- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Вижте колко високи ще станете...
Целта на този растеж полезна програма трябва да предскаже възрастен ръст на детето в пълната зрелост от размери взети през юношество (8 на 16 годишен). Там има дълго бъде интерес и любопитство в способността си да предскаже вероятната възрастна височина на дете. Обаче Единият от бариерите в предсказването на възрастна височина отговарят за индивид биологична зрелост в това време на измерване. Ние знаем този ранните съзряващи индивиди са по-близо до тяхната възрастна височина отколкото средни и късни съзряващи индивиди на еднаквата хронологичеа възраст. Ние също така знаем това, че в скоростта на максималната височина (PHV) дете е достигнало 92% на техния възрастен ръст. Нашето предсказване на възрастна височина е основано на и оценката на детето текуща биологична зрелост и количеството оставане на растежа до пълен maturity.1
За да предскажете възрастна височина следващите променливи величини са изискани: родът, дата на раждане, датират на измерване, височина, сядайки височина и тегло. Първата стъпка в предсказването трябва да предскаже годините на детето от възраст в PHV. Използващото APHV детето е класифициран като ранен, среден или късен по-зрял. Накрая оценката на количеството растеж оставайки до възрастна височина е изчислена (стойността на кумулативната височина). Възрастната височина е предсказана от допълване на височината на детето в теста на тяхната стойност на предсказаната кумулативна височина. Прецизността на размерите е на първостепенно значение, както които и да било грешки особено в заседанието на височина драматично ще изменят точността на предсказването. Подробно описаното описание на протоколите на измерването може да е намерено тук
1.Sherar, L.B., Mirwald, R. L., Хлебар-Джоунс, Новата ЕраG., Томас, M. 2005. Предсказването на възрастна височината използваща зрелост основа кумулативни криви на скорост на височината. Дневник на Педиатрии. 14:508-514
Input:
Date of Birth: 04/17/1996
Date of Test: 09/06/2008
Chronological Age: 12.4
Height: 172.0 cm
Sitting Height: 130.0 cm
Weight: 50.0 kg
Output:
Predicted Maturity Classification: Early
Predicted Growth Remaining: 1.9 cm or 0.8 inches
Predicted Adult Height: 173.9 cm 68.5 inches
Current Percentage Adult Height: 98.9
YahooОще сантиметъър!
![]()
Come To The Dark Side We Have Cookies
Определено.Първоначално написано от gsh
Predicted Maturity Classification: Early
Predicted Growth Remaining: 0.9 cm or 0.4 inches
Predicted Adult Height: 172.9 cm 68.1 inches
Current Percentage Adult Height: 99.5![]()
![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
za6to ne se otvara stranicata![]()
не мога да вляза в тая страница...не ми се отваря![]()
![]()
![]()
плс кажете ми друг начин много искам да си направа тоя тест
Егати тъпотията.
Хората са разбрали, че тоя сайт не струва и са го махнали.Кфо се чудите на 201 бе
.Най добрия ми приятел е на 14 години и е 192
.А аз съм 170 и се чуствам нищожен
.Сайта не струва, само лъжат хората!!
Не ми отваря сайта...![]()
hora kvo triaabva da natisna za da si go napraq tva da vida kolko visoka she stana ... pls kajete
хахахаха бати балаците как може да се вразвате на такива неща![]()