- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо ме пренебрегва?
fr mi postoqnno iska da e s negovite averi i predpo4ita cqloto si svod. vreme da prekarva s tqh i mn rqdko s tqh i men zaedno, no rqdko iska da sme samo dvamata da izlezem nalqvo-nadqsno![]()
za6to pravi taka?
i kak moga da napravq tei, 4e da iska???
т.7
krem4et0
Izvinqvai,ot Varna li si?![]()
Pokaji mu ,4e iska6 da si s nego,4e ti puka za nego,predlagai mu razli4ni razvle4eniq.I 6te vidim koi 6te predpo4ete.Ako tqh - mahai go![]()
Зарежи го
...
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Ми поговори с него и го попитай - най-лесното![]()
ПП Ако моят приятел правеше така това би ме навело на мисълта, че не му пука особено много за мен или не го интересувам, не съм му приятна ..
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
може би не държи толкова на теб щом рядко иска да е с теб помисли си . . . и си отговори сама . . гадно е но друга причина няма , най-добре поговори с него![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
фани си любовник
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Пише се ХВани.Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
..
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
зарежи го
pls, seriozn0
ти да не мислиш че се ебаваме??![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
+1![]()
А сега сериозно: зарежи го![]()
Добре, ве майна!Първоначално написано от ni6ty_li4no0
Казахаме ти!
Има ли смисъл да се занимаваш с човек, който не иска да е с теб !? Да си прекарва времето с теб!? И те оставя теб на заден план.
Еми добре, твоя си работа, ти ходи си блъскай главата, нас какво ни занимаваш!
Е, деба, никой от дума не разбира..
mi govori s nego..kaji mu 4e ne iskash da izbira m/u teb ili priqtelite si prosto iskash da odelq vreme i za vas da prekarvate poveche vreme zaedno...i t.n...
Ycpex O(:
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
че тя ако му постави такава дилема да избира..кой мислиш,че ще избере, приятелите си със сигурност....нали нея може да я зареже още утре, а те не чак за цял живот, но са му фр все пак, момчетата винаги предпочитат тях пред момичето...Първоначално написано от baby_lvA
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Ми питай го,бе Булка..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Moже да си започнала да му омръзваш и иска малко да се отдалечи за да дойде пак тръпката...
Glory,Glory Manchester United!!!
Ми,проведете един разговор.
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Сложи край на вашата връзка, щом не иска да е с теб, може би вече не те обича?
![]()
ако въобще я е обичал..Първоначално написано от zaraaa
От колко време сте заедно, ако не е тайна?
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...