- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов?
Смятате ли,че един човек ви обича,ако твърди,че е така,но не може да изрече "заветните" думички?
Щом е възможно някой да ти каже " Обичам те! ", а да не е така значи може да не го казва а да го изпитва .![]()
![]()
![]()
За мен не е проблем, стига да може да го докаже!Първоначално написано от swiss watch
![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
Всичко е възможно на този свят.
да вярвам му ако го показва![]()
![]()
Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
- Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?
А ти знаеш ли?
Зависи от момчето и от чувствата ми към него.Ако не го обичам и да ми го казва и да ми го показва...ако ще ухото да си отреже от любов,не ме интересува особено.
Ако и аз изпитвам силни чувства към него,работата е сериозна.На 100% искам да ми го показва по всякакви начини.Искам и да ми го казва,но не през 5 минути-тогава вече ми омръзва и не го чувствам толкова силно.
много ми е трудно да кажа "обичам те" и избълвам куп други сладки неща с надежда да го отбягвам..нз защо е така, но ако чувстваш, че те обича даже да не ти го казва, значи е така..
В моя случай искам да ми го каже, когато види, чее не съм в настроение ии започвам да се съмнявам, че ме обича (рядко се случва да се съмнявам в това). Иначе може и да не ми го казва. Мисл че за мен е по-важно да може да го докаже. Какъв е смисалът да ти пълни главата с глупостите, че те обича, ако не може по никакъв начин да ти го докаже!!!![]()
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
О, моля те! Дори тези, които ги изричат, не знаят какво чувстват и искат.Първоначално написано от swiss watch
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Е, как може да твърдиш едно нещо без да го изречеш?Първоначално написано от swiss watch
Аз може да твърдя, че обичам свинското, но няма как да не кажа "Аз обичам свинско"..
Иначе на тема "Обичам те" от срещуположния пол - просто да не ме занимават.
Може само да си мисля, че вярвам, но истината ще е съвсем друга.![]()
Най- голямата грешка, която правят съвременните хораНе притискай партньора си да ти каже ОБИЧАМ ТЕ ! И му напомняй, че това че ти му го казваш не означава, че той е задължен да ти го каже
В повечето случеи някои го казват само и само за да угодят на половинката си
С две думи не са искрени .....
![]()
Така, че най-добре изчакайте и когато е готов той ще го каже и тогава ще е от сърце !![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ако го показва,но както си му е реда и всичко между нас да върви,както трябва може би не би било проблем.Но,понякога и аз имам нужда да го чуя и си мисля,че не е лошо въпреки всичко,ако другата полвинка го чуства да го казва от време на време,освен показването![]()
ако поне се старае да го докаже![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
2 години съм живяла с надеждата мъжът, който обичам да каже тез 2 думи. Всичко друго казваше, че съм жената на живота му, че съм най-скъпия му човек, но се беше заклел, че никога няма да каже "обичам те"......е не устоя на клетвата си. Но аз така исках да чуя така заветните слова. Да, действията са по-важни, но все пак......Малко темата ми е болна и няма да изпадам в подробности.Първоначално написано от swiss watch
Именно!Първоначално написано от scoobydors
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Любовта не се казва, а се доказва!Така че ако ти е доказал, че те обича, не е необходимо да ти го казва.
+11111111111111111111111111111Първоначално написано от h0t_lipS~anD_kisSes
и аз имам нужда да ми го казват въпреки че много много рядко го казвам на приятеля си ... и тои знае че го обичам просто не му го казвам толкова често![]()