- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчайвам се
От няколко месеца насам не съм ревала за момче. Никой не ми харесва. Имам чувството, че съм фригидна в емоционален план. Лайняно е!
Kefi se na jivota!
Izlizai s priqteli,veseli se.Ima kakvo da pravi6 i da si 6tastliva![]()
Е защо трябва да ревеш за момче пък ти? Само в това ли се изразява емоционалното ти положение, да ревеш за някои сульо?![]()
♥ ♥ ♥
ае я си живей живота
..
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
И защо се ядосваш това е страхотно..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Такъв е живота!
ко е фригидна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от babity
За първи път чувам да се оплакват от такова нещо
Трябва да се радваш ... Има кога и за кой да ревеш :P Не се притеснявай живей си живота да не ти дреме
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Аз знам, че фригидни са жените, които не могат да получат оргазъм. А някой да ме поправи ако не е така.Първоначално написано от tuzaro
![]()
♥ ♥ ♥
"Защо все на мен?!"Първоначално написано от babity
Това си го пропуснала да го кажеш. Баси лиглата..
..
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Това е. Периода е гаден. Няма никой... Мишел също я няма...Първоначално написано от Vikitooo
![]()
и ти е гадно че не можеш да получиш отргазъмПървоначално написано от babity
нема ли някой батко или пингвин с 5 степени>?
Хахаха т'ва е щото се навъдиха повечко изрусени педерастчетаТо как да ти хареса, та чак и да ревеш за него...
Аз бих седнала да рева щото детската ми мечта да се оженя за богаташ, с който ще живеем в бяла спретната къщурка с две липи отпред, няма да се сбъдне
Като гледам как се развива мъжката част от населението..определено няма да ми се сбъдне мечтата
![]()
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Не бееее! Казах емоционално фригидна. Т.е. нищо не усещам... в емоционален план!Първоначално написано от tuzaro
п.п. Досега само ти и още един човек, на който няма да споменавам сега сте ме карали да се разсмея докато рева като с момента!![]()
Божеее....искала да плаче за момче.Дума да не става.И защо трябва да плачеш??Там ли ти е тръпката.Пфф че не може те да плачат за тебе ми ти за тях...Яяяя си карай животеца![]()
баси тъпото създание... ше те зареже тебе някой и пак форума ше се напълни с теми, остави ме, той е идиот....Първоначално написано от beautiful~kiss
П.П. бебито радвам се че с мойта простотия поне разсмивам някой![]()
ми аз пък само 1 съм ревала за момче?апък и не рева за глупости
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
За втори път в живота ми се случва да съм в нужда и да няма на кой да се обадя. А първият път ставаше дума за нещо наистина сериозно... 'баси... как да не се депресирам.
babity живота е гаден. Има моменти, в които сами трябва да се справяме.. Кофти е ама.. трябва да се преживее![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Е ти какво искаш да и кажеш?!? Че трябва да се депресирам,защото няма за кого да плача...?Не съм съгласна!Първоначално написано от tuzaro
Аз също ....Първоначално написано от babity