- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не го разбирам изобщо... ;(
Здравейте!
Както всички, така и аз с моите любовни мъки.
Искам да споделя. Измъчвам се отвътре, а когато напиша мъката си тук, винаги ми олеква, а и намирам помощ от готини хора : )
Работата е такава, че приятелят ми спря да ме търси, когато отидох на почивка за две седмици. Не разбирах защо. Потърсих го аз, а той не ми отговори на смс-а, не ми вдигна и т.н. Е, накрая го направи. Говорих с него и го попитах защо се държи така. А той каза, че съм била далеч от него и нищо почти не е останало от любовта мъ към мен! (Ходим от 1 година и нещо) ... Стана ми много мъчно. Преди да замина не се бяхме карали, бяхме си прекарали страхотно. Бяхме щастливи. Нищо лошо никога не съм му правила! Няма за какво да ме намразва, както каза, че се бил опитал! Аз му писах тъжен смс, че плача, а той ми написа в отговор ужасни смс-и. След тях аз реших, че повече не искам да имам нищо общо с този човек! И си мислех, че явно никога досега не съм го познавала наистина! И дойде денят, в който се връщах в София, вече напълно решена и преминала през любовното страдание на раздялата. И кой ми звъни? Приятеля ми. Пита ме дали за мен това е края и т.н. Аз да. Той ме попита дали искам да се видим, защото не искал да ме загуби, искал да се промени за мен и т.н. Аз приех. И като се видяхме много се разкая. Каза, че много ме обичал, че не можел без мен, че искал да съм до него, че не можел да си представи да ме изгуби и т.н. Все много мили неща, даже ми даде едно обещание. Е, бях много щастлива от обрата на съдбата... Но... Винаги има "но"... ;( След като си прекарахме 5 готини дни, една сутрин той ми каза, че нямало да става да тича с мен, каза, че не искал да тренира с мен и просто спря да ме търси. Веднъж само ме потърси по скайп да ми прати някаква песен и излезе. Нищо мило. Това е. И така вече не ме търси в продължение на 5 дни!!! И не сме се виждали! Какво да правя? Нищо не разбирам? Защо се държи така? Омръзна ми да се повтаря все едно и също! Вече се чувствам като пълна патка. Само му се връзвам на неща, които явно са лъжи... Наистина не го разбирам. А вие? ;( Много ми е мъчно и всяка сутрин като стана си мисля, как няма да ми се обади и как отново няма да се видим. Не разбирам. Аз съм мила и добра с него. Даже му бях направила вечеря специално ( която той не докосна... ;( )... Какво да правя? ;(
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
pi6i my sms,4e iska6 da se razdelite i 6e vidi6,kak 6e doti4a pri teb ili my zvunni i se ogovorete,znam,kolko e ma4itelno,no spored men,toi si e nameril dryga,posle pi6i,kvo e stanalo
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няма смисъл да си с човек, който не те оценява - теб самата и това, което правиш за него, няма смисъл да си с човек, който лъже, който толкова бързо забравя 1-на година, през която вие сте били заедно, няма смисъл да си с човек, който НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА! Просто кажи:"Край!" стига си тичала подир него, когато спреш да го правиш, той ще го направи сигурна съм, от личен опит ти го казвам, но когато той те потурси бъди по-твърда и моят съвет е въобще вече да не се занимаваш с него, а просто да продължиш Напред!Упех, мила
![]()
Благодаря за съветите... Това, което ме дразни е напрежението. Не знам какво става. Мразя така. Ужасно е. Защо не може да бъде искрен с мен? Да ми каже ясно в очите какво иска. Май наистина не знае. А дали си е намерил друга... Не мисля. Той не излиза много. А и не е от този тип момчета. По-затворен е и е особен характер. Не знам какво толкова прави през деня, че да не иска да се види с мен, при положение, че винаги сме си прекарвали страхотно ... Само не знам как да се преборя с желанието ми да разбера какво става...
