- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Съществува ли любов от пръв поглед?
точно![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
естествено,че съ6таствува...тва е ясно
БоЖеее....Коя ли поред е тази тема за любовта от пръв поглед??
Според някои има любов от пръв поглед, според някои други не.
Лично според мен любов от пръв поглед няма, защото ти виждаш само външността на човека.
Има една много мъдра поговорка "не се влюбвай в лицето, а в сърцето защото лицето привлича, а сърцето обича!"
Според мен човек не може да се влюби в външността на друг човека трябва да ти допадне като цяло или не може да има пълноценна връзка!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Има такова влюбване, но колкото бързо е това влюбване от пръв поглед,толкова бързо е и разлюбването
Smile!?
Не вярвам в любов от пръв поглед, както казаха по-горе може би само моментно и силно привличане![]()
Точно такаПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
![]()
![]()
Да, има любов от пръв поглед...Тези,които не вярват,просто не знаят какво е още когато видиш някой за първи път да усетиш,че искаш да бъдете заедно,сякаш нещо много силно те дърпа към него![]()
Но между любов и обич има голяма разлика...не може да обичаш без да познаваш мн добре човека до теб...
Нещо много силно те дърпа към него ... към кои части по-точно?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Да има, на мен ми се е случвало![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Случвало ми се е и то 2 пътиИ все несподелена любов.. ;(
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Към абсолютно всички частиПървоначално написано от ThunderGoddess
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от addictedt
Първо научи истинското значение на думата любов и тогава говори, че има любов от пръв поглед.
Не, няма. Това е просто симпатия, основана на външния вид и евентуално харесване на първата представа за него от разговора (ако сте водили такъв, когато сте се запознали). Не е изключено после да продължите да поддържате контакт и наистина да се получи любов, но веднага щом го видиш да го заобичаш... да бе. Когато обичаш някой вече не говорим само за харесване на външният вид. Тук допълва и самата му личност, той не само като външен вид, а като човек... което пък няма как да стане само с 1 поглед.
Така че симпатия и сексуално привличане - да. Но любов - в никакъв случай.
Впрочем да, случвало ми се е да се запозная с някой и да го харесам ужасно много и наистина да искам да го опозная и да съм с него. Но не се влюбих в него веднага, а чак след време. Е, скоро разбрах, че не е за мен...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Няма любов от пръв поглед, има привличане ... поне аз така си мисля де![]()
Случи ми се веднъж и още си патя за това.Дори и да не е било любов с времето стана.
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
Аз пък казвам точно обратното!На мен ми се е случвало ...Първоначално написано от delina
По-скоро е привличане от външността от пръв поглед... Любовта идва по-късно(ако дойде) !
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
При всеки е различно. Всичко е до психиката и как се възприемат нещата.![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Първоначално написано от Vikitooo
...това е да...на мен 1 път ми се случи..само докато го видях...и той докато ме погледна....и ... оххх ... : )))))
след това издирих момчето в един сайт...погледнах му само профила..и той ми писа същата вечер..след това излезнахме на другия ден...запознахме се ...вече както трябва....
абе супер си беше..
+1Първоначално написано от delina
Любовта според мен, ако изобщо съществува, би трябвало да настъпи постепенно, като опознаеш човека, знаеш всичките му странности, навици, предимства, недостатъци. Само тогава си в състояние да знаеш дали го обичаш, дали е за теб или не. А от пръв поглед се вижда само бегло външността. И тогава е възможно само привличане. Ако се окаже, че този човек е например глупав, заядлив и т.н., то въображаемите чувства бързо ще се изпарят. Няма любов от пръв поглед.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Да,има[/i]
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Tи знаеш ли какво е любов? Че не трябва да го познаваш само по външен вид? Или ти така си медиум и прецени какъв е?Първоначално написано от rai4etyyy
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз пък мился,че има![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
Първоначално написано от delina
Е, добре случвало ти се е.. обясни ми тогава, защото не мога да разбера аз..Първоначално написано от rai4etyyy
Тук става въпрос за любов, не за симпатии .. ти от пръв поглед само външността виждаш, любовта идва в много по-късен етап..И на мен ми се е случвало да харесам някой на външен вид, но това не е любов не ги бъркай двете работи![]()
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
Има в болните ви мозъци със сигурност.Нещо като дядо Коледа предполагам.