да знаят абсолютно всичко.
Те ми се смееха , защото съм различна..Аз ще им се смея , защото са еднакви!!
дени аз пък мисля че е нужно,ако не каже на майка си тогава на кого?Първоначално написано от Denny
според мен тряя да и каже
Първоначално написано от haterkata
na bashta si naprimer ...![]()
Ама да гледа момчето да присъства на разговораПървоначално написано от martyy
![]()
oooo i da tochno tq kakto kazva na bashta si ...iiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lup lup ae begai
![]()
Абе аз и в една друга тема го казах.eva_esi наистина и станаха много темите...и май само вече се чуди каква да пусне
Първоначално написано от haterkata
Za kfo trea da i kazvash ? Predpolagam maikati vednaga shte po4ne da vika "Aweee ne si li malkaa" "ne te li boleshe" i kup oshte neshta... shte pochne edno golqmo razpitvane koeto predpolagam nqma da ti e priqtno. ama shtom si reshila da i kazvash i kaji "Mamo snoshti(naprimer) se naebah s gadjeto mi" i tfa e ... mislq che ne e tolkova trudno...
Абе лапишони как да кажеш на майка ти еми тя е най-важния човек за теб ще те разбере,и ще ти помогне!!!!!![]()
Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!
леле какви простотии се пускат в тоя форум.. няма си връзка..![]()
![]()
Аз що осещам, че след като те е страх на кажеш на мама, значи си малко девойче, на което не му е било времето да го прави?![]()
♥ ♥ ♥
То вече няма такива дет не им е дошло времето... Вече е на мода да го напраиш колко се мое по скороПървоначално написано от Vikitooo
![]()
Ebi , EbAvAi , PreEbAvAi,n0 ZarAd PyTkA , PytkA nE StAvAi !!!
Майка ти също е била на твоите години и също е водила полов живот (няма значение от колко годишна е почнала)..тя ще разбере или ще се усети.Знае,че това е нещо нормално дори и да не и го кажеш направо...но щом се притесняваш може би има някакъв проблем ...може би в годините,или е станал някой гаф.....
Kazvash: mamo, pravih sex s Ahmed spinoznia
утре пускам тема ,, Как да си бръкна в носа" и не искам да ми разваляте темата с тъпи коментари [-o< [-o< [-o<
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
Е ако питаш сериозно ,аз така направих с моята:
Бях и казала ,че искам да спя с приятеля си и един ден тя вика да не спиш още с него ,и аз - аа мамо ,отиде вече.И от тоя ден нататък /а да кажа 15 мин. не ми говорише ,след това ме разпитваше/ ,та от сега и разказвам абсолютно всичкоДаже май някой път подробности ,които не иска да знае хаха
)