t
Еее, мацинка, направо ме разби като ти прочетох темата,защото и аС съм горе-долу на същото дередже с моя приятел...Бях на почивка в Бургас и също още от тогава започна да се държи странно ( ние също до сега сме били с идеалната връзка, макар и маалко по кратка от вашата ) таа дойдох си аС ф Сф преди 3 дни и все още не сме се видяли дори...1вия ден беше на РД на 1 мацка (преди тфа по телефона само се карахме) та вечерта видях в скайп че ми е писал някфи мили неща и ми стана мн сладко и му се обадих сутринта и пак се държа някфо троснато... после си писахме по скайп и го питах около 3-4 пъти дали ще се видим а той някак си отместваше темата с " аС съм свободен,да, ти кфо не си ли заета с нещо" " ами аС нз дали ще се видим - кой знае тогава? - ми нз,ти,аС тр да затворя малко по късно ще ти звънна" и некфи такиа неща... направо съм полудяла от тази неизвестност и от начина по който се държи .. просто не мога да си намеря място... Но ппне ми идва разум в главата и съм решила може би как да постъпя .. таа понеже сме г/д в една ситуация бих ти казала какво ми е точно мнението по въпроса..Ако имаш желание да си драснеме няколко реда скайпа ми е: deagonna Ще съм на среща ако имаш нужда от някой, с когото да поговориш по въпроса![]()
![]()
Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....
Pishesh mu sms ,che iskash da pogovorite mn seriozno i kato se vidite direktno go popitai,dali iska da bude s tebe ili ne.KFO samo te razigrava![]()
?Kolkoto pove4e go karash da strada ,tolkova pove4e 6te te tursi!
![]()
Uspeh!![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ще се пребориш, не се притеснявай, и аз бях така все си мислех, когато се разделих с бившия - "Какво ли прави, с кой е?" и т.н, но после отминава, гледай да се разсейваш с нещо, за да не мислиш за него![]()
Да... Говорила съм с него многооо пъри сериозно! Даже като се върнах от почивката му казах абсолютно всичките си цели в живота и виждания, и му казах, че повече няма да се променям заради него и че ще си следвам моите желания. А той ми отвърна, че разбирал, че не искал да се променям, че много ме обичал и разни такива. Вече не го чувствам толкова близък... Мъчно ми е... Не знам колко още разговора да провеждам с него... Безсмислено ми се вижда. Все до едно и също води напоследък.
t
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Ам... Как си решила да постъпиш? ;(Първоначално написано от Junona
t
Въобще не се занимавай с него, няма смисъл. Той само си играе с теб, а ти му го позволяваш. Поне веднъж бъди силна и не се поддавай на думите му.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Недей да го търпиш повече,дори и да те потърси.Эащото едно нещо,ако стане два пъти,ще стане и трети.И иэобщо не го търси-само му тичаш по гъэа,а той те раэиграва.Както виждаш,много мили ти е каэал,ама действията му куцат.Раэкарай го тоя смотльо,ако не искаш в блиэкия месец да пуснеш още десет такива теми тук. ;]
[size=7][b][u]fosse cos
всичко си има край.В твоя случай колкото по-скоро - толкова по-добре.ще намериш някой който даржи на теб а не те използва![]()
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
Дали наистина ме използва? И все пак как може да звучи толкова искрено някой и после да прави коренно различни неща?!?!?
t
би трябвало да усетиш ако те използва,но не си затваряй очите прецени реално ситуацията без да намесваш чувства!Първоначално написано от Chikiponita
колкото до това че той се държи така-може би е просто до характер.случвало се е и на мен-постоянно се връщах при него но в крайна сметка всичко приключи.не ви съвпадат характерите може би
тва е моето мнение
ВиНаГи СъМ БиЛа МаЦка СъС СтиЛ !!!
Vie mi se SMeeTe 4e sAm RaZzLi4nA , A aZz Vi sE smEq 6toT stE ednAkviI....
любовта е като да пееш песен,но няма песен без край!!
