Знам какво е,защото съм го преживяла ,минала съм по-този път......години на ред всички ми се подиграваха,унижаваха ме ,и.....т....н....плакала съм тайно от всички ...просто слабите могат да се благодарят,че са такива,защото незнаят,през какви болки и унижения ще минат ,ако са дебели.Един ден станах ,и си казах: ще отслабна ,пък кв'ото ще да става.И почнах да работя в тази насока........почнах да ходя на фитнеc,почнах диети,глад и прочие..
Мога да кажа, невъзможни неща няма,човек,ако си постави за цел всичко може да направи,аз наистина минах през големи трудности,и в училище и попринцип от пълнотата ми....но ако ви кажа колко кг бях,преди 2-3 години,ще паднете...бях стигнала до 120кг и,ако не се бях усетила на време ,просто до сега да съм мъртва.И тогава като бях 120,свалих ,сега съм на 80,вярно,че имам още 20,но всичко с времето си.Така,че твойта приятелка и кажи да се захваща с фитнес и диети.Аз примерно тренирам вече всеки ден,близо от година.

Също така е много важна психическата нагласа.Тя трябва да прави всичко с желание.Трябва да отива във фитнеса със мисълта,че това не е поредното скучно задължение,а примерно отива да разпуска,да се забавлява.Трябва да спре да се влияе от чуждото мнение,до колкото е възможно....