.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Любов?

Любов?

Смятате ли,че един човек ви обича,ако твърди,че е така,но не може да изрече "заветните" думички?

Град
    Стара Загора
    Щом е възможно някой да ти каже " Обичам те! ", а да не е така значи може да не го казва а да го изпитва .

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!

Re: Любов?

Цитирай Първоначално написано от swiss watch
    Смятате ли,че един човек ви обича,ако твърди,че е така,но не може да изрече "заветните" думички?
    За мен не е проблем, стига да може да го докаже!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Всичко е възможно на този свят.

Град
    Boulevard of broken dreams
    да вярвам му ако го показва
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Аз пък имам нужда И да ми го казват....

Град
    somewhere over the rainbow
    Зависи от момчето и от чувствата ми към него.Ако не го обичам и да ми го казва и да ми го показва...ако ще ухото да си отреже от любов,не ме интересува особено.
    Ако и аз изпитвам силни чувства към него,работата е сериозна.На 100% искам да ми го показва по всякакви начини.Искам и да ми го казва,но не през 5 минути-тогава вече ми омръзва и не го чувствам толкова силно.

Голям фен Аватара на asasfdf
    много ми е трудно да кажа "обичам те" и избълвам куп други сладки неща с надежда да го отбягвам..нз защо е така, но ако чувстваш, че те обича даже да не ти го казва, значи е така..

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    В моя случай искам да ми го каже, когато види, чее не съм в настроение ии започвам да се съмнявам, че ме обича (рядко се случва да се съмнявам в това). Иначе може и да не ми го казва. Мисл че за мен е по-важно да може да го докаже. Какъв е смисалът да ти пълни главата с глупостите, че те обича, ако не може по никакъв начин да ти го докаже!!!
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

О, моля те! Дори тези, които ги изричат, не знаят какво чувстват и искат.

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Е, как може да твърдиш едно нещо без да го изречеш?
    Аз може да твърдя, че обичам свинското, но няма как да не кажа "Аз обичам свинско"..

Иначе на тема "Обичам те" от срещуположния пол - просто да не ме занимават.
    Може само да си мисля, че вярвам, но истината ще е съвсем друга.

Град
    Ямбол
    Най- голямата грешка, която правят съвременните хора Не притискай партньора си да ти каже ОБИЧАМ ТЕ ! И му напомняй, че това че ти му го казваш не означава, че той е задължен да ти го каже В повечето случеи някои го казват само и само за да угодят на половинката си С две думи не са искрени .....
    Така, че най-добре изчакайте и когато е готов той ще го каже и тогава ще е от сърце !
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    (= В ДолИнаТа нА ЦвТятА и ЩаСтиеТо =)
    Ако го показва,но както си му е реда и всичко между нас да върви,както трябва може би не би било проблем.Но,понякога и аз имам нужда да го чуя и си мисля,че не е лошо въпреки всичко,ако другата полвинка го чуства да го казва от време на време,освен показването

Град
    с0фия
    ако поне се старае да го докаже
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

2 години съм живяла с надеждата мъжът, който обичам да каже тез 2 думи. Всичко друго казваше, че съм жената на живота му, че съм най-скъпия му човек, но се беше заклел, че никога няма да каже "обичам те"......е не устоя на клетвата си. Но аз така исках да чуя така заветните слова. Да, действията са по-важни, но все пак......Малко темата ми е болна и няма да изпадам в подробности.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Най- голямата грешка, която правят съвременните хора Не притискай партньора си да ти каже ОБИЧАМ ТЕ ! И му напомняй, че това че ти му го казваш не означава, че той е задължен да ти го каже В повечето случеи някои го казват само и само за да угодят на половинката си С две думи не са искрени .....
    Така, че най-добре изчакайте и когато е готов той ще го каже и тогава ще е от сърце !
    Именно!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Любовта не се казва, а се доказва!Така че ако ти е доказал, че те обича, не е необходимо да ти го казва.

Цитирай Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
    В моя случай искам да ми го каже, когато види, чее не съм в настроение ии започвам да се съмнявам, че ме обича (рядко се случва да се съмнявам в това). Иначе може и да не ми го казва. Мисл че за мен е по-важно да може да го докаже. Какъв е смисалът да ти пълни главата с глупостите, че те обича, ако не може по никакъв начин да ти го докаже!!!
    +11111111111111111111111111111

и аз имам нужда да ми го казват въпреки че много много рядко го казвам на приятеля си ... и тои знае че го обичам просто не му го казвам толкова често

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си