.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66

Град
    СОФИЯ
    Целта на този растеж полезна програма трябва да предскаже възрастен ръст на детето в пълната зрелост от размери взети през юношество (8 на 16 годишен). Там има дълго бъде интерес и любопитство в способността си да предскаже вероятната възрастна височина на дете. Обаче Единият от бариерите в предсказването на възрастна височина отговарят за индивид биологична зрелост в това време на измерване. Ние знаем този ранните съзряващи индивиди са по-близо до тяхната възрастна височина отколкото средни и късни съзряващи индивиди на еднаквата хронологичеа възраст. Ние също така знаем това, че в скоростта на максималната височина (PHV) дете е достигнало 92% на техния възрастен ръст. Нашето предсказване на възрастна височина е основано на и оценката на детето текуща биологична зрелост и количеството оставане на растежа до пълен maturity.1

За да предскажете възрастна височина следващите променливи величини са изискани: родът, дата на раждане, датират на измерване, височина, сядайки височина и тегло. Първата стъпка в предсказването трябва да предскаже годините на детето от възраст в PHV. Използващото APHV детето е класифициран като ранен, среден или късен по-зрял. Накрая оценката на количеството растеж оставайки до възрастна височина е изчислена (стойността на кумулативната височина). Възрастната височина е предсказана от допълване на височината на детето в теста на тяхната стойност на предсказаната кумулативна височина. Прецизността на размерите е на първостепенно значение, както които и да било грешки особено в заседанието на височина драматично ще изменят точността на предсказването. Подробно описаното описание на протоколите на измерването може да е намерено тук

1.Sherar, L.B., Mirwald, R. L., Хлебар-Джоунс, Новата ЕраG., Томас, M. 2005. Предсказването на възрастна височината използваща зрелост основа кумулативни криви на скорост на височината. Дневник на Педиатрии. 14:508-514

Град
    Хасково
    Input:

Date of Birth: 04/17/1996
    Date of Test: 09/06/2008
    Chronological Age: 12.4
    Height: 172.0 cm
    Sitting Height: 130.0 cm
    Weight: 50.0 kg

Output:

Predicted Maturity Classification: Early
    Predicted Growth Remaining: 1.9 cm or 0.8 inches
    Predicted Adult Height: 173.9 cm 68.5 inches
    Current Percentage Adult Height: 98.9

Yahoo Още сантиметъър!
    Come To The Dark Side We Have Cookies

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    сега съм 156, ще стана 156.1

Град
    Пловдив
    сега съм 172 ще стана 172,5
    ChoCoGirL..!

Predicted Maturity Classification: Early
    Predicted Growth Remaining: 0.9 cm or 0.4 inches
    Predicted Adult Height: 172.9 cm 68.1 inches
    Current Percentage Adult Height: 99.5
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

za6to ne se otvara stranicata

не мога да вляза в тая страница...не ми се отваря плс кажете ми друг начин много искам да си направа тоя тест

Мега фен Аватара на teenems
    нещо не ми бачка
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Егати тъпотията.

Хората са разбрали, че тоя сайт не струва и са го махнали .Кфо се чудите на 201 бе .Най добрия ми приятел е на 14 години и е 192 .А аз съм 170 и се чуствам нищожен .Сайта не струва, само лъжат хората!!

Не ми отваря сайта...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от zlat11
    Не ми отваря сайта...
    махнат е

hora kvo triaabva da natisna za da si go napraq tva da vida kolko visoka she stana ... pls kajete

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    За всеки е различно. Аз съм на 15, и от 2 години съм 1.78 .. Треньора ми ми каза, че от 12 годишен е 1.79 ... Всеки се развива различно

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

хахахаха бати балаците как може да се вразвате на такива неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си