абсолютно точно тегли му една майна и тва еНяма смисъл да си с човек, който не те оценява - теб самата и това, което правиш за него, няма смисъл да си с човек, който лъже, който толкова бързо забравя 1-на година, през която вие сте били заедно, няма смисъл да си с човек, който НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА! Просто кажи:"Край!" стига си тичала подир него, когато спреш да го правиш, той ще го направи сигурна съм, от личен опит ти го казвам, но когато той те потурси бъди по-твърда и моят съвет е въобще вече да не се занимаваш с него, а просто да продължиш Напред!![]()
![]()
пффффф аман от простаци
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Казах КРАЙ ! Да си гледа работата!
t
Мм ясно...Ти за него си била доброто момиче,а той просто не е счел за нужно да ти връща жеста-точно обратното.Мъжките могат да са много подли понякога.Имай едно наум,че след време ще се разкае и ще иска да се съберете пак.Гледай само да не ти омекнат коленете,както първия път.
Има нещо в света, което се нарича оттегчение, момче съм и ми става тъпо, когато само по телефона или по скайп си говорим с гаджето ми.Но има едно решение-просто определете един ден в седмицата, в който да се виждате на всяка цена, поне ще знаеш, че ще го видиш, а няма да чакаш да ти звънне!Но пък той ако не иска това-не му пука!![]()
В началото си помислих, че това е вариянт да скъса с теб ... т.е. заминаваш и той започва да ти се оправдава с това, че много време те нямало![]()
![]()
![]()
ама после пак те е потърсил...знааачи не знае какво иска..имам много познати момчета, които са казвали : "Искам да скъсам с нея, обаче като го направя започва да ми липсва."
не зная, малко е объркано така казано ... идея си нямам какво им е в ума
а така като гледам как се държи...може и да има друга.Не съди по това, че бил много затворен и т.н. то хората се променят и всеки има право на избор...може сега да е решил, че иска нещо друго...Един съвет
не се опитвай да разбереш момчетата прекалено много (както и за тях не е добре да се опитват да разберат нас) защото нещата така се усложняват
та..може просто да е решил да опита и друго.Човек опитва, докато може ... Тази една година е била хубава и за двамата, но просто приеми, че нещата се променят и ако в скоро време не се появи там пред теб да ти изясни всичко, ти му тегли майната и предполагам, че наистина той ще търчи после след теб
а тогава ти трябва да решиш има ли смисъл или не
НО определено недей да търпиш да се държи така, колкото и да го обичаш ... Успехх
![]()
Звъннах му, защото не издържах и исках да знам какво става. После си писахме в скайп. Каза, че се чувствал много щастлив, нямал никакви проблеми, каза че съм му липсвала, но нямало значение, защото животите ни били твърде различни и той не искал да се бори. Обичал ме, но съм му създавала проблеми, като все ме мислел, тормозел се за това как съм и дали приятелката ми ми промивала мозъка. Не искал да се тормози с мен, не се чувствал щастлив така, т.е нарушава си спокойствието с мисли за мен, разбира те ли? И като видя, че му пиша, че повече не искам да ме търси и да го виждам, и че ме е наранил ужасно много, и че съм тъпа патка да му се връзвам, ми каза, че виждате ли, ако сме се разделяли да било с усмивка и че можело да го обвиня него изцяло. О, колко е благороден! Самата милосърдност! Казах му да си запази тъпата усмивка за себе си и че не искам нищо от него. Блокирах го от скайп. Зле ми е, но не искам да съм с такъв човек. Само едно ще ви кажа: " Никога не вярвайте на някого напълно и в никакъв случай не поверявайте бъдещето си на него, защото не се знае дали може да се справи с такава отговорност! " ... Съвсем не съм поверила живота си на него, не ме разбирайте погрешно, но исках да споделя бъдещето си с него... Патка съм, ама ще се науча.
t
И аз не ги разбирам тия мъже... Ама изобщо! Имам чувството че никой не знае какво точно иска и какво прави и само ни нараняват.
Хич не му се връзвай. Добре си направила че си казала КРАЙ!![]()